Et indblik i den åndelige verden, vi lever

Der er aktiviteter foregår omkring os, og de fleste mennesker er helt uvidende om dens eksistens og de konsekvenser, det leverer.

Konkurrence
Vidste du, at du er involveret i en konkurrence, og at du har været i denne konkurrence siden den dag du blev født? Prisen for denne konkurrence er din helt egen mening. For at være helt nøjagtig, prisen er kontrol over dit sind.

Vi lever i en verden besat af mennesker, dæmoner og engle. Alle tre er åndelige i make-up, og alle tre operere inden åndeverdenen. Mennesker operere inden for åndeverdenen fra det synspunkt, at den fysiske verden findes inden åndeverdenen. Den fysiske verden er et produkt af den åndelige verden, og som sådan åndeverdenen hersker over det. Imidlertid blev mennesket designet til at fungere i den fysiske verden, og opleve kun de fysiske aspekter af deres envronment. Mennesker er derfor åndeligt blinde. Dæmoner og engle har ingen sådanne begrænsninger, og de ved, at de kan kommunikere med mennesker, som om de var lige så åndeligt som de er. Med andre ord kan de tale til os, og vi kan høre dem, men vi modtager deres stemmer som tanker inden sind vores ånd. Det er derfor, tolkes som private tanker, og vi mener, at ingen har adgang til det eller er i stand til at diktere vores tankegang. Vores egne ord og gerninger udføres fysisk som følge af ldquo &; instrukser & rdquo; fra vores åndelige sind. Og de ord og gerninger vil enten være som et resultat af vores egne overvejelser eller som følge af åndelig tankekontrol af dæmoner ..

Symptomerne
En klar indikation af dæmon indflydelse ville være udtryk for vrede, oprør, sarkasme, utilfredshed, vrede, ondskab, hævngerrighed, vantro, jalousi og hævn - ledsaget af handlinger og kropssprog til at støtte sådanne udbrud. Gud skabte os i sit billede, hvilket betyder, at vi har abilty at være kreativ. Men det sted, hvor denne skabelse finder sted først i vores ånd, efterfulgt af en fysisk manifestation af denne skabelse. Negative følelser, såsom anført ovenfor, kan opsummeres som følelser af frygt. Og frygt er en stærk katalysator for oprettelsen af ​​det åndelige plan for det fysiske produkt. Og at produktet kommer i form af ødelæggelse af menneskelige relationer. Efter alt, hvad der ellers gør vi, men menneskelige relationer, hvilket fører til enten elsker eller hader og fred eller krig. Tro producerer kærlighed og fred. Frygt producerer had og krig, hvilket er, hvad dæmoniske kræfter forsøger at opnå blandt den menneskelige befolkning. Dette er deres primære mål. Og der er et biprodukt til at frygte, der passer ind i banen med deres arrangement med ting, nemlig sygdomme, sygdomme og død.

Ja, jo mere vi forstyrre os selv og andre ved dæmon-påberåbte følelser, den mere vi er tilbøjelige til at ordregivende sygdomme og sygdomme. Alle komplimenter af dæmoniske kræfter i Precinct af vores ånd at hviske de ting, de ønsker os til at høre, føle, siger og gør. Deres mission er at ødelægge potentialet i Guds billede i mennesket.

Den måde det virker
For fuldt illlustrate det faktum, at vi kan blive uvidende om ideen om tankekontrol og følger præcis, hvad vi er fortalte at gøre uden at indse, at vore ord og gerninger er påvirket af ydre kræfter vi kun har brug for at se på hypnose. Folk på en scene, under hypnose og derfor have haft deres sind udstanses af hypnotisøren, får besked på at bruge deres tale og organer til at udføre bestemte handlinger. De gør præcis det, selv uvidende om den leende publikum blive underholdt af deres narrestreger. Mennesker kan være helt besat af dæmoner til at udføre voldshandlinger, og når besad ende op i retten for at imødegå anklagerne domstolen afviser deres forklaring om, at de fik at vide at gøre det, og at de havde ingen kontrol over deres handlinger. Det er også sådan borgerlige uroligheder, terror og krige mellem nationer er primet. Og verden ser på, tænker, at det er bare et spørgsmål om dårlige mennesker gør deres ting.

Krigen mod menneskets
oprørske teenagere, kæmper ægtefæller og skolegården massakrer er alle eksempler på åndelig tankekontrol. Det er helt klart, at vi lever i en verden, hvor der er erklæret krig mod den menneskelige sektor. Og den eneste grund til, at vi er et let mål er, fordi vi alle har, at virus af synden, der løber gennem vores åndelige årer. Vi kender alle forskellen mellem godt og ondt, og det eneste, vi har brug for - for at gøre valget af at følge onde vej - er at lytte de udenlandske, demon-injicerede tanker. Dette er, hvordan teenagere bliver narkomaner, ægteskaber ender i skilsmisse domstole og generelt, mennesker bliver kriminelle

Correctional institutioner (fængsler) Hold mennesker under lås og slå håber, at ldquo &;. Korrektion & rdquo; vil finde sted under disse betingelser. Hvilke indsatte og hele den menneskelige befolkning denne planet har brug for er det ldquo &; modgift & rdquo; for den synd virus. Og det er transformation gennem korset af Jesus Kristus. Der er ingen anden måde at helliggørelse, indløsning og vellykket modstand mod mørkets kræfter lanceret fra den åndelige verden, vi lever i
. & Nbsp.;

familie

 1. Minimering Morning Madness 
 2. Gæld Juridisk rådgivning at reducere gælden Betydeligt 
 3. Bakterier Attack mens dine børn Sleep 
 4. *** Hvornår og hvordan at sætte grænser, Draw the Line og Pick dine kampe i et forhold. 
 5. Hvorfor vi skal tale om sorg 
 6. Sådan køber Allergivenlige Bedcover 
 7. Tænk ferie og Plan 
 8. 5 ting at gøre med Bedsteforældre på en regnvejrsdag 
 9. At lære at Shop med dine børn 
 10. Måder at finde den Prope Discount Wallpaper Border 
 11. Forældre: De 3 mest Katastrofale fejltagelser forældre gør og hvordan man kan undgå dem 
 12. The Gift Of Love 
 13. Hvilken slags spisestuestole vil fungere bedst for dig? 
 14. Familie Overgange - The Empty Nest 
 15. Drenge Julegaver That`ll Gøre dem sige Wow 
 16. Residential Care hjem for ældrepleje 
 17. Dagens farligt World for Kids 
 18. Baby Boomers som Bedsteforældre: Club Sandwich Generation 
 19. Nyd din ferie og glemme alt om dit hjem! 
 20. Shop og være glad