Tilgivelse

Tilgivelse

Jeg har brugt et årti forsøger at tilgive min misbrugeren bare så jeg kunne føle fri igen. Jeg ønskede at være fri for at blive sit offer længe efter forholdet sluttede. Jeg havde gjort så mange tilgivelse teknikker uden sejre. Jeg læste mange bøger om tilgivelse uden dem hjælpe.
Jeg opdagede, hvad der virkede for mig. Jeg skrev en bog, og det er ved at blive offentliggjort. Min bog ville ikke være til rådighed, hvis det ikke havde været for min misbrug og skulle lære lykke. Fra mine mørkeste dage stængler mange kreative, inspirerende og kloge tanker designet til at hjælpe andre med at blive bedre, gladere og sundere.
Vi ønsker alle at tilgive at føle sig fred. Tilgivelse er ikke tolerere opførsel. Tilgivelse er ikke for dem, det er for dig. Vi har alle brug for at indse, at punkt.
Der er en anden tilgivelse aktivitet, der hjalp mig tilgive. Det var en tilgivelse brev. Jeg skrev en tilgivelse brev, at han aldrig ville se. I det, jeg skrev alle mine dybeste, mørkeste følelser. I slutningen, skrev jeg, "Jeg tilgiver dig." Jeg kan varmt anbefale at gøre din egen tilgivelse brev. Vær så ærlig som du kan. Vær tro mod dig selv. Ingen behøver at se det, men du. Må ikke holde sig tilbage. Jeg gjorde ikke, og jeg er meget bedre for det. Brevet hjalp dulme et årti med at være en fange af misbruget. I ti år, har jeg ikke klar over jeg havde nøglen til min egen fængsel. Vi har alle en nøgle. Gennem læsning, læring og forbedring, vi langsomt låse vores mentale fængsler og lad os ud.
Mine tanker holdt mig sit offer. Jeg har ændret mine tanker, og jeg blev en overlevende, i stedet. Som en overlevende, kan jeg være min egen chef, bruge min egen dømmekraft, og være fri. Ingen kan tage det fra mig. Jeg håber virkelig, disse teknikker hjælpe dig så meget, som de har hjulpet mig
. & Nbsp.;

lykke

 1. Tales of Heltemod: Fem Modige Brandmænd og deres Amazing Stories 
 2. Hvordan kan en kiropraktor hjælpe? 
 3. En livsændrende diagnose 
 4. 4 trin til forandring og vækst 
 5. Komme sammen til at gå sammen: Healing den ensomme hjerte 
 6. Positiv Tænkning at forbedre dit liv 
 7. Er Outsourcing Medicinsk Peer Review en praktisk Løsning? 
 8. Send kager til Indien for at vise dig pleje dine kære 
 9. Lær at "Unfriend 'negative følelser, før de tager bopæl 
 10. Skift dine tanker, give slip på smertefulde erfaringer til at ændre dit liv 
 11. Holiday Stress? Get Real 
 12. 5 tricks til Erobring Frygt, hvorfor du ikke nødt til at leve i en bus ved floden 
 13. Er du glad nu? 10 måder at leve et lykkeligt liv 
 14. Er du virkelig, du siger du er 
 15. 9 SKAL indeholde emner i en sund daglig rutine 
 16. 11 måder at holde smilende og positiv holdning 
 17. Depression: helvedes dyb 
 18. Går, i dag & amp; MORGEN 
 19. Moder Natur 
 20. Hvor skal gå til kiropraktorbehandling