Spiseforstyrrelser og deres årsager

Spiseforstyrrelser er blevet et stort sundhedsproblem i de seneste år, og ifølge de sundhedsprofessionelle, de er forårsaget af mange forskellige faktorer. Enhver person med en spiseforstyrrelse vil blive påvirket af disse forskellige faktorer i deres egen måde. Disse omfatter sociale og kulturelle faktorer, psykologiske faktorer, familie påvirkninger, biologiske faktorer og eksterne forhold.

Udgangspunktet for en spiseforstyrrelse kan ofte være en kost. Hvis kosten er en særlig streng ordning, er risikoen endnu større. I folk, der har underliggende faktorer, kan det være det, der skubber ham eller hende ud over kanten, hvis kosten er forlænget. Selvfølgelig skal vi huske, at ikke alle, der følger en diæt vil udvikle en spiseforstyrrelse.

For familie eller venner, søgen efter den eneste årsag til en kære spise lidelse er frugtesløs. Mange tror, ​​at finde en enkelt årsag, vil hjælpe alle til at forstå og være mere i stand til at hjælpe den person & lsquo; komme over det & rsquo ;. Hvis bare det var så simpelt !!! Det er absolut vigtigt for dem familie og venner til at fokusere på at støtte den person, mens de gendanne fra denne lidelse under vejledning af sundhedspersonale

Nogle af de forskellige faktorer eller påvirkninger, der kan bidrage til en spiseforstyrrelse omfatter.:

Kulturel og social indflydelse

I det seneste årti har der været en stor opmærksomhed fokuseret på de sociale holdninger og påvirkninger, der kan forårsage spiseforstyrrelser. Idealet om at være tynd er portrætteret i alle typer medier i den vestlige verden, der fører den ikke så tynd at tro, at de skal kosten for at opnå dette ideal krop. Denne idealisering af den perfekte krop kan være en af ​​de største sociale påvirkninger, der bidrager til spiseforstyrrelser som omkring tredive procent af unge kvinder er på vægttab kostvaner på ethvert givet tidspunkt.

De sociale holdninger og påvirkninger, der bidrager til denne kritisk længsel efter at være slank, omfatter:

Det faktum, at modellerne i blade og på tv er omkring en størrelse otte eller mindre mens den gennemsnitlige kvinde er omkring en størrelse 14. denne konstante billedsprog af & lsquo; perfekt & rsquo; krop er urealistisk, men det styrker de ideer, dette er normalt og den forventede form af en kvinde. Mænd, på samme måde, er konstant bombarderet med billedet af den smukke og muskuløs mand, der forlader dem med troen på, at det er den normale og ideel krop for en mand.

Overvægtige mennesker er konstant vist som ulykkelig personer, der har mistet kontrollen over deres liv, der forlader dem ensom og deprimeret.

Slim mennesker er vist i medierne som værende en succes, glad, og altid i kontrol over deres liv. Medierne normalt portrætterer disse mennesker som livlige og sjove kærlige individer.

Der synes at være en højere værdi sat på fysiske udseende end på de indre kvaliteter og ikke-fysiske egenskaber af mennesker i det moderniserede kultur.

Nogle karriereforløb lægger konstant pres på folk til at være tynd.

psykologiske faktorer

Der synes at være visse personlighedstræk, der er mere almindeligt at folk med prædisposition for at udvikle en spiseforstyrrelse. Disse omfatter:

Manglende selvværd. Næsten alle, der har en spiseforstyrrelse har en lavt selvværd, og dette forværres af skyldfølelse forbundet med sygdommen selv. Den person kan have haft en urolig barndom eller måske endda have været offer for misbrug. , Er disse dog ikke de eneste årsager til dårlig selvværd.

Under meget høje forventninger til sig selv og være ude af stand til at leve op til disse forventninger.

Tror, at folk kun vil elske dem, hvis de er gode resultater

At være i stand til at udtrykke deres egne behov og være ude af stand til at være selvhævdende i deres behov for at sige & lsquo;. ingen & rsquo; til andre, når det er nødvendigt.

En historie om ensomhed, vrede, angst og depression.

