*** Magnesium og diarré

Det ser ud til, at der i dag & rsquo; vi s verden bliver bombarderet med folk skrigende, & ldquo; kvinder har brug for kalk & rdquo ;. Der er så meget frygt for at få knogleskørhed. Folk har lært, at for stærke tænder og knogler, & ldquo; du behøver Calcium & rdquo ;. Sandheden være kendt, du har brug for meget mere magnesium end calcium. Tag for eksempel mellem magnesium og calcium i knoglerne. Der er to magnesium & rsquo; s for hver calcium. For stærke knogler, du har brug for magnesium, calcium, fosfor og bor.

Da magnesium er så vigtigt i knoglerne, hvor ellers er det konstateret? Magnesium findes i hver celle. Det hjælper cellen til ro og hvile. Hvis det er en muskelcelle, så er det også fuld af magnesium. Når calcium siv i det udløser en reaktion i cellen, der stimulerer cellulær aktivitet. Derfor, hvis du er lav i magnesium, cellen kan ikke vende tilbage til en afslappende tilstand, som derefter forårsager stress og træthed at sætte ind.

Hjertet er den største muskel. Når hjerteanfald patienter indlagt på skadestuen, den første ting, de får, er intravenøs magnesium i en IV. Et hjerteanfald kan være forårsaget af mange ting. Manglen på tilstrækkelig magnesium kan være en af ​​de mest vigtige ting at se til.

Så hvorfor er magnesium så vigtigt? Magnesium er nødvendig til produktion og overførsel af energi fra proteinsyntese for kontraktilitet af muskel og ophidselse af nerver, plus det er en co-faktor i et utal af enzymsystemer. De fleste amerikanere ikke får nok magnesium i deres kost. Undersøgelser siger indtagelsen har været faldende støt gennem de sidste 100 år. Tilfældigvis, eller måske ikke, er blodtrykket været stigende gennem de sidste 100 år.

Magnesium bekæmper syrer, toksiner, gasser og urenheder, ud over at køle kroppen. Det gavner hjernen gennem neutralisering af phosphorsyre biprodukter af tunge hjerneaktivitet eller derover forbrug af fosfor fødevarer. Mennesker skal have den biokemiske form af magnesium. Magnesium hjælper i kroppens optagelse af både kalium og calcium. En magnesiummangel fremmer mangler i calcium og kalium. Tres procent af væv magnesium ligger i skelettet. Det meste af resten er fundet i cellerne. Magnesium er nødvendig for aktivering eller struktur flere enzymer end andre mineraler. Mange magnesium afhængige enzymer kan ikke bruge nogen anden mineral som erstatning for magnesium. Så det er let at forstå, hvorfor magnesium er så afgørende for vores velbefindende.

Hvor kommer magnesium fra? Magnesium er et mineral fra jorden og findes i grønne bladgrøntsager. Så hvis du ikke spiser grønne grøntsager, skal du have en anden kilde til magnesium.

De, der er magnesium mangelfuld ofte løbe ind i et lignende problem. Ved den tid, får de nok supplerende magnesium til at løse deres mangel, de får diarré. Dette skyldes form af magnesium de tager skal gå gennem fordøjelseskanalen og absorberes på det forkerte tidspunkt. Dette omfatter magnesium tabletter, kapsler og pulveriseret magnesium.

Fordøjelse er den proces, hvor mad er brudt ned for at gøre mineralerne rådighed. Så have en predigested eller biotilgængelige mineraltilskud som kan bidrage til absorption af dette mineral og i tilfælde af magnesium, forebygge diarré forårsaget af absorption på det forkerte tidspunkt.

Mange mineraltilskud er i flydende form. Disse absorberes ved en meget højere hastighed end tabletter og kapsler. Når i kategorien af ​​flydende mineraler, størrelse er nu en vigtig faktor. Alle mineraler er på den periodiske diagrammet. Den mindste form af et mineral er et atom. Således mono atomare (et atom) mineraler er den mindste og mest optagelige form af mineraler. Ægte kemi fortæller os, at der aldrig kan være et mineral mindre end et atom eller det ikke længere er et mineral.

For de mest sundhedsmæssige fordele og de mest mineral absorberet for dine penge, skal du vælge mono atomare mineraler i Ångstrøm størrelse . Mens de koster mere op foran, de er billigere i sidste ende på grund af absorption faktorer
. & Nbsp.;

lykke

 1. Cubanske Cigarer: En Brand navn Quality Cigarer 
 2. Start store samtaler med dine børn 
 3. Vælg unikke gaver fra et digitalt jul Shop 
 4. Medicinsk Sag Historie og resumé - en vigtig proces i Medicinsk Record anmeldelse 
 5. Stående på sidelinjen af ​​Life 
 6. Årsager Hvorfor du bør begynde at tænke mere positivt om dit helbred og velvære 
 7. Overflod, Cat Naps og pletter af Sun 
 8. Tillad ikke Lykke at undslippe Du 
 9. Hjælp (bogen): en kort gennemgang 
 10. Green Coffee Bean Extract er sikkert og funktioner ingen bivirkninger 
 11. Skift dine tanker, give slip på smertefulde erfaringer til at ændre dit liv 
 12. Tre Stress Busters 
 13. På Making of Love 
 14. Positiv Tænkning at forbedre dit liv 
 15. Udnytte den nemme Digital Photo Printing 
 16. *** DIN indre kritiker: Lad ikke det blokere din succes 
 17. Forståelse Iskias Smerter 
 18. Går, i dag & amp; MORGEN 
 19. Tales of Heltemod: Fem Modige Brandmænd og deres Amazing Stories 
 20. Vælge mellem Indkomst Tab og QROPS