Mænd ved ikke, hvad de ikke ved

I oktober i år, American Psychological Association udsendt en rapport om stress efter køn. Her er noget af det, de sagde:

I juni 2008 flere mennesker rapporterede fysiske og følelsesmæssige symptomer på grund af stress, end de gjorde i 2007, og næsten halvdelen (47 procent) af de voksne rapporterede, at deres stress er steget i det forløbne år. Flere mennesker rapport træthed (53 procent i forhold til 51 procent i 2007), følelse af irritabilitet eller vrede (60 procent sammenlignet med 50 procent i 2007) og ligge vågen om natten (52 procent mod 48 procent i 2007) som følge af stress , foruden andre symptomer, herunder mangel på interesse eller motivation, deprimeret eller trist, hovedpine og muskelspændinger. Kvinder var mere tilbøjelige end mænd til at rapportere fysiske symptomer på stress som træthed (57 procent i forhold til 49 procent), irritabilitet (65 procent sammenlignet med 55 procent), hovedpine (56 procent mod 36 procent), og deprimeret eller ked (56 procent . i forhold til 39 procent)

Jeg finder disse oplysninger spændende på grund af ordene i første linje: ". folk rapporterede" Selvfølgelig er der ingen anden vej, at forskere kan få denne form for oplysninger undtaget ved at forespørge deres fag, og, selvfølgelig, de resulterende data er nødvendigvis subjektive. Det er problemet: kvinder er langt mere akut i kontakt med, hvordan de føler. Mænd står over for nogle væsentlige kulturelle barrierer, når det kommer til at udtrykke, hvordan de føler.

Det første kulturelle problem, at mænd står kommer fra det faktum, at fra deres yngste dage, er drenge lært, at "store drenge ikke græde . « Fyre får at vide at "sorteper op, 'til' Afslut klynke, 'til' stoppe med at være sådan en skvat." De får at vide, at når det bliver hårdt, det hårde komme i gang (og, selvfølgelig, at være 'hård' sidestilles med at være mandig.

Desuden vores kultur insisterer på, at være opmærksom på din krop og følsom over for de budskaber, det er at sende dig en eller anden måde en "feminin" træk og siden maskulinitet i vores kultur er ikke en fødselsret, men skal tjent på daglig basis, at blive beskyldt for 'feminine' træk er ensbetydende med at blive vanæret. Hvad er en mandlig uden hans maskulinitet Vores kultur behandler det det samme som at være et menneske uden personlighed:? en cipher (eller værre: en freak af naturen eller en evolutionær blindgyde).

En endnu mere fortæller kulturelle krav krav at mænd ofre alt for deres maskuline rolle:. at være beskytter af og udbyder for sin familie som (selv-ordineret) brød-vinder, ". fiasko er ikke en mulighed« Han forventer, at han skal ofre sin egen komfort, sikkerhed og endda sundhed for at opfylde sin rolle i henhold til de overdrevne krav, at han er lånt fra sin familie, sine holdkammerater, hans medarbejdere og populærkultur. Bedre for ham at dø af udmattelse ved sit skrivebord, end at undlade at leve op til disse forventninger.

Det sidste søm i kisten af ​​mandlige sundhed skulle være vores kulturelle besættelse med medicin. Hvis det gør ondt, narkotika det! Dette virker en smule ironisk, i lyset af hvad jeg lige skrev, men i virkeligheden er denne optagethed få følelsesløs er opstået som en kulturelt acceptabel måde for mænd at håndtere smerte (at de ønsker at benægte, at de har). En eller anden måde, hvis du kan gøre ondt at gå væk ved popping en pille eller to eller downing et par cocktails (eller indtage en række andre smertestillende stoffer), så smerten må ikke være reel og kan sikkert ignoreres. Tilsyneladende, hvis det kan dæmpes, kan det ikke være reel.

Resultatet af kulturelle udtagning af mænd i engelsktalende Nordamerika er, at mange (de fleste?) Fyre ikke ville anerkende en stress- relaterede symptom hvis det var at banke dem fladt på ryggen. Så længe de forbliver uvidende, disse mænd er i risiko for at blive suget ind i nedadgående spiral af midtvejskrise. De fysiske og følelsesmæssige forandringer, der sker omkring Barnløshed kan være en konstant påmindelse til mænd, at de ikke er så afgørende, eller som smuk (og attraktive) som de engang var. Forsøger at opfylde deres egne høje maskuline standarder bliver stadig vanskeligere som tiden går. Dette øger den stress, de føler, netop når deres karriere og deres familier er også ved at blive den mest krævende.

At lære at lytte til feedback fra deres organer kan være en af ​​de største udfordringer for mænd på midtvejskrise i North America. Uden evnen til at udvikle denne form for bevidsthed, vil de næsten helt sikkert finde sig selv prisgivet stressrelaterede sygdomme. Der er en spydig gammelt ordsprog, der hån, "Døden er naturens måde at fortælle dig at sætte farten ned." En af de færdigheder, der går til at gøre op sande Midlife Mastery er krop-bevidsthed: viljen til at være opmærksom på, hvordan du føler og reagerer på ændringer i dine omgivelser, at bemærke ændringerne, og så gøre noget ved det. Efter alt, vil din maskuline rolle ikke gøre dig eller din familie noget godt, når du er uarbejdsdygtig eller døde.

I den nuværende globale økonomiske krise, har at tage sig af dig selv blevet vanskeligere og mere vigtigt end nogensinde . Husk fyre, hvad du ikke ved om, hvordan du føler kan ikke kun skade dig; det kan dræbe dig
.

voksen og senior udvikling

 1. Domme
 2. En dag en dag, I MORGEN
 3. Det mest uhyggelige Hallowe'en Ever
 4. Høretab - Bringe Seniorer tilbage i Samtale
 5. Flow Art hjælpe folk gamle og unge mentalt og fysisk sunde
 6. Men'er er rart
 7. Du er 50: Vis dit formål og lidenskab
 8. Træd ud i komfort og stil i denne sæson med foularder feelgoodfeet ™ efterår /vinter Wide Fit Fod…
 9. Når 'Bored' er navnet på dit spil
 10. 13th Zodiac Sign Ophiuchus Genererer spænding for plejeboliger Los Angeles Residents
 11. Effekter af motion på hjernen sundhed, strøm og hukommelse
 12. Overvindelse Modgang - In The Dojo & Livet
 13. Livet som en forhindringsbane
 14. Senior selvstændig tilværelse: En oversigt
 15. Mid-Life Crisis? 10 trin Du skal tage nu at redde dit liv
 16. Er jeg mere tilbøjelige til at have øjensygdomme?
 17. Hjælp til ADD Clutter Bugs
 18. Er Følelsesmæssig intelligens Bare Fad du Jour?
 19. Hvad er viljestyrke?
 20. Elektroniske patientjournaler - en tidsbesparelse systemet