Slip dit indre barn - Porten til dit Højere Selv

Du & rsquo; re i live og vejrtrækning, men bor du? I & rsquo; er sikker du har en rutine, der virker for dig, og jeg & rsquo; m gætte det går noget som dette & lsquo; arbejde, spise, sove, spise, arbejde, sove & rsquo ;. Nå du er ikke alene! De fleste mennesker sidder fast i denne ensformigt cyklus fordi, lad & rsquo; s ansigt det, har samfundet struktureret tingene på en sådan måde, at det ganske udfordrende at bryde fri fra den daglige trummerum af forpligtelser, pres, forventninger, deadlines, ansvar. Eller er det

Måske er det & rsquo;? S alle en sammensværgelse for at gøre dig en slave til samfundet og distrahere dig fra åndelige sysler, eller måske på et tidspunkt, du villigt ofrede dig selv i din jagt på, hvad du opfatter at være sandt & lsquo; lykke & rsquo; derude i den materielle verden. Uanset årsagen, sandheden er, over tid, har vi en tendens til at miste os selv blandt alle distraktioner, ansvar og livets prøvelser og finde trøst i falsk følelse af tilfredsstillelse og balance vores rutine giver.

Så hvorfor vi følger pakken som får? Rutinemæssig involverer gentagelse. Gentagelse tillader forudsigelighed. Forudsigelighed giver os en følelse af stabilitet. Stabilitet giver sikkerhed og BAM, før du ved af det, vi programmerer Ånd ud af os! Livet føles 2D og du bærer en dyb følelse som & lsquo; noget & rsquo; mangler. Men hvad er det & lsquo; noget & rsquo ;?

tørsten efter at CONNECT
I forsøg på at fylde den indre tomrum, mange af os kaste os på enhver ny teknologi, der vil slukke vores tørst at føle sig mere & lsquo; tilsluttet & rsquo; , uden at indse, at selv dette er opmuntrende os langsomt bliver mere og mere afbrudt med vores sjæl, som faktisk, hvad vi tørster efter!

For at hjælpe os holde på vores fornuft, kan vi til tider får eventyrlystne og blande tingene op, men hvor mange af os alvorligt kan bevidne planlægning i tide til & lsquo; lege & rsquo; og holde vores ånd i live? Det mystiske & lsquo; noget & rsquo; at wee søgning efter åndelig forbindelse, ubekymrede uskyld, sorgløshed, optimisme og tid til at spille. Vi mangler glæde!

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor vi i sagens natur elsker børn så meget? Børn afspejler sjov, renhed, uskyld, glæde, leg, kærlighed, ånd, kreativitet, fantasi og sandhed - minde os om, hvad vi "engang" var. Men som vi bliver mere optaget af materielle og overlevelse spørgsmål vi byttes vores & lsquo; Eat, Sleep, Play & rsquo; rutine til & lsquo; Arbejde, spise, Sleep & rsquo; rutine tænker dette vil bringe os varig lykke. Et eller andet sted langs vejen mellem barndom og voksenliv, mange af os handlede i & lsquo; spilleregler & rsquo; for arbejde, og hvis vi tilfældigvis få lidt fri vi & rsquo; re tilbøjelige til at zone ud på Facebook eller se tv.

Vores uskyldige indre selv er grundlaget for vores væren og porten til det Højere Selv. Det er kilden til mod, nysgerrighed, glæde og store øjne vidunder, men desværre de fleste har forladt deres indre barn til fordel for en hyper-vagt lineær Adult arketype.

Sandheden er, at vi alle ubevidst længes efter at genskabe den forladte del af os selv - vores indre barn. Vi har ikke med vilje fornægte vores indre barn, det er noget, der sker over tid, som vi forsøger at beskæftige sig med vores følelsesmæssige sår.

opvågnen åndelig visdom
Som børn vi brugt vores intuition, udforskede vores kreativitet, udtrykt følelser, bar farve, weren & rsquo; t bange for at stille spørgsmål, gav kærligheden frit og adgang psykiske evner. I kort var vi tæt forbundet med vores ånd og sjæl.

