Lovligheden af ​​Florida Surrogates

Mange mennesker, der ønsker at prøve processen med surrogacy ofte har et spørgsmål i tankerne & hellip ;. Er det lovligt? I øjeblikket er processen med surrogacy kan inddeles i to hovedkategorier, nemlig: Traditionel surrogatmor og Drægtighedsstald surrogatmor. Begge procedurer er lovlige, selv om der er visse fordele og ulemper for begge procedurer.

Traditionel Surrogatmor er bedst defineres som den proces, hvor rugemor bruger sine egne æg og sæd af klienten gennem kunstig befrugtning. Denne proces er relativt enklere og har en højere succesrate i forhold til Drægtighedsstald surrogatmor. Men en af ​​de vigtigste ulemper ved denne fremgangsmåde er, at der er en genetisk forbindelse mellem surrogat mor og barn. I tilfælde af hændelser, hvor rugemor pludselig havde en forandring i hjertet og kunne ikke opgive rettighederne for barnet en retssag kunne opstå som kunne favorisere rugemor, fordi mor og barn har stadig en genetisk link da rugemor & rsquo; s æg blev anvendt i processen. Forekomster som disse sjældent gøre ske, især med en professionel surrogacy agentur, hvor rugemor er kompenseret korrekt og blev gjort til at underskrive en kontrakt vedrørende barnet. Mange mennesker stadig bruge den traditionelle surrogacy, fordi det er mere effektivt, billigere og har en højere succesrate. Hvis du gerne vil prøve denne proces, det ville være bedre at få at vide, surrogacy agentur meget godt. Kender alle de vigtige politikker vedrørende juridiske spørgsmål samt drøfte dette vigtige oplysninger med rugemor for at undgå juridiske retssager.

Drægtighedsstald surrogatmor på den anden side giver mere retsbeskyttelse af ville være forældre, der ønsker at prøve processen med surrogacy. Der er imidlertid visse ulemper for denne proces. En af de vigtigste ulemper er, at denne proces er relativt kostbar. Processen med in vitro fertilisering (IVF) er meget risikabelt og dyrt. IVF gøres ved at høste den tilsigtede forældre & rsquo; s æg og sædceller og gøde dem og derefter de befrugtede æg bliver bragt rugemor for hele graviditeten. Satsen for succes for IVF er relativt lavere sammenlignet med traditionelle surrogacy selv det juridiske aspekt af drægtighedsperioden surrogacy er bedre i forhold til traditionelle surrogacy. En af de store fordele ved Drægtighedsstald surrogacy er, at barnet ville være genetisk forbundet eller relateret til de tilsigtede forældre, fordi det var der faktisk æg og sæd, der blev brugt til at undfange barnet.

Samlet lovligheden af ​​surrogacy i Florida er godt beskyttet både traditionelle surrogacy og Drægtighedsstald surrogacy. Florida er blevet en af ​​de mest besøgte steder for surrogacies over hele verden. Det har i øjeblikket to store vedtægter eller love, som beskytter velfærd rugemor samt ville være forældre, der ønsker at prøve surrogacy. De fleste stater i USA tillader kun Traditionel surrogacy, som ofte fører til unødvendige retssager. Hvis du planlægger at prøve denne proces, det ville være bedst at kigge efter pålidelige surrogat agenturer i Florida. Du kan nu finde en masse online-ressourcer, der kan hjælpe dig med at beslutte på højre surrogat agentur for dig
. & Nbsp.;

familie

 1. Hvordan til at give dine forældre med demens Care? 
 2. Softmod Wii uden Zelda Gratis Tutorial 
 3. Køkken og badeværelse installationer 
 4. Graduation Gave Idéer: 4 Unikke graduering gave ideer til din Special Graduate 
 5. Mængden af ​​Ægteskab ceremoni kjoler Skal Du forsøger On 
 6. Sådan at blive gravid Fast - Din guide til at have en baby med det samme 
 7. Keramik og Cork gulve i MA 
 8. Frigørelse os fra Giftige Slips med fortiden - del I 
 9. Hvad er Legalisering af Apostille? 
 10. En Forældre Guide til Dog-Bite Forebyggelse 
 11. Sådan køber Allergivenlige Bedcover 
 12. Livet er Uanset Label Vi vælger at give det 
 13. Indse din indre irsk ... Fejr St. Patricks Day 
 14. Familie fotografer Denver 
 15. Top Las Vegas familie venligt Parker 
 16. 10 enkle tips til en sundere & amp; Gladere Familie 
 17. At lære at Shop med dine børn 
 18. Sådan sparer din favorit møbler fra 'Kat Attack' 
 19. Familie: Ferie er det bedste tidspunkt at starte en familie Kogebog 
 20. *** Expert Q & amp; A: tage ansvaret for Trial Separations