Lykke kommer fra at hjælpe Andre

Mine venner og jeg har diskuteret en fælles oplevelse, som vi alle føler sig bedre, når vi hjælper andre, og vi alle føler drænet, når vi fokuserer på det, vi ikke har. Den gyldne regel har cirkuleret for aldre, selv om det er noget, vi tænker ikke over på en regelmæssig basis, så jeg ønskede at bringe det op. Jeg er her ikke for at puffe moral ned dine struber, jeg ønsker blot at give mulighed for at tage fat på vores tankegang, som er så let overset og glemt.
Når vi vågner op, er vi konditioneret at gå på autopilot. Skal børste tænder, skal pakke frokost, skal skal skal .... Hvad jeg gør, når jeg først vågner er sat kursen for min dag med en bestemt hensigt. Normalt er det noget som dette:. "I dag er fantastisk og spændende, det er en ekstraordinær dag jeg har en stærk positiv energi, der hjælper folk jeg er ydmyg og aktivt lytte til, hvad der foregår i andre menneskers liv jeg møde folk og.. finde de oplysninger til at opfylde mine drømme. Jeg er omgivet af venlige mennesker. "
Denne tilsyneladende lille justering sætter vores retning for dagen og vigtigst vores forventninger og holdning. Det hjælper os til at fokusere på positiv vækst i stedet for sædvanlige negative tankemønstre. Den holder også os fokuseret på nuet og ikke trækker i land om ting i vores hoveder. Folk kan mærke, når du er at dømme dem, eller når du har deres bedste intentioner ved hånden. Jeg kan lide at stoppe mig selv hele dagen og spørger, hvad der er min hensigt lige nu? Er jeg på udkig efter tilbedelse eller jeg tilbedende andre?
Når vi overfører vores energi til et andet menneske, kan vi alle enige om det er tilfredsstillende. Om det være at forsøge at hjælpe en ven med at finde et job, der tilbyder at se deres hunde, lytte til dem uden at skære dem ud, komplimenterede nogen, eller støtte en person i deres mål, er alle disse tiltag virkelig kommer til at brændstof dig og forbedre din godt være. Deepak Chopra taler om, hvordan stedet for at ville det rigtige job eller forhold at være lykkelig, skal vi være glade først og derefter de andre ting vil komme til os. Vi tænker inside out mennesker!
Hvordan kan vi være tilfreds med, hvor vi er? Jeg starter ved notering 12 ting, jeg er taknemmelig for i mit sind. Så indser jeg, jeg er ikke min situation, mine regninger, mit job, jeg er bare en person. I hvert øjeblik, kan vi vælge, hvad vi ønsker at fokusere på, og jo mere vi vælger at fokusere vores energi på positive følelser, jo flere mennesker føler sig trygge omkring os og stoler på os.
Anden ting der er vigtigt, er at være opmærksom til, hvordan vi opfatter os selv. Kan du se dig selv som en hæderlig og godt afrundet person, der nå deres mål og i stand til at give gode råd? Eller ser du dig selv som genert og kæmper. Husk vores ideer påvirker vores adfærd, så vi er nødt til at brødføde os selv med positive bekræftelser som: "Jeg er i stand til, er jeg stærk, jeg er ydmyg, er jeg glad."

www.alternativehealingcompany.com
. & nbsp;

lykke

 1. Den en dag snart du har ventet på 
 2. Der er lys for enden af ​​tunnellen 
 3. Tyranni modstand: aflukke plakat til det virkelige liv 
 4. Er du virkelig Undskyld? 
 5. Samfundsmæssig Konsumption i vores High Speed ​​World: Slow It Down 
 6. 5 tricks til Erobring Frygt, hvorfor du ikke nødt til at leve i en bus ved floden 
 7. Vælge mellem Indkomst Tab og QROPS 
 8. Cubanske Cigarer: En Brand navn Quality Cigarer 
 9. Dr. Romance Happiness Tip: Giv dig selv en gave 
 10. Hold Happy In Your Ferie 
 11. Går, i dag & amp; MORGEN 
 12. Rehabilitering Services - Sådan Gør Patienter Mere Komfortabel 
 13. Opret en holdning af taknemmelighed 
 14. Hvordan globalisering af e-handel er nyttigt for erhvervslivet 
 15. Hvordan kan en kiropraktor hjælpe? 
 16. Ønsker at være lykkelig lige nu? Følg disse 3 tips 
 17. Tilregnelighed før Succes 
 18. Få alle FFF'd op til at være Fit 
 19. Viser gæstfrihed Til Surprise Besøgende 
 20. Tillad ikke Lykke at undslippe Du