Har du ikke en Facebook virksomhedsside? Hvorfor skal du Suck It Up & amp; Opret din Facebook virksomhedsside dag

Hvis børn, snart-til-være-voksne og millioner af ikke-så-unge voksne er din fremtidige publikum, så er du nødt til at have en Facebook-virksomhed Side, som du har brug for at være, hvor din målgruppe er. Og i dag kan vores børn, teenagere, unge voksne og endnu ældre voksne som mine tidligere værelse hjælpere og min ex (der benægter at de er afhængige af Facebook) findes opdatere deres profil, kommentere og ændre deres statusopdateringer regelmæssigt.

The New York Times skrev endda en artikel for nylig, der viste børnene er at finde listige måder at komme rundt i stigende antal Facebook forbyder deres skoler gennemfører. En ottendedel grader, som foretrak ikke at blive navngivet, sagde han coachet en skole administrator på at undgå forbuddet sidste år. "Hun hadede ikke at kunne komme på Facebook på arbejdet og bad om min hjælp en dag på kontoret," drengen forklarede, mere end en smule sympati for hendes situation. "Hvad kunne jeg gøre?"

Det kom ikke som nogen overraskelse for mig, og det er at tale mængder af behovet for små virksomheder, så meget som de ønsker at fortsætte ned, at strøm af FB Denial, at komme om bord og oprette en Facebook-virksomhedsside. Det er tid for dem at sætte sig foran denne næste generation af Facebook narkomaner.

Brug for mere bevis?

5 grunde Hvorfor du Skal Setup Facebook Fan Page Hurtigt!

1) Kids, snart voksne, og millioner af unge og ikke så unge voksne er din fremtidige publikum og de er alle der
, "venner med" Justin Bieber under deres covers (ligesom min datter i aftes), når de skal sove.

2) Med over 600 millioner brugere og næsten 50% af dem på Facebook dagligt .... stoppe .... tænke over det ....., og over 40% af de eksisterende virksomheder allerede oppe og køre på det, du ønsker din virksomhed til at være der, hvor dine kunder og potentielle kunder går, ikke? Hvis du vidste, at dine kunder passerer med en af ​​de store billboards i Times Square hver dag og de billboards ikke koste millioner om måneden til at være reklamer der, ville du ønsker at være deroppe & hellip; ville du ikke
?

3) din Facebook virksomhedsside er ligesom den enorme billboard på Times Square bortset fra, at det er gratis
. Dine kunder er der, deres venner er der. Og du kan sige en pokkers af et parti mere på en FB side, end du kan på en billboard.

4) Søgemaskinerne elsker en Facebook virksomhedsside. Fordi en virksomhed side er en offentlig URL og ikke et privat, vil dit websted have en meget lettere tid at gøre det til toppen af ​​en Google-søgning, end dit website. Det er, medmindre du har investeret en masse $ i SEO (ikke at der er noget galt med det).

5) Som tidligere nævnt, din konkurrence allerede har en Facebook-business side, og ikke fordi de ønsker at dele om deres foretrukne ris og bønner opskrift. Den "like" knappen er blevet den "linket." Nye Mange online marketingfolk, inkluderet mig selv, nu mener, at Facebook "like" knappen bliver lige så betydelig som backlinks til en hjemmeside. Med andre ord, jo mere "kan lide" din side har, jo større er chancen for det placering højt i søgemaskinerne for din specifikke område og søgeord. Så tænk på det som et link, og opfordre dine kunder til at trykke den. Hver gang du opdaterer noget på din side disse kunder vil nu se det som de er blevet "forbundet" til det.

Der er så mange gode grunde til at skabe en af ​​disse Facebook forretningsmæssige sider jeg kunne blather ved og ved om dem for evigt. For nu, tænke på matematik. Den gennemsnitlige Facebook-side har 140 venner. Når du sender til Facebook, dine "venner" og alle deres "venner" vil se dit indlæg. Kan du stave V-I-R-A-L? Så vanvittigt som det kan lyde, er der en grund til, at Shop Rite vil have dig til at "like" dem på Facebook
. & Nbsp.;

strategisk planlægning

 1. Oprettelse af en strategisk vision - er du at Disse 3 fejl fleste organisationer Ubevidst Make 
 2. *** Kan du oprette flere streams af indkomst? 
 3. Drej skat i overskud med dygtige og professionelle bogholderi 
 4. Android Application Development - Din Taktisk Forretning Kraft 
 5. *** Strategisk planlægning virker kun med gennemførelsen 
 6. Udbudskursen Incitamenter for kunderne at hjælpe dig Lavere omkostninger 
 7. Denne ene lille skridt ændrer alt næste år. (.. Til det bedre i din virksomhed og liv) 
 8. *** Dyrkning frø af din virksomhed 
 9. Sådan Luk mere salg! 
 10. En truende Elektrisk Krise i Indien 
 11. Hvor er økonomien i gang? 
 12. Fik en minut - Håndtering Arbejdsplads Afbrydelser med takt og empati 
 13. *** Kraftige Strategier Byg Resultater 
 14. Oprettelse af en kultur og Brand, der gør og faktisk Holder Brand Promises 
 15. Assessment Practices, der isolerer mod de elementer 
 16. Har du brug for at ændre dine paradigmer? 
 17. Hvor god eller dårlig er tanken om at have fælles erhvervsprojekter 
 18. Software Kravspecifikation: Dens grundlæggende elementer og Karakteristik 
 19. Klar til at ansøge om Merchant Cash Advance? Her er hvad du skal gøre 
 20. *** 10 måder at øge din bundlinje