Tillad Børn at være sig selv

Tillad dine børn til at være sig selv!

Jeg vil have dig til at tænke tilbage til din barndom. Som barn var der en sport eller aktivitet, som du virkelig elskede og var god til? Måske du weren & rsquo; t så god til det, men du stadig elskede det. Eller måske dine forældre didn & rsquo; t tillade dig at deltage i det uanset årsagen? Var du helt ødelagt og ked med dine forældre, når du har fundet ud af, at du ikke kunne fortsætte med at deltage i det?

blinker nu frem & hellip; du er en forælder med en søn eller datter, som viser interesse for den samme sport eller aktivitet. Hvordan ser det gør du føler? Føles det spændende? Er du tænker & ldquo; awesome, måske vil jeg tilmelde at coache, da jeg elskede denne aktivitet, da jeg var yngre og stadig elsker den dag i dag & rdquo; Som et eksempel, du boede, åndede og stadig kan & rsquo; t få nok af baseball. Nu er din søn eller datter begynder at vise interesse, i baseball. Han /hun elsker at lege fange med dig i parken, batting praksis eller have en sjov familie spil.

Tilmelding til den kommende sæson nærmer sig hastigt, og du fortælle dit barn, at du tilmelder dem op. Heldigvis siger de & ldquo;. Ja & rdquo; Du kan mærke spændingen stige i dig allerede.
Så du følge op med registreringen, og den første praksis er over dig. Dit barn synes ophidset og så er du & hellip; .. selvom du prøver ikke at vise det for meget! Jeg mener, det handler om dit barn nu, ikke? Så du frivilligt som træner. Et par praksis har været en succes og dit barn ser ud til at nyde selv. Men det gør ikke & rsquo; t sidste! Dit barn ser ud til at være ved at miste interesse, isn & rsquo; t have det sjovt og ønsker at holde op. Hvordan kan det være, spørger du dig selv? Du har en snak med dit barn og informere ham /hende, at du allerede har betalt for sæsonen og holde op er ikke en mulighed. & ldquo; Jeg elskede og stadig elsker denne sport & rdquo; Du er mit barn, du vil elske det også bare give det en chance & rdquo.; Ting don & rsquo; t forandring, og du begynder at få frustrerede med dit barn. Du skælde ham /hende, når de savner bolden, eller de slå ud. Din frustration driver gennem turen hjem. Alt dit barn at høre, er, at de er ikke god til baseball. Deres selvtillid og selvværd er allerede ramt. De don & rsquo; t føler godt nok, og føler, at de skuffende dig. Du synes altid at være vred på dem i disse dage.

Du sætter dig ned med dine tanker og spørge dig selv, & ldquo; hvordan kan det være & rdquo;?
Det kan være, fordi dette barn er ikke dig! De kan være en del af dig, rejst af dig, men ikke en klon af dig. Dine børn er unikke individer, med deres helt egen kan lide, dislikes og interesser. De behøver ikke at følge i dine fodspor. De har brug for at få lov til at være sig selv og til at følge deres egen vej, lytte til deres egen indre væsen. De fortjener ikke at blive afskrækket af dem, de har tillid til, men snarere, at du har deres bedste interesse på hjerte. Lad dine børn til at følge deres lyster, det er deres tid. Acceptere dem for hvem de er, opmuntre deres interesser og egenart. Don & rsquo; t forsøge at genopleve din barndom gennem dine børn, du havde din barndom. Nu give dine børn til at være sig selv
& nbsp!.;

lykke

 1. Den himmelske magi et lejrbål og venner 
 2. På Making of Love 
 3. Glad stemning Bringer Bedre Perception 
 4. Rolle Fysioterapi Øvelser lindre rygsmerter 
 5. Levevilkår i New Park Alabama 
 6. Autonomi vs afhængighed 
 7. Humor & amp; Håber 
 8. Er du godt forberedt til at fejre Coming nytårsaften 
 9. CREATE WOW-appel! Bruge magt LYKKE at udvikle din forretning 
 10. Tales of Heltemod: Fem Modige Brandmænd og deres Amazing Stories 
 11. Gyldne regler vært for en vellykket privat part 
 12. Få alle FFF'd op til at være Fit 
 13. Lav taknemmelighed en familie værdi denne Thanksgiving 
 14. Saml alle dine bekymringer i en kasse 
 15. Hvor skal gå til kiropraktorbehandling 
 16. Tre dybe hemmeligheder til et lykkeligt liv 
 17. Bliv din egen kunstner Via One Off lærredstryk 
 18. Tre måder at slippe Self saboterer Stories 
 19. Dead End Relationships 
 20. Bly det liv du ønsker at lede - Du er en gratis Woman