Åbning op til Accept

Accept handler om at give slip og frigive enhver og alle kampe med sandheden i øjeblikket.
Accept er tilgivelse, det er at være hvem du virkelig er, og det er at lade alt andet være lige som det er . Når vi slipper den uendelige kamp med sandheden i virkeligheden, vi åbne os op til at være hvem vi virkelig er i det øjeblik, at vi er i. Ved at acceptere alt, hvad vi ser og gør det muligt at være, vi er så fri for kamp i vores liv .
For at acceptere os selv for, hvem vi er er at blive præcis som vi er; at være fri for enhver dom, fortid eller fremtidige, giver dig mulighed for at være til stede, og i nuet af hvor du befinder dig.
at acceptere alle, der er kommet før er først at tilgive og derefter at give slip. At være åben for fremtiden uden frygt er at acceptere, at uanset hvad der kommer er som det skal være, og der er ikke noget at kæmpe imod. Når vi accepterer livet rent for, hvad det er, bliver vi ikke kun vores sande selv, men vi tillader åbenhed liv til at flyde gennem os.
Du kan blive overrasket over, hvor meget tid vi bruger på at prøve at kontrollere tingene og så kæmper vi don &';. t brug for eller ønsker at ske
Ved at give slip og gå længere ned ad vejen til accept, begynder vi at se sandheden i virkeligheden for, hvad det er, og intet mere. Intet kan være mere vigtigt i livet end dette, for det åbner en brønd af muligheder i livet. Det giver dig mulighed for fuldt ud at være dig selv. Det giver hvad der er virkeligt at blive set uden overclouding spørgsmålene med tanker, mønstre eller dagsordener. Det åbner op for fremtiden at være rent, hvad det er. Og ved accept kan du give slip på fortiden, hvad der kan holde dig tilbage, og hvad du ikke længere har brug for.
Ved at være sandfærdig med hvad der er virkeligt du finder ud af, hvad livet egentlig handler om.
Det er ikke en kamp eller en kamp; Faktisk er der intet i livet, som kan sammenlignes med dette. Vi skaber vores egen stridigheder ved ikke at acceptere alt for, hvad det er. Det er en fuld cirkel, en komplet sti, der udvikler sig ikke kun, hvem vi er, men hvad vi bliver. Ved at give accept til livet du åbner op for verden. Du slipper alt, hvad der er gammelt og blive nyt. Accept er ikke kun en vej til lykke, oplysning, og fred, men det er den eneste sande vej til fredfyldte nydelse, der er livet
.

oplysning

 1. Spring, Genfødsel, påske og Natural Self
 2. 15 tips til at øge din energi og spiritualitet
 3. *** Bøn St. Francis
 4. Den store Wise Man
 5. The Last Word
 6. 3 Secrets til at gøre loven om tiltrækning arbejdet for dig!
 7. At lære at tænke bedre
 8. Hvordan kan Dom tjene os?
 9. Deling Nogle Oplysninger om de store religioner i verden: Jøderne og jødedommen
 10. *** At se tingene Ændring i verden, må vi ændre den måde, vi ser ting
 11. Oprettelse og Manifestation
 12. The Power of JA
 13. Hvad sker der med Reiki?
 14. *** Du kan stige ligesom Phoenix fra asken!
 15. *** Syv Tanker om åndelig Parenting
 16. Føl og have beføjelse
 17. Healing Fire
 18. Vores tanker er vore bønner
 19. En Guds sendebud kom Men vi kendte ham ikke
 20. Your Mind har et sind af sine egne