Mange børn kan se og kommunikere med ånder, afdøde slægtninge og engle. Voksne henvise til dette som "imaginære venner" dog sløret mellem det såkaldte virkelige og & lsquo; imaginære & rsquo; verden til et barn er i virkeligheden meget finere, give dem adgang til den åndelige verden meget lettere. Det er primært fordi deres sind er åbne, deres pinealkirtlen fungerer effektivt, og deres hjerter er åbne og upåklagelig kvalitet.

Skiftet sker normalt omkring en alder af ti eller tolv fleste af os begynder at opleve puberteten og krydse broen ind i voksenalderen, hvor vi begynder at stå over for følelsesmæssige, fysiske eller psykiske forstyrrelser som byrde os med frygt, misbilligelse, forventninger og ansvar. Her begynder vi at opgive vores indre barn og miste nogle af vores kreative og psykiske evner, som vi begynder at blive kvalt af samfundet, kaste vores renhed og lukke vore hjerter af frygt. Dette er, hvad ophæver adgang til højere vibrationer frekvenser!

Som vi udvikler, samfund lærer, at vi må undertrykke følelser, mister vores uskyld, opgive kreative tanke og udtryk til fordel for 'logisk' tænker at tilpasse sig og lykkes i det & lsquo; vokset op verden & rsquo ;. Selv vores uddannelsessystem lægger større lægger vægt på brugen af ​​det rationelle sind og favoriserer struktur og analyse mere end følelsesmæssige udtryk, intuition, kunst, kreativitet og åndelig vækst.

Sandheden er, at vi har brug for en sund balance af begge. Mange forældre, lærere og andre voksne afskedige psykiske evner og intuition ved at ignorere denne adfærd eller endda beskylder barnet at gøre op historier. Dette bevirker, at barnet til at lukke deres evner for at blive "accepteret", og passer i men som vi bevæger os længere ind i voksenalderen vi skabe flere og mere unødvendige grænser mellem os selv og andre mennesker, bange for, at vores kærlighed vandt & rsquo; t accepteres eller returneres .

Spirited LYKKE
vestlige samfund almindeligvis opfatter lykke som resultatet af, hvad du opnå og tilegne men hvad hver af os virkelig ønsker er at føle sig helt hele, elsket og på linje med vores indre verden. Genetablering og accept af vores barn-lignende karakter er en nøgle til at opnå denne følelse af helhed, sammenhold med vores Skaber, og dermed frihed og varig glæde i vores liv.

Grunden til at vi føler noget er & lsquo; mangler & rsquo; er på grund i forfølgelsen af ​​& lsquo; lykke & rsquo; i den materielle verden, vi har skubbet til side vores sjæl & rsquo; s åndelige søgen.

Porten til himlen & rsquo; s dør er at have et barn-lignende hjerte. Åndelig vækst kommer gennem at vende tilbage til uskyld og renhed og bevæger sig væk fra hedonistisk nydelse og den materielle verden. Alt i dit liv er konspirerede til at hjælpe dig begynde denne rejse og vender du tilbage til den tilstand af renhed, hvor du igen kan opleve forening med Gud. Dette er den sande stræben efter lykke. Du kan blive rig og elendige og sand lykke opleves gennem hellig union, og det er grunden til taknemmelighed og bøn bør også være en vigtig del af vores hverdag.

Selv med verden i oprør, kan vi have indre fred , elsker i vores hjerter, medfølelse og uskyld. For at opnå denne balance og indre disciplin, vi har brug for at høre og handle på behovene i din sjæl.

Hver bevidste øjeblik kræver os til at overveje vores plads i verden og gøre en anden beslutning, og den vigtigste beslutning er "Hvem er jeg, og hvad skal jeg leve for?" Tag ikke livet for givet, vække mysteriet og magi af livet! Vække potentialet i din åndelige selv ved at genskabe forbindelsen med den indre barn, der lægger søvn dybt inde i dig.

Åbn dit hjerte, omfavne kærlighed og tillader alle frygt og social kvælning til at falde væk for at afsløre renhed og uskyld igen.

ADGANG Gateway
Hvis vi kan blive integreret med barnet indeni os, der elsker, i stedet for frygt, accepterer intuition og spiller i stedet for bekymringer, kan vi begynde at nyde livet til fulde. Livet skal være & ldquo; Eat, Sleep, Arbejde, Pray, Play & rsquo ;! Brug begrebet & lsquo; lege & rsquo; at genoprette dig med den tillidsfulde, kreative, udtryksfulde, livlig og indsigtsfulde del af dig, der er forsvundet under bjerget af hårdt arbejde!

