Træt af Screening stedet for at blive

Det & rsquo;? S været en lang og hård vinter for at tilbringe mange en dag inde plantet foran denne computer af minen. Jeg elsker og hader denne velsignede og forbandede sted. De varme udenfor temps, der fik mig til parken for en midt på eftermiddagen gåtur i dag yderligere kørte hjem hvad jeg har sensing sidst som er, at mens jeg elsker at skrive og skabe her, jeg også føler jeg ikke har levet & ldquo; i & rdquo ; verden og i stedet har opholdt ganske fjernet. Det & rsquo; s tid til at foretage en ændring, fordi:

Ud over at have et desperat behov for at flytte noget mere end mine fingre, jeg savner at have en direkte & amp; levende erfaring & ldquo; i & rdquo; verden!

Flere måneder siden sensing, at de voksende timer af min computer tid var ved at blive problematisk, jeg iværksatte en ugentlig 48-timers moratorium tid på skærmen. Okay, jeg må indrømme, at nogle Facebook-surfing og tekster mobil et par venner fra min telefon. Men seriøst, jeg har været temmelig resolut i min weekend hengivenhed til: at være & ldquo; i & rdquo; verden og ikke af & ldquo; i & rdquo; min computer

Jeg kan tingene kan lide.; tilberede lækre måltider for min familie, praksis yoga, skabe kunst i mit atelier, eller at elske med min mand. Og jeg tager også ture i skoven uden for vores hus. Mens jeg kan & rsquo; t komme så langt i disse dage givet dybden og omfanget af sne, den udfordring at bevæge sig gennem den tykke hvide dækket landskabet er styrkende understregning at ldquo &; i & rdquo; verden oplevelse min sjæl craves.

Bare i går vandre uden for jeg tog en pause til at sidde i solen på en vidunderlig sidde stedet kigger ud over den frosne flod, der løber ved siden af ​​vores hus. Jeg sad bare afstand ud og føle (usædvanligt) varmen fra solen på mit ansigt. Pludselig ud af det hjørne af mit øje jeg fangede noget bevægelse. Forskrækket og overrasket over jeg gav lidt ud & ldquo; wow & rdquo; lyd som skræmt væk fuglen, der havde magisk optrådte på mit skød. Lige så overrumplet min bevingede ven fløj op i en nær ved filialen og fortsatte med at pippe tilbage på mig. Havde det været forår, jeg kan have troet, jeg havde afbrudt sine rugende vaner. At ikke er tilfældet dog efterlader mig med nogen indlysende forklaring på denne overraskende møde.

Mens sandsynligvis er der en logisk grund til, hvorfor den fugl endte på mit skød, jeg er mere interesseret i at overveje, hvad er der for mig til at modtage fra denne mærkelige møde? Jeg har besluttet at tro, at fuglen var en hellig budbringer forstærkende hvad min gutt har fortalt mig,

Gå væk fra skærmen og være & ldquo; i & rdquo; dit liv!

Det er noget jeg formoder, vi alle skal finde vores vej til at gøre hver dag ikke kun i weekenderne. Uden at dreje dette i min tirade om, hvordan vores globale besættelse med skærm tid forstyrrer vores evne til at: oprette forbindelse til hinanden ansigt til ansigt eller blot være alene i og med naturen, håber jeg bare at få dig til at overveje denne idé om at være & ldquo; i & rdquo; verden mere

Så nu spørger jeg jer:.

Hvad kan blive muligt for dig, hvis du tog fri fra at sidde foran din computer, i-pad, eller mobiltelefon skærmen?

Hvor ville du gå

Hvad ville du gøre

Og endelig:??

Hvordan ville det føles at vide, at du kunne komme op fra din stol efter at have læst dette, og tune sig ind på store smukke verden, som vi alle er en del af?

Undlad venligst skrive tilbage og lad mig vide
jeg sikker andre vil være både trøstet & amp.; inspireret af dit svar

I slags altid,
Susanna
& nbsp!.;

lykke

 1. Dr. Romance på fælles latter 
 2. The New matriarkat og redundant Mand 
 3. Hvor sikker gøre din føler i dit forhold? 
 4. Hvad du behøver at vide om Lokalisering de rigtige Real Estate ejendom 
 5. Mine tanker og erfaringer med The Secret og loven om tiltrækning 
 6. Udnytte den nemme Digital Photo Printing 
 7. Er du godt forberedt til at fejre Coming nytårsaften 
 8. Bliv kunstner ved at skabe Personlig lærredstryk 
 9. Hvordan Auricular terapi kan hjælpe med vægttab 
 10. Saml alle dine bekymringer i en kasse 
 11. Mental Health, depression og mental sundhed Vaner 
 12. CREATE WOW-appel! Bruge magt LYKKE at udvikle din forretning 
 13. Tilgivelse 
 14. Tales of Heltemod: Fem Modige Brandmænd og deres Amazing Stories 
 15. Moder Natur 
 16. Den Positiv Psykologi af Play: Hvordan Play hjælper børn til at blomstre 
 17. Opret Bedøvelse Fotobøger 
 18. Dr. Romance Happiness Tip: Giv dig selv en gave 
 19. Vigtigheden af ​​Sharing livserfaringer 
 20. Positiv Tænkning at forbedre dit liv