Hvordan at elske dig selv ind i en magisk forhold

De fleste kvinder går igennem hele deres liv aldrig lære at få, hvad de virkelig ønsker fra et forhold. Og mange ender med at miste deres forhold, simpelthen fordi de ikke vidste, hvad de skal gøre eller sige for at gemme det. Dette er en absolut fejltagelse! Hvorfor? For hvis du ikke får den viden og visdom til at skabe en magisk forhold, hvad gør du tror det vil være anderledes næste gang? Chancerne er det sandsynligvis ikke!

Du ser, grundlaget for en magisk forhold begynder og slutter med dig. Det er rigtigt! Men, du & rsquo; ve været så travlt med at forvandle din partner ind i Mr. Right, at du & rsquo; ve glemt at kigge i spejlet! Mens du & rsquo; ve blevet forbrugt med forgæves opgave at omdanne din kammerat til en medfølende, omsorgsfuld, kærlig, forståelse og romantisk mand, du & rsquo; ve forsømt at spørge, om du besidder disse kvaliteter. Når du kommer helt ned til sagens kerne, vi tiltrækker relationer baseret på summen af ​​hvem vi hvor, hvem vi er, og hvad vi tror på. Derfor, hvis du ønsker at tiltrække en magisk forhold, skal du blive det & ndash; periode!

Undersøg dine egne overbevisninger! Hvilke frygt og usikkerhed forhindrer dig i at udvikle sig til en sikker, kærlig, venlig og omsorgsfuld kvinde? Har du har en frygt for intimitet eller opgivelse? Har du svært ved at stole på andre? Eller føler du dig utilstrækkelig eller uværdigt for at have en magisk forhold? Har du virkelig elsker dig selv helt og betingelsesløst? Bundlinjen, du er hvad du tror du er, og det er hvad du & rsquo; ll tiltrække. Hvis du don & rsquo; t elsker dig selv, hvordan kan andre elske dig? Kærlighed er at give i et forhold, men kun når du først kan give det til dig selv!

Begynd med at beskrive alle de kvaliteter, som du & rsquo; d gerne din partner til at besidde, derefter sammenligne dem til dine kvaliteter. Don & rsquo; t gøre undskyldninger! Vær ærlig over for dig selv! Hvis du fortsætter med at bebrejde din partner eller andre for det tomrum, som du har i dit liv, vil du fortsætte med at tiltrække mere af det samme. Når du har foretaget en ærlig, sammenlignende analyse, så kan du afdække frygt og usikkerhed, der forhindrer dig i at udvikle sig. Jeg har nævnt dem nedenfor:

Frygt for intimitet
Frygt for kontrol
Frygt for opgivelse
Frygt for utilstrækkelighed
Frygt for kontrol
Lavt selvværd

Disse selvbegrænsende overbevisninger afholdes i din underbevidsthed og begrænse dig fra at få, hvad du virkelig ønsker i livet. Og i dette tilfælde, hvad du virkelig ønsker, er en magisk forhold. Men, har forholdet af dine drømme undgik dig og er i øjeblikket glider fra din rækkevidde, fordi din frygt og usikkerhed næsten har kørt det ud over klippen! Uden spørgsmål, negative, selvbegrænsende overbevisninger er den direkte grundlæggende årsag til et forhold krise, men den frygt og usikkerhed, der ledsager dem, er de primære drivere. Som et eksempel, Sandy møder Bill, og det & rsquo; s kamp i himlen! Det & rsquo; s ren bliss! Faktisk Sandy og Bill tror, ​​de er soulmates. Bill er venlig, kærlig, lidenskabelig og romantisk og deltager til Sandy & rsquo; s ethvert behov. Nå, Sandy og Bill få hitched i hvad der synes at være en magisk forhold. Men efter et par år, den magiske begynder at falme og problemerne begynder. Det viser sig; Sandy har lidt en frygt for opgivelse meste af sit liv, fordi hendes far forlod ved bud unge alder af fem. Og, Bill lider af en frygt for afvisning, der blev foreviget af hans alkoholiske far. Da Sandy & rsquo; s usikkerhed begynder at flade, kræver hun mere og mere opmærksomhed. Hun begynder klager over, at Bill hasn & rsquo; t været at give hende den opmærksomhed, han engang gjorde. Ubønhørligt, Sandy fortsætter med at kræve mere og mere fra Bill indtil han når bristepunktet. Bill fornemmer, at tingene går skævt, og beslutter sig for at afslutte forholdet, før Sandy afviser ham helt.

Da Sandy undladt at udstede hendes frygt og usikkerhed, hun har påberåbt sig Bill til at udfylde en følelsesmæssig tomrum. & ldquo; Hun, der er afhængig af andre til at udfylde et tomrum i sit eget liv, bygger et korthus på gyngende grund & rdquo.; Du ser, selv-kærlighed er den bundsolide fundament for hver magiske forhold. Men, det & rsquo; s næsten umuligt at omfavne selv-kærlighed, hvis selvbegrænsende overbevisninger står i vejen.

Bedste ønsker,

David Roppo
Forholdet Rehab Coach

Hvis du & rsquo; d gerne en nøjagtig plan for at gemme og omdanne dit forhold, abonnere på min gratis e -Guide og lydprogrammer nedenstående & hellip;

hvordan du gemmer et forhold

redde et forhold

gemme dit forhold
. & nbsp;

ægteskab

 1. Gem mit ægteskab i dag Review - Con? 
 2. Gøre Uforglemmelig Wedding Ceremony 
 3. Tobago til din bryllupsdag 
 4. Kom tilbage sammen efter en pause op - 7 Sunde måder i at komme tilbage sammen efter en pause op 
 5. Er mor-of-the-bruden kjole A Must 
 6. 2 vigtige ting du bør vide at redde dit ægteskab 
 7. LEGENDS MENING OM ÆGTESKAB 
 8. Asking For hvad du vil i relationer 
 9. 4 måder at dræbe et ægteskab 
 10. Hvordan frieri Periode Forme et godt ægteskab liv? 
 11. Et ægteskab uden fysisk intimacy- Kan det være lykkeligere? 
 12. Bryllup Traditioner og overtro 
 13. *** De enorme økonomiske fordele ved Ægteskab 
 14. Sådan Plan et bryllup 
 15. Fall bryllupper i Michigan 
 16. Forlovelsesfest Etikette 
 17. Second Chance Forholdet - 5 Learning måder, før de beslutter en Second Chance 
 18. Sådan Stop The Skilsmisse - Gem din ægteskab nu 
 19. Vælge Perfect Tabel dekoration til dit særlig begivenhed eller Bryllup 
 20. Bryllup Rehearsal Dinners - Sådan Organiser One