Den rolle romantiske relationer i åndelig vækst

​​

De fleste af os sætter pris på kammeratskab, kærlighed og intimitet at have en mage, men hvordan disse forhold påvirker vores bestræbelser på åndelig vækst? De af os, der tager en mystisk tilgang til spiritualitet og som kan anvende en bestemt Sadhana eller yogiske teknik, er helt sikkert stødt på debatten om sensoriske aflad, livskraft kontrol og fristelser kødelige fornøjelser.

Mange åndelige skikkelser som Jesus, Buddha og andre proklamerede oplyste personer er ofte portrætteret som renunciants som & rsquo; ve løsrevet fra verdslige engagementer. Buddha selvfølgelig var engang gift, men forlod det for at forfølge Gud-realisering. Der er flere konti tyder på, at Jesus faktisk kan have været kædet sammen med Maria Magdalene, men han stadig tydeligt opfyldt sit liv & rsquo; s kald. Mohammed er kendt for at have haft flere koner endnu skabt en helt ny religion og Krishna ofte knyttet til Radha, hans øverste elskede som den ultimative af elsker.

Mange religioner har fremmet doktriner fuldstændig afholdenhed i worst-case scenarier eller betydelig selvbeherskelse i bedst tænkelige scenarier, når det kommer til sex. Så hvorfor gør de utallige mennesker længes efter følelsesmæssig og fysisk intimitet fra andre? Hvad er det sund balance af intime fysiske udtryk og selvkontrol? Er det muligt, at vores romantiske relationer kan hjælpe os med at vokse åndeligt?

Nå mange, i virkeligheden, har hævdet, at romantiske relationer er måske den bedste katalysator for åndelig vækst. Når vi er romantisk involveret med en anden har vi en tendens til at svigtet vores vagter og blive sårbar. Sommetider kan det føles som en dårlig ting, hvis vi ender med ondt eller brudt hearted. Andre tidspunkter, hvor denne kærlighed er gengældt, kan det føles som det bedste i verden. Men er denne type & ldquo; soulmate & rdquo; elsker hjælpe os med at åndeligt vokse eller bliver det en distraktion i vores vækst og måske en hindring?

Jeg formoder, at dette kan kun betragtes i en sag til sag-grundlag. I de fleste ægteskaber, mange forstår, at deres forhold består af tre-dele betyder de to ægtefæller og Gud. Det er temmelig sikkert at sige, at hvis et forhold bruger al din tid, opmærksomhed og energi så er det nok ikke hjælpe dig med at vokse på en positiv måde. Man kan argumentere for, at selv en negativ sammenhæng kan lære os alle de forkerte ting om en anden, og os selv, men måske endda der bliver en værdifuld lektion i det store billede.

En masse gange, du kan fortælle en hel del om en person ved styrmanden de vælger. Som de siger fugle af en fjer flok sammen. Andre gange ser det ud til, at modsætninger sikkert tiltrække. Vi kan undre, & ldquo; Hvordan har de to hook & rdquo; eller & ldquo; Hvad i alverden gjorde de ser i hinanden & rdquo; Som mange af os har hørt nogle mennesker ind i vores liv for en grund, sæson eller et helt liv.

Den nederste linje er, at hver eneste person er i sidste ende ansvarlig for hans eller hendes egen åndelige vækst. En anden person kan ikke gøre dig & ldquo; mere åndelig & rdquo; selv om de er den primære grund til at du går i kirke hver uge, læse spirituelle bøger eller praksis yoga. Uanset dine handlinger, hvis det & rsquo; s ikke i dit hjerte, så er det ikke sandt åndelig vækst. Ligeledes kan en anden person ikke gøre dig & ldquo; mindre åndelige & rdquo.; Hvis du hænger med den forkerte crowd og trukket ned i en forfærdelig liv, så er du ansvarlig for dårlig beslutningstagning og manglende vilje magt til at ændre dig selv.

reel mulighed i romantiske relationer, og for den sags skyld ethvert forhold, er at give dig en chance til & ldquo; kigge i spejlet & rdquo; på dig selv baseret på dynamikken i dette forhold. Hvis et forhold er tilfredsstillende og hjælper dig til at afspejle dit højeste selv, så er det en meningsfuld og værdifuld relation.

Hvis på den anden side, et forhold er konstant at bringe dig ind i negativitet og frustration, så du shouldn af & rsquo; t bebrejde den anden person i stedet skal du kigge på dig selv at se, hvad du & rsquo; re at bidrage til at skabe en usund forhold . Hvis du virkelig og oprigtigt kan sige, at du er & ldquo; ikke synderen & rdquo; så skal du spørge dig selv & ldquo; Hvorfor er jeg fortsat at engagere sig i dette forhold & rdquo;

Sagen er, at det tager to personer til at argumentere. Hvis du har den rette ro i sindet og selv-temperament så ingen kan gøre dig argumenterende. Og hvis nogen med vilje forsøger at lokke dig ind i vrede eller fjendtlighed så er det tid du fjerner dig selv fra hans eller hendes tilstedeværelse og /eller svær at forholdet helt.

Jo mere du vokser åndeligt, jo større tilstedeværelse, fred og harmoni du finder inden for. Og hvad du er inden afspejler i dine ydre livserfaringer. De, der har nået det ultimative selverkendelse forblive i fred, harmoni og lyksalighed, uanset hvad den ydre verden kan opleve. De er ikke uvidende eller usympatisk til andre mennesker & rsquo; s plights; de simpelthen ved, at når en person finder sandheden, der ligger inden for, vil de vågne op til en ny erkendelse af, at alle besværligheder bekymringer og bekymringer blegner i sammenligning med vores guddommelige åndelige essens. Derfor den ultimative romantik er mellem det bevidste forening af sjæl og ånd
& nbsp!.;

lykke

 1. Taknemmelighed og Vurdering 
 2. The Power of Thoughts 
 3. Mere er ikke svaret 
 4. Fejr Livet! 
 5. Tillad Børn at være sig selv 
 6. Køkken Skab Dør 
 7. Hvor skal gå til kiropraktorbehandling 
 8. Slip dit indre barn - Porten til dit Højere Selv 
 9. *** Magnesium og diarré 
 10. Køkken Planner 
 11. 7 enkle måder at praktisere "Letting Go" 
 12. Velkommen til dit liv - 33% chancer for Happiness Inkluderet 
 13. Fysioterapeuter - Deres rolle 
 14. Departed endnu uforglemmelige - Fysisk Memorial Keepsakes for Remembrance 
 15. Circle Of Happiness 
 16. Lykke kommer fra at hjælpe Andre 
 17. Overflod, Cat Naps og pletter af Sun 
 18. Hvor sikker gøre din føler i dit forhold? 
 19. Træt af Screening stedet for at blive 
 20. Tilgivelse