Christian Meditation cd'er

Er du lider af smerter og SYGDOM? Har du eller nogen du kender brug for healing? "En sang for Healing" er en AWESOME healing-cd, især for folk, der er syge og ikke har styrke eller evne til at læse i Bibelen.

Har du ikke tid at læse Bibelen til dit barn DAILY? Har dit barn svært ved at falde at sove om natten? Hjælp dit barn slappe af, mens du hører Guds ord. "Night Time Meditation for Børn" CD er afgørende for børn, der har problemer med at sove og travle forældre, der ønsker at undervise deres børn Guds ord, men bare ikke har tid.

Har du eller nogen du kender vokset op uden en far eller mor? Find ud af, hvor specielt du er til at GUD ved at meditere på "Vi er særligt for Gud" CD.

er folk du kender virkelig frustrerende DIG? Mediter på Guds ord for tættere relationer. Giv dig selv, at frisk start i forbindelse med andre ved at meditere på "Love, som du er elsket" CD. Guds ord vil ændre dit hjerte, dit sind, og din sjæl om alle, der frustrere dig!

HVAD enhver ung mand har brug for? VISDOM !!!! Gud har givet unge mænd en brugsanvisning for livet. »Min søn, Get Wisdom", er en registrering af Ordsprogenes Bog ... det er beroligende at lytte til, og talt som en personlig samtale til at særlige ung mand i dit liv.

NEED velstand og godt SUCCES? Gud fortæller os i Joshua 1: 1-9 at meditere HANS lov dag og nat for velstand og god succes ..... tage Gud på ordet og meditere på hans lov ved at lytte til "The Book of loven, Din daglige meditation "CD.

Disse kristne Meditation cd'er, "meditere på ordet Cd'er efter Dayna Fitzgerald" er stærke cd'er! De er alle en samling af skriftsteder omfattede tematisk til meditation, og indspillet til smuk musik, hvilket gør at høre Guds ord en afslappende og behagelig oplevelse. De vil trænge ind dit hjerte og sjæl, bygge din tro og bane vejen for dig at modtage livet, sundhed, velstand og god succes, som lovet af Gud til alle dem, der mediterer på hans ORD dag og nat.
. & nbsp;

åndelig helbredelse

 1. Indigo Ernæring og Healing Support 
 2. Hvordan Healing Mål kan hjælpe dig 
 3. Hvorfor tager du ikke føle sig elsket, kærlig og Lovable? 
 4. Den indre barn og spiritualitet 
 5. Guds Styrke Hjælper os Heal Inner Child 
 6. Drømmer du Store og tænke småt? 
 7. Simply Amazing 
 8. Theta helbredelser 
 9. Bøger om Spirituel healing 
 10. Åndelig sundhed: en kanaliseret meddelelse 
 11. Hjælpe kroppen nå op med din bevidsthed 
 12. Cirklen som et redskab 
 13. Self-Healing og Being empatisk 
 14. Yoga for Kids 
 15. Healing The Old Wounds 
 16. San Pedro, "Mirakelhelbrederen" 
 17. Livet er en balancegang! 
 18. Jeg vælger mig! 
 19. Healing Ubehag 
 20. En introduktion til Plant Spirit visdom og Plant Spirit