Når vi invitere kreativitet, leg og fantasi i vores liv vi begynder at få adgang til magten af vores hjerter og give slip på dybt forankret vane af frygt & ndash; og at & rsquo; s, hvordan vi virkelig kan begynde at elske os selv, vores erfaringer og vores rejse til fulde

Nedenfor er nogle måder kan du lade. din ansvarlig voksen tankegang have en ferie og opmuntre dit indre barn til at komme ud at spille, så du kan sætte pris på livet fuldt ud og integrere sind krop med sjæl
10 måder din indre barn kan låse din åndelige potentiale:.

& gt; Be spontant eksperiment, blive inspireret og handle ud at inspiration uden frygt

& gt;! Løsn op- & gt; Slip af behovet for at være modne. Være autentisk dig og ikke bekymre dig om, hvordan du vil blive opfattet, eller hvis du vil blive bedømt

& gt; Play & amp; Create- Slip perfektionisme og omfavne kreativ frihed, da dette er det legende udtryk for din sjæl

& gt; lol- Latter er en dybt spirituel følelser. Grine højt dagligt uden forbehold

& gt!; Annuller Frygt-Bliv mere fortrolig med kærlig stedet frygte. Frygt er en barriere for åndelig vækst. Træd ind i frygt og se dem opløse

& gt;!! Overhold roses- Gøre en indsats for at nyde turen lidt mere, og også mærke til de mirakler, der afholdes i stilheden i naturen

& gt; Be affectionate- Vær åben hearted og udtrykke din kærlighed uden frygt det vandt & rsquo; t returneres

& gt;. Lyt til din intuition-Begravet i det ubevidste ligger viden om alt, hvad vi behøver at vide om levende

& gt;. Brug din fantasi-Dream, Forestil dig, lad dit sind til at strejfe frit! Albert Einstein, havde dette at sige: "Fantasi er vigtigere end viden til viden er begrænset til alt, hvad vi nu kender og forstår, mens fantasien favner hele verden, og alle der nogensinde vil blive til at kende og forstå". "Logic", tilføjede han, "vil få dig fra A til B. Imagination vil tage dig overalt ... Det er preview af livets kommende attraktioner".

Nu er et godt tidspunkt til at omdefinere dit liv og gavn af at bruge lidt mere tid i vores & lsquo; barn sind & rsquo; og ikke bekymre sig om andre mennesker & rsquo; s domme og udtalelser. Giv tilladelse til det legende, kærlig og livlig selv til genopvække, så du kan genskabe forbindelsen med dit Højere Selv. Giv slip på eventuelle skyldfølelse, du måtte have om at hengive dig selv i spil, drømme og sjælfulde frihed og glæde!

Spild ikke din dyrebare liv sultende selve essensen af ​​DIG! Beslut dig for at ikke længere forsømme dit sande selv og træffe et valg i dag for at genvinde din ret til at leve et liv ung i hjertet, vilde annonce gratis, så du kan vække og bevæge sig i retning tilpasning til ånden atter
. & Nbsp.;

lykke

 1. The Great Historien Bag A Christmas Carol 
 2. 2 livets hemmeligheder for at have en stor liv. 
 3. På Making of Love 
 4. *** I Love Lufthavne! Et uddrag fra Praktisk oplysningstiden 
 5. Auricular Terapi vægttab programmer 
 6. Den rolle romantiske relationer i åndelig vækst 
 7. Ser man på liv og lykke 
 8. Komme sammen til at gå sammen: Healing den ensomme hjerte 
 9. Være tro mod du 
 10. Berømtheder besat med rengøring? Virkelig? 
 11. Den en dag snart du har ventet på 
 12. Depression: helvedes dyb 
 13. 7 Trin processen til at forbedre din livsstil 
 14. The Power of Thoughts 
 15. Vide hvorfor du kom fra, vælge hvor du skal hen 
 16. Mental Health, depression og mental sundhed Vaner 
 17. Livet uden Facebook:. Anti-Social Media Experiment 
 18. Devotion 
 19. 7 strategier til forebyggelse Relationship Burnout 
 20. *** Genveje til personlig Empowerment, Tillid og succes