Enhver af disse faktorer kan forværres af sult forårsaget af bulimi eller anoreksi, hvilket gør situationen endnu værre for den Lidende.

Indflydelse af Family

Der er ingen særlige prædiktorer for en type familie, hvor der er en mere udtalt sandsynlighed for et barn at udvikle en spiseforstyrrelse, selvom kommunikationen og forventninger inden for en familie kan bidrage til disse lidelser.

En ting, der kan have en dramatisk og negativ effekt på unge af begge køn er urealistisk høje forventninger fra deres forældre. Ofte er disse forventninger påvirker alle områder af deres liv som uddannelse, sport, udseende og vægtkontrol. Forældre don & rsquo; t satte sig for at lægge pres på deres børn, men blot ønsker at hjælpe dem til at skabe en positiv fremtid for sig selv. Dermed dog kan de være at sætte det barn op til en spiseforstyrrelse.

Nogle gange kommunikation og udtryk mangler i familieforhold. Dette kan føre til frustration, især hvis de følelser er negative. Dette kan være katapult for barnet at udvikle en spiseforstyrrelse.

Hvis en forælder eller forældre til stadighed slankekure og er selv besat med kropsvægt og billede, kan de passere disse værdier videre til barnet, mens han eller hun er stadig meget ung.

biologiske faktorer

Der er nogle spekulationer, at visse biologiske faktorer kan bidrage til sandsynligheden for en person, der udvikler en spiseforstyrrelse. Nogle teorier inkluderer:

folk med lave niveauer af serotonin, kan spiseforstyrrelser være mere tilbøjelige til at udvikle. Serotonin er den kemiske ansvarlig for transmission af meddelelser fra hjernen om behovet for mad, søvn, og andre spørgsmål. Det er allerede fastslået, at mennesker med klinisk depression har lavere niveauer af serotonin.

Det er muligt, at mennesker med spiseforstyrrelser kan have en nedsat blodgennemstrømning til en del af deres hjerne.

chance af en spiseforstyrrelse kan være forbundet med de hormonelle ubalancer, der er karakteristisk for puberteten.

Eksterne aspekter

Nogle gange tingene sker i livet og det fortsatte pres i forbindelse med disse begivenheder kan få mennesker, der er allerede sårbare mere tilbøjelige til at udvikle en spiseforstyrrelse. For eksempel kan en teenager, der måske allerede være på en streng diæt mister en forælder, og dette kan skubbe ham eller hende ud over kanten

Eksterne faktorer, der kan udløse en spiseforstyrrelse omfatter:.

En større livskrise såsom død af en elsket en, en ændring i skole eller job, arbejdsløshed, opløsningen af ​​et forhold, eller finde ud af, at du har en alvorlig sygdom. Salg

Mindre, igangværende spændinger som penge bekymringer og fornærmelser fra folk om størrelse, vægt og generelle udseende.

Uanset årsagen, er det ekstremt vigtigt at vise den person så meget støtte som muligt, opmuntre personen til at søge hjælp så hurtigt som muligt. < . br> & nbsp;

familie

 1. At lære at Shop med dine børn 
 2. Hearing verden bedre med Invisible Hearing Aid 
 3. Metoder til fremskaffelse af puslebord 
 4. Race Car Beds for vores Petite Race Champions 
 5. Hold brande 
 6. The Trail Of Living Debris 
 7. Lad os tage et kig på Forslag til aktiviteter Chicago 
 8. Leje en bil, der er perfekt for dig. 
 9. Udrede De Snore Af Attachment 
 10. Fear Factor eller se kendsgerningerne i øjnene 
 11. Find ekstra penge til at gå på denne krydstogt 
 12. 10 tips til bilture Du vil elske med børn 
 13. Mængden af ​​Ægteskab ceremoni kjoler Skal Du forsøger On 
 14. Lovligheden af ​​Florida Surrogates 
 15. Et indblik i den åndelige verden, vi lever 
 16. Koncepter for Baby Fotografier 
 17. Invitationer til enhver lejlighed 
 18. Hvordan Estate planlægning vil sætte dig på lethed 
 19. *** Spørg Dr. Wish: Dating en Mand med Kids 
 20. *** Triumf over din frygt for offentlige taler