Nøgler til at være en Super Performance Producer

Hvad er en Super Performance Producer? Du kender alle én. Nogen, der får gode resultater i deres virksomhed, men også har kvalitetstid sammen med deres ægtefælle og familie. De passer godt på deres helbred og de elsker og tjener andre godt. Nogen der har synergi. Vi kalder det at have en integreret højtydende erhvervslivet og liv. Nogen der starter året og siger & ldquo; Jeg vil have 50-100% vækst i de næste 12-18 måneder med stærk balance & rdquo liv; og de gør det ske. Nogen der vi alle bliver inspireret til at være & hellip;

Super Performance Producenter tendens til at have fem centrale elementer til fælles. Alle disse komponenter foder ud af og arbejde med hinanden-at maksimere din virksomhed og liv resultater, du skal gøre dem alle.

1. Syns- I erhvervslivet, SPPs have et klart billede af deres ideelle praksis, markeder, strategier for markedsføring og personale. I deres personlige liv, de er lige så klart i deres billede af deres ideelle selv, sundhed, parforhold, livet miljø og service til Gud og andre. SPPs er sikker på, hvem det er, de ønsker at være-som en professionel og som en person, og hvordan de ønsker at leve deres liv.
2. GOALS- SPPs skabe målbare, testbare resultater for deres virksomhed, ser på deres salg, marketing og personale udvikling. De spørger sig selv, hvad der er rimeligt og muligt, mens du stadig hæve baren. I deres personlige liv, SPPs ser på deres generelle sundhed, mængden af ​​rekreation tid, graden af ​​fysisk kondition, åndelig vækst, og den generelle følelse af velvære. De sætter klare kvartalsvise og årlige mål for både deres forretning og deres liv.
3. ACTION plan- SPPs tage de specifikke skridt, der er nødvendige for at nå deres mål ved at sætte systemer og procedurer på plads til at få dem til at ske. De udnytte styrken af ​​hold og se efter gentagne processer. De tilmelde centrale livsledsagere, såsom personale, centre for indflydelse, trænere, ægtefæller og familier, og religiøse ledere, at holde disse systemer og procedurer på plads og kører problemfrit.
4. Tidsstyring og EXECUTION- Tager handlingsplanen og mål og montering dem i daglige, ugentlige og månedlige tidsplaner er kendetegnende for SPP. De & ldquo; få alting & rdquo; ved at tage opgaver og bryde dem i håndterbare stykker og blokere tid til indtægter producerer aktiviteter samt personlige, familiemæssige og liv aktiviteter. SPPs minimerer tid wasters såsom papir arbejde, kundeservice opkald, personlige afbrydelser, firma overholdelse spørgsmål, og garantitilsagn problemer ved at uddelegere dem og ved at afsætte særlige angive gange for dem.
5. HELE LIV formulering SPPs skyde på & ldquo; alle 8 cylindre & rdquo ;. De har sundhed og vitalitet, elsker deres liv, og har en passion for, hvad de gør. Fritid, motion, kvalitet tid til deres relationer, at være en god forælder, åndelig vækst og bidrage til deres samfund er alle en del af deres prioriteter og en del af deres definition af succes. De fokuserer på partnering relationer og give til andre. SPPs indse, at en sund og hel LIFE er en balance af alle dens dele og gøre en indsats for at inkludere alle de dele regelmæssigt

Nu, hvor jeg & rsquo;. Ve delt, hvad det betyder at være en Super Performance Producer , Jeg har nogle spørgsmål til dig.

Er du en Super Performance Producer? Kunne du tænke dig at være en? Hvilke af disse komponenter er fuldt til stede i dit liv, og hvilke der mangler?

Kig på hver enkelt og bedøm selv fra 1 til 10 på hver af disse SSP komponenter
.
Vision ______
Mål ______
Handlingsplan ______
Tidsstyring /udførelse ______
Whole Life Formel ______

Spørg dig selv spørgsmål til ærligt hjælpe du regne ud, hvor du er i øjeblikket. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, kun en klarere forståelse af, hvor du er i forhold til, hvor du ønsker at være.

Vælg derefter 2 områder, du føler, du har mest brug for forbedring eller ville være det bedste sted at starte . Dette vil hjælpe dig til at sætte mål og fokusere dine anstrengelser på hvilke ændringer ville gøre den største forskel i dit liv.

Husk at Guzzardo Leadership Group er her med nogen coaching og ressourcer, du har brug for at blive en Super Performance Producer. Der er moduler til rådighed på hver af disse 5 komponenter af at være en SPP at hjælpe dig i gang. Du er velkommen til at ringe til os for vejledning og støtte, uanset hvor du er på din rejse. De værktøjer og hjælp du har brug for er her. Vi kan hjælpe dig til at blive en Super Performance Producer, så du kan have ekstraordinære salgsresultater og et ekstraordinært liv
. & Nbsp.;

business coach og business coaching

 1. De 4 Nøgler til Opbygning varig rigdom 
 2. Toowong mitsubishi 
 3. Omfanget af e-handel Website Design 
 4. Den bedste hjemmeside Design Planer for Small Business 
 5. En Managers Most Valuable 
 6. 9 Almindelige fejl Virksomhedsejere Make 
 7. Udfyld Hul i dit marketing budskab i kun et skridt 
 8. De 4 C'er af Teamwork 
 9. Strategier for Channel Partner Træning 
 10. Er Din Fremme codependency i din virksomhed og klient relationer? 
 11. Hvad er Summer forretningsstrategier for Life Coaches 
 12. Spørg Disse 5 Vigtige spørgsmål først, før Lancering din flyer reklame 
 13. Pas på Self-Sabotage! Advarsel for iværksættere 
 14. Enkle trin til at få ved Commercial Printing 
 15. 8 Centrale spørgsmål for at sikre din investering i Pallereol er beskyttet 
 16. Offer for Tall Poppy Syndrome. Hvad skal man gøre, når tingene bliver Nasty 
 17. *** Øg detailsalg Ved at være opmærksomme 
 18. De 4 Hemmelige kapaciteter til Job Avancement - Og Computerens Desire Arbejde 
 19. *** C-Level Interviewing - Sådan håndterer Lying kunder og kundeemner 
 20. 6 trin til Turn event Sponsorater Into Big Profits