Audio Streaming - Sådan lykkes

Baggrund

Streaming multimedie er en form for multimedier, som selv er medier, der bruger forskellige former for indhold. Kombinationer af tekst, lyd, stillbilleder, animation, video og interaktivitet indhold former er typiske former for multimedia præsentation.

streaming variant bliver sendt, i en kontinuerlig strøm, til brugeren om indholdet af streaming-udbyder. I denne sammenhæng er eksempler på indholdet strøm omfatter lyd og video.

streaming refererer til fremgangsmåden til levering af indholdet strøm frem til arten af ​​indholdet. Bortset fra telenet, de fleste systemer til at levere indhold er enten streaming, såsom radio og tv, eller ikke-streaming, såsom lyd-cd &'; s, videokassetter og bøger. Udtrykket »at streame 'betyder ganske enkelt, at levere medier i dette særlige måde.

Historie

blev foretaget De første forsøg, i midten af ​​det 20. århundrede, for at vise medier på computere. Men på grund af de høje omkostninger og meget begrænsede muligheder for computerhardware på det tidspunkt, udvikling fortsatte ikke på noget tempo i mange år.

I 1990'erne, personlige computere var blevet tilstrækkeligt stærke til at vise en lang række medier former. De vigtigste tekniske problemer forbundet med streaming dengang var:

Under tilstrækkelig CPU-kraft, som henviser til den centrale processor, der kan udføre edb-programmer, og også bus båndbredde, som er kapaciteten af ​​systemet til at overføre data over en forbindelse, med henblik på at levere den ønskede satser datastrømmen.

Oprettelse lav latency, som giver forsinkelser for hurtigt for den menneskelige detektering mellem et input, der behandles, og den tilsvarende udgang leverer realtid egenskaber, interrupt stier i OS, eller operativsystemet, for at forhindre bufferunderløb, som opstår, når en puffer, som er en lagerenhed, der bruges til at kompensere for en forskel i hastigheden af ​​strømmen af ​​data mellem anordninger, der anvendes til at kommunikere mellem to enheder eller processer, fødes med data ved en lavere hastighed end de data, der bliver læst fra det.

Men computernetværk havde endnu ikke udviklet fuldt ud, og så medieindhold var normalt behandlet i forhold til ikke-streaming kanaler, såsom cd-rom &'; s.

Mellem slutningen af ​​1990'erne og ind i det næste århundrede, var der betydelige fremskridt på internettet, såsom:

En stigning i båndbredde, især i den sidste mile, som henviste til den endelige ben levere forbindelse fra kommunikation udbyder til en kunde.

Større adgang til netværk, især internettet.

Anvendelsen af ​​standard protokoller og formater, såsom TCP /IP, HTTP og HTML.

Markant større kommercialisering af internettet.

Med fremkomsten af ​​kraftige hjemmecomputere og avancerede styresystemer, disse fremskridt i computernetværk aktiveret streaming media til at blive en praktisk og økonomisk overkommelig proposition for nationen som helhed.

En anden forhånd var indførelsen af ​​enkeltstående internetradiostationer enheder, som er hardwareenheder, der modtager og afspille lyd fra internet radiostationer eller brugerens PC eller andre indlejrede medieservere. For første gang, dette gav lyttere med evnen til at lytte til audio streams uden krav om en pc.

Generelt multimedieindhold er stort, så lagringsmedier og transmissionsomkostninger er stadig betydelig. For at kompensere for dette, er medierne generelt komprimeret, såsom i en ZIP-fil-format, som giver kompression, og fungerer også som en arkiveringssystem, opbevaring mange kildefiler i en enkelt destination output-fil, for både opbevaring og streaming.

Et medie strøm kan enten være på anfordring eller bor. I tilfælde af on demand streams, er indholdet lagret på en server for lange perioder, og er tilgængelig for transmission på anmodning. Live-streams, på den anden side, er kun tilgængelige på et bestemt tidspunkt, såsom i en video strøm af en live sportsbegivenhed

Audio Streaming – Sådan lykkes
.

tv og radio programmering

 1. Udført med gamle Konventionel TV - Tid til TV Online
 2. Ser TV Online
 3. Denne bedste tv-pakker kan give dig med tonsvis af underholdning med din nuværende personlige pc
 4. Vælge mellem plasma, LCD og LED-HD-TV
 5. Sådan Find internationale tv-kanaler uden at bryde loven
 6. Professionel Aerial Installer til store tv-modtagelse
 7. DTH HD-kanaler, HD DTH, DTH Services
 8. Budget Friendly Surround Sound
 9. Top 6 Drama Series Boardwalk Empire, Mad Men, CSI
 10. Organisér begivenheder, der vil efterlade varige indtryk med hjælp fra eksperter
 11. Hosted PBX - The Right Telefon System for Small Business
 12. Know How To Make Prisoner Telefonopkald Nemmere og omkostningseffektiv
 13. LCD og Plasma øge din opfattelse option
 14. Cineultima viser sig som Best Cine ressource blandt filmfolk
 15. Den effektiv teknik til at bruge telefon Spy Software
 16. 6 grunde hvorfor du ikke kan gå glip af noget episode af Game of Thrones
 17. Gør livet lettere med et USB til TV kabel
 18. Vil du slukke eller skifte over?
 19. Historie og udsigterne til online-internetradio.
 20. Hvem er Really skylden for denne økonomiske krise:? Republikanerne eller demokraterne