Fysioterapeuter - Deres rolle

Fysioterapeuter spiller en central rolle i at hjælpe patienter genvinde mobilitet og styrke til at føre en samfundslivet. De hjælper patienterne opnår det højeste niveau af individuel frihed og selvforsyning.

I de senere år er fysisk terapi blevet en meget efterspurgt tjeneste til behandling af patienter, der lider af kroniske sygdomme som gigt, udviklingsforstyrrelser , cerebral parese, brud og skader. Fysisk terapi tjenester er også i vid udstrækning anbefales at behandle smerter i kroppen relateret til nakke, ryg, skulder, knæ og ben. I denne dynamiske medicinske profession, er betydning gives for omfattende behandling og pleje for at genoprette maksimal funktionalitet af de berørte kropsdele. Fysioterapeuter har en stor rolle at spille i at hjælpe mennesker, der lider af smerte at komme tilbage til en normal livsstil.

Hvad betyder en fysioterapeut Do?

Fysioterapeuter undersøge, evaluere og behandle den egentlige årsag til fysiske handicap ved hjælp af de nyeste diagnostiske teknikker. CAT scanninger, knoglescanninger, MR-scanninger, røntgen og elektromyografi anvendes til at opdage sygdomme eller andre årsager præcist. Arbejdspladser fysioterapeuter inkluderer:

 • Bedømmelse og evaluering af patienten & rsquo; s sundhedstilstand, fysisk styrke, mobilitet, body mekanik og kropsholdning. De vurderer også funktion muskler, knogler, led, ryg og spinal diske.
 • Planlægning fysiske terapi programmer for patienter, der vil hjælpe genoprette funktionel mobilitet og fysisk styrke. Disse programmer er designet til at lindre smerter og forhindre yderligere forringelse af muskuloskeletale funktioner.
 • At hjælpe patienten genvinde generelle sundhed og fitness og føre en aktiv rutine liv.
 • Designing specialudstyr såsom skinner, ændret fodtøj og ambulation udstyr i henhold til den enkelte patients behov. Også, at undervise patienterne bruge enheder, herunder krykker, stokke, vandrere og andre hjælpemidler uafhængigt af hinanden.
 • Planlægning terapeutiske øvelser og personlige behandling planer for at opnå ønskelige resultat og maksimal smertelindring.
 • Planlægning rehabilitering programmer og opmærksomhedsskabende klasser for patienter og familiemedlemmer til at bidrage til virkeliggørelsen af ​​målene behandling hurtigt. Fysioterapeuter også udføre detaljerede terapeutiske indgreb for at sikre hurtig genopretning efter operationen.
 • Tager initiativ til at uddanne patienterne om selvforvaltning evner, der vil gøre det muligt for dem at føre et uafhængigt liv og ændre deres fysiske øvelser terapi i henhold til de ændringer i sundhedsmæssige forhold.
 • anbefale og give behandlingsmodaliteter såsom varme /kolde pakninger, elektrisk stimulation, ultralyd, trækkraft og massage for at mindske smerter, muskelspasmer og inflammation.
 • Uddannelse patienten om, hvordan man kan forebygge chancer af gentagelse af sygdomme eller smerter i fremtiden.
 • Overvågning fysisk terapi behandling fremskridt for at evaluere de nuværende sundhedsmæssige forhold. Ændringer anbefales i behandlingen protokollen afhængigt af de samlede fysiske fund.
 • At holde opdaterede dokumenter behandlingsplaner og procedurer for yderligere reference.

  hvor man kan få forkyndelse af Fysioterapeuter

  Forskellige sundhedsmiljøer såsom hospitaler, specialiserede fysisk terapi centre, ambulatorier, rehabiliteringscentre, plejehjem, hjemmepleje centre og læger & rsquo; kontorer tilbyde service af kvalificerede og erfarne fysioterapeuter. I en velrenommeret fysisk terapi center, en fysioterapeut arbejder i et team sammen med ergoterapeuter, neurologer, psykologer og andre læger for at nå det samme mål om at give størst mulig patientpleje.
  . & nbsp;

 • lykke

  1. Er du virkelig Undskyld? 
  2. Journalisering til Holiday Bliss 
  3. Glæderne af Aging Positivt 
  4. Michael Mantell s regel, når folk suge livet ud af dig: Afmeld 
  5. Outsourced Medical Review Service: Hvad Spørgsmål bør du spørge 
  6. Kroppen er en beholder til dine følelser (Er din Container Utætte?) 
  7. Køkken Planner 
  8. Lagring Unge psykisk Opdelinger Gennem Rettidig Vejledning 
  9. 5 trin til Hot Summer Journaling 
  10. Oprettelse Spirituel & amp; Følelsesmæssig rigdom = Happiness 
  11. Otte nøgler til lykke 
  12. DE SEKS LOVE FOR sand lykke 
  13. Det er så nemt at designe din egen kalender 
  14. 11 måder at holde smilende og positiv holdning 
  15. Hvordan at holde fokus og få Fit! 
  16. Forholdet Alert: 3 måder dårlig self kærlighed ødelægger din lykke 
  17. Nice Idéer at blive engageret med jul og nytår 
  18. Fire Kreative trin til Healing 
  19. 9 SKAL indeholde emner i en sund daglig rutine 
  20. Lykønskningskort Kan være skattede i mange år fremover