Hvor sikker gøre din føler i dit forhold?

Vi har alle brug for et minimum følelse af sikkerhed og tryghed til at slappe af og komme videre med vores liv, uanset hvad vi gør. Dette niveau vil variere fra person til person, men behovet er universel.

Følgende historie er typisk og scenarier ligner denne bliver spillet i mange relationer.

Michael og Cynthia kom for at se mig, fordi deres forhold var i en blindgyde, hvor hver to eller tre dage, de havde store argumenter, som regel om det samme emne. Michael arbejdede i 50 timer om ugen, mens Cynthia blev tager fri fra arbejde for at passe deres to børn. Argumentet var næsten altid om den tid, Michael brugt med sine hjælpere, enten på pubben, spille golf, eller ser sport.

Cynthia følte, det var intenst uretfærdigt, fordi hun arbejdede hårdt med børnene og aldrig fik tid off for sig selv. Michael følte berettiget på grund af det krævende arbejde, han gjorde, og han havde brug for afslapning efter en hel uge.

Men det egentlige problem var ikke problemet i sig selv, men det, der skete, da de begyndte at argumentere. Hver af dem var at gøre det usikkert for den anden, og den følelse næret så meget af det argument, og de endte skændes om den måde, hver af dem var at kommunikere, snarere end at forsøge at løse spørgsmålet om, hvordan de kunne arbejde sammen i deres forhold.

Så snart deres temperamenter blusset Michael truede med at forlade og skære Cynthia væk fra enhver økonomisk støtte. Hun ville straks føler sig usikre og begynder at gå i panik. Hun ville så true med at fratage ham adgang til deres børn, og truede med at anmelde sin skatteunddragelse til myndighederne. Så han ville føle sig usikre og reagere. Og så hvert argument ville komme ud af kontrol og intet nogensinde fik løst.

Det kan læses som en temmelig dramatisk eksempel men principperne bliver spillet ud i stort set de fleste forholdet argumenter og konflikt. Når vi er vrede eller reagerer på en eller anden måde, er det så nemt at bruge ord som våben. Vi ved, at vores ord vil gøre ondt, men vi gå videre og sige dem, ofte med en meget halt begrundelse. Vi alle frygter at blive såret, og når vi ved, at det kommer vi føler usikre, og reagere på den måde, vi kan for at beskytte os selv. Derfor er mange af vores mønstre kaldes forsvarsmekanismer.

En manglende sikkerhed fører til spændinger og frygt, som så vil krybe ind alle niveauer i forholdet. Vi har brug for værdier som konsistens, tillid og respekt. Det er svært at føle sig sikker med en person, der er inkonsekvent, og kan også være svingende og uforudsigelig. Du simpelthen ikke ved, hvor du er med dem, og jeg har hørt mange folk sige det er som at gå på æggeskaller. Du kan simpelthen ikke slappe af, fordi det føles det kunne alle ændring i et hjerteslag.

Sikkerhed give en følelse af pålidelighed. Du føler, du kan stole på den anden person og forholdet; det føles stabil og giver dig sikkerhed for, at du kan slappe af og komme videre med dit liv. Vi tænker ofte på sikkerheden i relationer som at gøre med misbrug og vold, men det kan eksistere på mange niveauer. Så jeg inviterer dig til at spørge dig selv følgende spørgsmål, henvise dem til hver enkelt af jer. Er det sikkert for dig, og er det sikkert for din partner

I dit forhold? -

Hvor sikkert er det at udtrykke en konklusion
Hvor sikkert er det at få følelsesmæssige?
Hvor sikkert er det at udfordre din partner?
Hvor sikkert er det at vise din skygge side?
Hvor sikkert er det at sige nej?
Hvor sikkert er det at bede om nogle ændringer?
Hvor sikkert er det at udtrykke utilfredshed på noget?
Hvor sikkert er det at forfølge dine egne interesser?
Hvor sikkert er det at lave en fejl eller rod op på en eller anden måde?

Hvis der er stress eller konflikt i dit forhold så den første kerne behov for sikkerhed kan mangle. Gå gennem hver af de ovennævnte spørgsmål langsomt og forsigtigt som du forbliver virkelig klar over, hvad hver enkelt bringer op for dig. Hvis der er en reaktion eller en følelse så er det meget muligt, at der er en manglende sikkerhed for dig i dette område. Hvis din partner er parat og villig invitere ham eller hende til at gå igennem det med dig. Det kan være meget afslørende! Men husk det skal først og fremmest være sikkert at inddrage dem, fordi hvis nogen feedback du tilbyder udløser dem i vrede eller defensiv derefter lige væk du ikke er sikre

For så mange mennesker forholdet er i vid udstrækning om mig & ndash.; hvordan jeg føler, hvad jeg vil, og hvordan du forstyrre mig. Så den virkelig nedslående del af øvelsen er at gå igennem og ærligt spørge dig selv, hvor sikker din partner føler på hvert af disse områder. Du er dybest set kommer til at finde ud af på hvilke måder du laver ham eller hende til at føle sig usikre, og det kan være en udfordring, hvis du har haft fokus på dem som værende årsag til problemerne.

Når jeg hører par argumenterer Jeg går gennem spørgsmål som disse med hver til gengæld og få dem til at sige præcis, hvordan de føler sig usikre. Jeg derefter tilbyde dem en stærk udfordring ved hjælp af følgende script

& ldquo;. Uden at retfærdiggøre dig selv, uden at gøre undskyldninger, uden at bebrejde, jeg vil have hver enkelt af jer til at overveje, at du ved dine handlinger, gør forholdet usikre din partner. Du har fortalt mig, at du elsker hinanden men du gentagne gange gør dem til at føle sig usikre. Jeg vil være stille i 5 minutter, som du tænke over, hvordan det føles & rdquo;.

Når jeg spørger hver enkelt af dem, hvordan det føles omkring 90% siger, at det føles forfærdeligt. Vi er nødt til modigt finde dette niveau af ærlighed, hvis vi skal til at omdanne vores relationer. Og dette er blot den første kerne har brug for! Der er otte mere.

Dette niveau af ærlighed kan også være skræmmende, så skal du ikke være bange for at nå ud og få nogle gode support, hvis du føler dig fanget i en situation som denne i dine relationer.

velsignelser
. & nbsp;

lykke

 1. Det er så nemt at designe din egen kalender 
 2. *** Genveje til personlig Empowerment, Tillid og succes 
 3. Tillad Børn at være sig selv 
 4. Livsværk, formål, lidenskabelig arbejde, der bor i magten 
 5. Boganmeldelse: Den Happiness Project af Gretchen Rubin 
 6. Nyd din egen Personlige Canvas Prints 
 7. Giv noget andet med julen Fotogaver 
 8. Tre dybe hemmeligheder til et lykkeligt liv 
 9. Fejr Livet! 
 10. Depression: helvedes dyb 
 11. Bliv den arkitekt af dit liv 
 12. Mine tanker og erfaringer med The Secret og loven om tiltrækning 
 13. Tag dig tid til at have det sjovt i livet! 
 14. Tips om at vælge en udendørs overvågningskamera 
 15. Den rigtige kærlighed foran din ansigt 
 16. Stående på sidelinjen af ​​Life 
 17. Hvordan at holde fokus og få Fit! 
 18. Medicinsk Sag Historie og resumé - en vigtig proces i Medicinsk Record anmeldelse 
 19. Tillad ikke Lykke at undslippe Du 
 20. Feeling Taknemmelighed