At lære at Shop med dine børn

By The Pioneer af
subliminale beskeder
Online

Hvem gør ikke & rsquo;. T kærlighed shopping? Af en eller anden grund, der & rsquo; s spændingen ved optagning elementer i gangene og hylder. Hvis du & rsquo;. Re at gå til indkøbscentre, kan du bare lave sving til biografer, mad butikker og butikker

Men du har tendens til at få mere af shopping, når du & rsquo; re gøre det alene eller sammen med en voksen. Således tager det nogle teknikker til at gøre det, når du har nogle børn med dig. For at gøre shopping med dem mere sjov og mindre kompliceret, notere disse tips:

1. Diskuter ting at købe med dem.

Sørg for dine børn forstår det primære formål for at gå ind i butikkerne. Er du bare vil købe de nødvendige elementer? Er det vil være en tur? Har du intentioner om at få noget til børnene?

Don & rsquo; t undervurdere niveauet for forståelse af dine børn. Så længe du kan være ærlig over for dem og forklare det punkt shopping ordentligt, vil du sjældent høre dem tvinger dig til at købe et stykke legetøj, der & rsquo; s definitivt ud af spørgsmålet.

2. Tilskynde dem til at beregne.

Du kan medbringe lommeregnere og lære dem, hvordan man bruger dem. Hver gang du & rsquo; re kommer til at købe noget, kan du instruere dem at punch numrene og tilføje cifrene. Så forklare dem hvor stor eller lille beløbet er. Det er en god måde at undervise dine børn hvordan man kan være mere ansvarlige shoppere en dag. De vil være opmærksomme på de ting, de kommer til at trække væk fra hylderne.

3. Giv dem deres egne penge.

Nogle forældre vil gerne behandle deres børn til shopping, men de har begrænset budget. Hvad du kan gøre, er at give et lille beløb til dine børn og give dem mulighed for at vælge nogle emner, forudsat at de er inden for det budget interval, du & rsquo; ve fastsat for dem. Du kan træne dem til at være mere kræsne, når det kommer til at foretage indkøb.

4. Spis før shopping.

Hvis du ønsker at spare nogle penge, kan du ønsker at tage en fuld måltid, før du & rsquo; re kommer til at shoppe. Denne måde, vil dine børn ikke lede efter mad senere. Hvis ikke de wouldn af & rsquo; t sindet tage de snacks, som er meget billigere.

5. Være lidt mere tålmodig.

Dine børn kan være temmelig uregerlige eller rowdy især hvis de får alt for ophidset eller ked af det. Du bør lære at udvide din tålmodighed lidt længere. Hvis du & rsquo; re har svært ved at gøre det, overveje at bruge subliminale beskeder.

subliminale beskeder kan bidrage til at ændre din nuværende måde at tænke fra negativ til positiv. Så hvis du føler, du ikke kan holde på din tålmodighed længere, drej subliminale beskeder på. Nogle af de subliminale beskeder, du kan bruge er følgende:

Jeg kan stadig give mere tålmodighed til disse børn
jeg absolut forstå mine børn & rsquo; s opførsel
Jeg er overbevist om jeg kan klare disse.. børn.
jeg har lyse børn, der kan forstå kommandoer.
jeg har mere tålmodighed i mig.

Shopping med børn gør ikke & rsquo; t nødt til at være katastrofalt, især hvis du vil lægge til sind og hjerte de tips du & rsquo; ve lige lært i dag
. & nbsp.;

familie

 1. Hvad skal gøre, når dit barn nægter at deltage i college 
 2. Sørg for, at ting vil blive taget hånd om, når du er væk 
 3. Sommer Aktiviteter for børn -Tips til indgreb Dine Børn & amp; betydningen af ​​Play 
 4. *** Expert Q & amp; A: Optimering af møde de Forældre 
 5. History of Family Crest Ringe 
 6. Vores stadigt skiftende rolle som forælder 
 7. Penge-Smart Kids: Ønsker vs. Needs 
 8. Svært Barn eller bare at have en vanskelig dag? 
 9. *** 3 ting at gøre, hvis Gymnasier Afvis Du 
 10. Hvorfor har nogle børn kender alle svarene i søndagsskolen? 
 11. Voksende Good People 
 12. Når Familiemedlemmer Stop Tale til hinanden 
 13. *** Super Bowl Stress, Ægtefæller, lidelse & amp; Tilfredshed 
 14. Quiltning for begyndere: Sådan Quilt Smukke arvegods din familie vil nyde i generationer 
 15. *** Grænser i relationer - Sådan Set dem & amp; Vælg dine kampe 
 16. Fund Raising Creative Way 
 17. Maui Island 
 18. Hjem Sikkerhed For Aging In Place 
 19. Detoxing dit hjem 
 20. Passing On: En Fars Enduring Kærlighed