*** Healing Envy

"Jeg har et spørgsmål om misundelse. Jeg taler ikke om jalousi men specifikt misundelse og hvordan man kan være glad for en andens lykke. Jeg føler, at jeg har banebrydende på dette område som Jeg har virkelig været i stand til at føle sig lykkelig for en anden nylig der opnået noget havde jeg ikke, men kun efter at gå gennem nogle Inner Bonding fordi min første reaktion var chok og misundelse, og det forstyrre min saldo i et stykke tid. Jeg følte der var nogle konkurrence foregår i mit sind. Jeg føler ikke misundelse med venner i almindelighed, men med mine kærester, jeg gør.

"Det sker ikke hele tiden, men når den gør det har at gøre med en følelse konkurrence og frygten for ikke at være god nok eller en opfattet mangel af præstation i et område, jeg skulle være god til. Jeg formoder, at opnå visse ting øger mit ego og gør mig til at se mere attraktiv for at få kærlighed, når jeg er sammen med en partner. Så hvis jeg ikke får hvad jeg ønsker jeg dømmer mig selv for ikke at være bedre, og jeg føler ikke sikker. Og selvfølgelig er det en ond cirkel, og det gør mig dårligt, så når jeg indser, at jeg gør en Inner Bonding proces, og opdager, at det ikke rigtig noget, hvis en partner er bedre eller slet ikke noget, og det tager ikke væk noget fra mig, fordi jeg ved, hvem jeg virkelig er. Så jeg er i stand til at føle sig glade for dem, og jeg føler mig mere afslappet. Det eneste, er, at dette ikke kommer naturligt til mig nogle gange. "

Når du føler misundelse, er det altid fordi du er kørt af sporet i dine tanker om dig selv. Da denne kvinde skriver, hun føler misundelse, når hendes ego såret selv fortæller hende, at hun er på en måde ikke godt nok, eller ikke så god som en anden.

Dette er en løgn, der er dybt indkodet i de fleste af os. De fleste af os var ofte i forhold til andre - andre, der kiggede bedre end vi gjorde, eller som var bedre til noget, end vi var, eller der fik bedre karakterer, end vi gjorde, eller som havde flere venner, end vi gjorde nogen af ​​os vokser op uskadt hensyn konkurrence og sammenligninger <.? br>

Det er heldigt, at spørgeren har en kraftig proces til at bevæge sig ud over konkurrencen og deraf misundelse, men hun vil gerne finde en måde at aldrig gå til misundelse til at begynde med.

Den eneste måde Jeg ved at gøre dette er at være så dybt forbundet med din egen sjæl essensen, at du ved, uden tvivl, hvor vidunderligt du er. Og den eneste måde jeg kender dybt kende din sjæl essens er at være i stand til at se dit sande Selv gennem linsen af ​​dine personlige åndelige vejledning.

Din Vejledning er den højere del af jer, der kender sandheden om, hvem du virkelig er. Du ego såret sind kun ved, hvad du har fået at vide - hvad der er blevet programmeret ind i dig af forældre, lærere, søskende, kammerater, og medierne. Dit højere sind kender den unikke essensen, at du er, den unikke Guds barn, at du er - dine specielle brik i puslespillet, der er dit specielle sted i universet. Din højere Vejledning ved, at hvad du kan tilbyde til verden er unik for dig og aldrig skal sammenlignes med, hvad andre gør.

At lære at få adgang til din vejledning er ikke svært. Vores Vejledning er altid her for os, og vores udfordring er at hæve vores frekvens høj nok til at høre det. Der er mange ting, der øger frekvensen, såsom meditation, bøn, gåture i naturen, lytte til opløftende musik, være kreativ, og så videre, men ingen af ​​dem vil hæve din frekvens høj nok til at høre din Vejledning medmindre din hensigt er at lære om sandhed og kærlighed, især om, hvad det betyder at være elske dig selv

Der er kun to mulige intentioner på ethvert givet tidspunkt -. den hensigt at lære om sandhed og kærlighed, og den hensigt at beskytte mod smerte med eller anden form for styring af adfærd. Når din er at kontrollere, du sænke din frekvens, bliver ude af stand til at høre din åndelig vejledning. At blive bevidst om din hensigt og være i stand til bevidst at flytte ud af den hensigt at kontrollere og ind den hensigt at lære er afgørende for åndelig forbindelse, og for at opdage dit sande jeg.

Når du tager dig tid til at lære at få adgang til din åndelige Udviklings- og opdage, hvem du virkelig er, vil du opdage, at du kan føle sig virkelig glad for andres præstationer
.

forholdet rådgivning

 1. Hvad du skal gøre for at få din ex tilbage
 2. Kærlighed råd - Strategier for Coping med ulykkelig kærlighed
 3. Vær venlig at hjælpe mig! Min kæreste er ikke længere forelsket i mig
 4. Søde ting at sige Online - Få romantisk med en pige via internettet
 5. Brug Focus at genoplive dit forhold
 6. *** Find din Genius
 7. Smerter på vejen
 8. Forstå Scorpio Man
 9. Sådan får du din ex-kæreste tilbage: 3 måder at bruge Touch for at få ham Plager For You Again
 10. Den bedste måde at lokke Skytten Ladies
 11. Er hun lide mig? - Top 8 Signs
 12. Sådan Gør din ex Husk Good Times
 13. Tale sandheden i kærlighed - 8 tips til at overvinde svært ved at udtrykke dine tanker
 14. Boganmeldelse: Kærlighed og Respekt: ​​The Love Hun fleste ønsker, den respekt han har brug Desper…
 15. Christian Relationship Hjælp - 5 Fælles Frygten i vanskelige relationer
 16. Overlevende en pause op
 17. Gøre din Ex Miss You Like Crazy
 18. 4 ting du skal tænke over, før du beslutter at live-in
 19. Christian Relationship Help: Svar på spørgsmål om Beskæftiger sig med alkoholisme
 20. Bag kulisserne: Den virkelighed af et forhold