Din Amazing Brain

Indtil for nylig, forskerne troede, at din hjerne var & ldquo; fast & rdquo; efter den tidlige barndom. Med andre ord, hvad du & rsquo; ve fik er, hvad du sidder fast med for livet. Men nu ved vi, at langt fra at blive fast, din hjerne har fantastiske evner at ændre sin meget struktur.

For eksempel tage Michelle. Jeg blev introduceret til hende i Norman Doidge & rsquo; s fremragende bog, The Brain, der ændrer sig selv. Michelle er i hendes 30'erne og bor i Falls Church, Virginia.

Ligesom mange af os, hun elsker god samtale, læsning og se film. Selvom Michelle har et par handicap, hun har et job, og på mange måder hendes liv er temmelig almindelige.

Hvad er ikke almindeligt om Michelle er, at hun kun har en halv hjerne. Hun & rsquo; s mangler hele den venstre hjernehalvdel, fordi det aldrig udviklet, da hun var i livmoderen

Det blev tidligere antaget, at forskellige dele af hjernen blev tildelt forskellige funktioner, og hvis en del af hjernen blev beskadiget, den. tilsvarende funktion vil blive tabt. Ikke så! Ikke alene kan hjernen vokse nye celler, men Michelle & rsquo; s højre hjernehalvdel rewired sig til at overtage de funktioner, som hendes venstre hjernehalvdel normalt ville styre

Konsekvenserne er dyb.. Men hvad betyder det for dig? Hvis dine handlinger og tanker faktisk kan ændre den fysiske struktur af din hjerne, som igen påvirker, hvordan du tænker og føler, det betyder at du har meget mere kontrol over din mentale og følelsesmæssige tilstande, end man nogensinde troede muligt.

For eksempel, hver gang du bekymre dig eller awfulize, (at forestille sig noget at være så slemt, som det overhovedet kan være) det & rsquo; s som hvis du bare ramt en intern panik-knap, og din krop vil forberede sig på kamp eller flugt <. br>

Har du nogensinde lagt mærke til, at når du selv synes om dette møde, du frygter mandag morgen, eller at ringe til dig holder skubbet, eller den vanskelige kunde eller chef, at du er nødt til at arbejde med at dit hjerte begynder at slå hurtigere , håndfladerne sveder, og din mund går tørt som bomuld? Adrenalin er oversvømmelse dit system, og du føler angst lige tænker over det!

Hver gang du bekymre dig eller fokusere på negative konsekvenser du tilføjer endnu et lag af stress til dit system. Snart kan du ikke genkende, hvor meget stress du medbringer, og ukontrolleret automatiske svar vil holde cykle gennem kroppen. Talrige undersøgelser har identificeret, at specifikke fysiske reaktioner på negative følelser og uløste stress helt kan nedbryder os af energi og vitalitet. Ikke underligt, vi nogle gange føler så træt!

I en ideel verden ville du indse, at tænke på noget, der faktisk ikke sket, er en falsk alarm. Så din hjerne ville sende en besked til din krop, som hurtigt ville slappe tilbage til normal. Men med vores travle livsstil og den konstante strøm af lyde, afbrydelser og stressfaktorer (både reelle og indbildte), har vores kroppe glemt, hvad det vil sige at virkelig slappe af.

For at gøre tingene værre, hvad vi nu ved om hjernen er, at over tid, hvis du holder rammer panik-knappen, vil det rent faktisk lære at være stresset. Så det vil begynde at trykke på panik-knappen for dig, selv når der er noget at gå i panik over.

Men det modsatte er også sandt. Hvis din hjerne har lært at være stresset, er der ting, du kan gøre for at ReWire din hjerne, så du kan opleve mere glæde, entusiasme, og tilfredshed i livet, selv under udfordrende situationer. (Jeg vil dække dette i detaljer i en anden artikel.)

Så husk, din fantastiske hjerne er stærkt påvirket af dag-til-dag tanker, du har, og du kan wire det til succes og lykke, eller for fiasko og elendighed & ndash; det & rsquo;.. er op til dig
& nbsp;

holdning og perspec

 1. En nærmere kig 
 2. Vigtigheden af ​​en positiv holdning i livet 
 3. Vælg din tanke Reps Klog! 
 4. Personlige image og udseende - Oprettelse af nye og Vellykket Du 
 5. SPRING FORNYELSE: TID TIL KLAR dit livs HAVE 
 6. Marketing er ligesom Gødning 
 7. Lever af Likes (ikke) 
 8. Gift med din virksomhed & amp; partner ... 2 Hot Spots 
 9. At skyde skylden - Stop det 
 10. Vær din egen Mojo Maker 
 11. Motivation Terapi med Brain medrivning - binaural beats Hent 
 12. Hvad er Humor Got at gøre med det 
 13. 25 Spørgsmål til Spark din produktivitet 
 14. Selv-lemlæstelse for jeres sjæl 
 15. Sådan har skudsikre tillid 
 16. Start en ny karriere ved 50 
 17. Positive sætninger: Hvorfor de fleste mennesker gør dem forkert 
 18. Mit liv er Ligesom en haveslange 
 19. Vær dig til The Full - Din Rock Solid Power til at nå alle dine mål på ingen tid Alle 
 20. Må ikke bekymre dig om resultater