Hold brande

legetøj er lagt væk, hjemmearbejde er gjort og børnene er lagt i seng. Madpakker er lavet, og opvaskemaskinen er tændt. Du vasker dit ansigt, børste tænder, vælge tøj til i morgen, og derefter sammenbrud i seng ved siden af ​​din ægtefælle. Du læne over at give din kammerat en overfladiske kys og henkastet kommentere, at dit sexliv "sikker er ikke, hvad det plejer at være, før børn" & ndash; og straks falder i søvn.

Det er en velkendt scenarie, der finder vej ind vittigheder og tv sit-coms. Pleje kærlighed, intimitet og romantik kan ofte falde til bunden af ​​listen for arbejdende forældre. Det er let at forstå, hvordan det sker. Forlader dit kærlighedsliv til det sidste må ikke forsætlig & ndash; det kan bare være resultatet af en jam-pakket eksistens. I en arbejdsgruppe forælders verden er der altid nogle begivenhed, engagement eller opgave, som du eller din partner føler, at du skal deltage til, før du tager tid til din romantisk forhold.

At holde brandene brænding i dit forhold kræver mod. Selvom det kan, i første omgang, synes som en mærkelig sætning at gøre, jeg gøre opmærksom på det, fordi du har risikeret dit kærlighedsliv ved at indføre nye folk ind i familiens mix. Det er nemmere at svælge i den ubetingede behov dine børn har for dig end risikoen genindførelse dit forhold til din partner på nye vilkår. Regenererende lidenskab, uddybe intimitet og vokser sammen i stadigt skiftende dynamik i arbejdet forældreskab er ikke nødvendigvis nemt, men det kan gøres.

Kommuniker kærligt
Sig din sandhed & hellip; taktfuldt. Undersøgelser viser nummer et afskrækkende til intimitet er mangel på kommunikation. Grundlaget for en tilfredsstillende intime forhold er i at vide og forstå hinandens ønsker og drømme. Det er bedre at tale din sandhed ærligt og yndefuldt, men du kan føle, at du risikere afvisning, end at havnen vrede og /eller vrede mod din partner.

Opret
Gør plads i din tidsplan for intimitet plads til intimitet
. Jeg ved, det lyder ikke meget romantisk eller spontan. Men hvis du er ligesom de fleste nordamerikanske arbejdende kvinder i dag, hvis du ikke gør "blyant i" nogle romance tid, du måske finde det bare ikke sker. Du vil opdage, at når en "dato night" er i din kalender, du begynder at se frem til det, og det kan blive en turn-on. Og planlægning tid til at forbinde med din partner på et dybere niveau end "hvad der er til middag" og "hvem der optagning børnene?" vil øge din intimitet kvotient.

Husk "mig tid"
Før der er "os" tid, der er behov for "mig" tid. Med andre ord, tage en interesse i dine personlige behov og giv dig selv lov til at tage sig af dig først. Dette er en vigtig byggesten for en intim og give forhold med en anden. Når du føler værdiansættes, afslappet, sunde og ubekymret, har du mere af dig selv til at dele med nogen speciel. For at få din intime liv, hvor du ønsker det skal være, er det vigtigt at vide, hvad du ønsker. Overvej følgende spørgsmål: Hvad betyder romantik betyder for mig? Hvad betyder intimitet betyder for mig? Er det det samme eller forskelligt end romantik? Skal jeg have mere romantik i mit liv? Brug dine svar som en guide, forpligte sig til én ting, du vil gøre i denne uge for at holde dine brande brænding
. & Nbsp.;

familie

 1. Udenfor Legehuse - 5 Forholdsregler Hver Forældre bør tage 
 2. En glad mor er en glad familie 
 3. Tips til at designe et badeværelse 
 4. Strategier for erhvervelse af en overkommelig brudekjole On line 
 5. Sådan Nyd Family staycations i en recession 
 6. Hvordan Estate planlægning vil sætte dig på lethed 
 7. Hvorfor har du brug Finansiering for din virksomhed når du starter en ny Company 
 8. Kærlighed, ægteskab og børn ... Sådan Gør det Arbejde 
 9. Er du en lineal eller Rulemaker i dit hjem 
 10. *** Nana og Lucys Excellent Adventure: En historie om Mindful relationer mellem Nana, Lucy og Natur 
 11. Typer af papegøjer 
 12. Hvorfor vi skal tale om sorg 
 13. Planlægning Forslag til aktiviteter i San Francisco 
 14. Julen Gaveguide til din familie 
 15. 5 ideer til at gøre dette Valentinsdag Virkelig Meningsfuld 
 16. Nyd din ferie og glemme alt om dit hjem! 
 17. 5 Organisering Tips til at lyse op dit liv 
 18. Nanny Personlighed og risikovurderinger - Fordele og udfordringer 
 19. Leger med dit barn - hvordan man starter det, hvorfor det er så vigtigt 
 20. Biden Selection er dårlige nyheder for Amerikas Fædre