Følelsesmæssig intelligens

Min Følelsesmæssig intelligens er min evne til bevidst at forstå mine egne følelsesmæssige tilstande af væren
Being & lsquo;. Emotional & rsquo; betyder, at jeg er klar over den følelse, der er min følelsesmæssige tilstand af at være
Being & lsquo;. Intelligent & rsquo; betyder, at jeg har en rationel viden eller logisk forståelse af situationen, forekomst og omstændigheder, som jeg i øjeblikket oplever.
jeg Intelligent når jeg kan bevidst rationalisere hvad der sker i min virkelighed.
jeg er Emotional når jeg kan mærke bevidstheden om min energiske tilstand af væren & ndash; . min følelsesmæssige energi
Følelsesmæssig intelligens mister klarhed, når jeg forvirre & lsquo; at være følelsesmæssige & rsquo; med & lsquo; at være irrationel & rsquo ;.
Når jeg studerer negative tilstande for at være, at årsagen mig til sub-bevidst reagerer, lærer jeg om min egen irrationelle adfærd, der er uden følelsesmæssig intelligens. Jeg studerer & lsquo; irrationel intelligens & rsquo ;.
At være følelsesmæssigt ikke reagerer irrationelt; det er at være bevidst-bevidst om min følelsesmæssige tilstand af væren. Jeg har aldrig reagerer følelsesmæssigt, fordi med følelsesmæssig intelligens er jeg altid i stand til at reagere intelligent.
Negative følelsesmæssige tilstande for at være er irrationelle, fordi en rationelt intelligent person, der er følelsesmæssigt klar (intelligent) aldrig ville vælge at opleve dem.
Forståelse irrationel adfærd kræver følelsesmæssig intelligens, men det er ikke definitionen af ​​Emotional Intelligence

Følelsesmæssige tilstande af væren

Følelsesmæssig & lsquo;. stater i Væren & rsquo; kræver definition før jeg kan forstå dem intelligent.
Når jeg definerer en følelsesmæssig tilstand af væren, jeg giver det definition, bliver det en konkret følelse, og jeg bliver bevidst-klar over dens eksistens.
Det er mit bevidst- . bevidsthed om konkret karakter af mine følelser, der tillader mig at være følelsesmæssigt intelligent
et & lsquo; Emotional & rsquo; personen er klar over deres følelser som forskellige følelser
et & lsquo;. Følelsesmæssigt intelligent & rsquo; person er i stand til bevidst navn (definere) deres følelsesmæssige tilstand af væren og oprette den på vilje, hvis og når de så vælger.
Ved intelligent at definere en følelse, jeg bliver både følelsesmæssigt klar over den følelse og rationelt bevidst om sin definition . Jeg kan ikke opleve en konkret følelse, medmindre jeg kan navngive det adjectively.
I mangel af at navngive en følelse, vil det fortsat være enten en positiv eller en negativ oplevelse, afhængig af de overbevisninger, som jeg holder i min underbevidsthed.
Jeg definerer en følelse (følelsesmæssig tilstand af at være) med et adjektiv, der er en, der beskriver ord.
Enhver adjektiv, der beskriver mine følelser eller min følelsesmæssige tilstand af væren er en følelse.
Uden et adjektiv til at beskrive det, en følelse er bare en følelse af, at jeg don & rsquo;. t virkelig forstå

Potentiale af min følelsesmæssig energi

Emotion er en energisk tilstand af væren, at jeg oplever
Alle former for. energi har en kraft, en størrelse og et potentiale. Følelser er ikke anderledes
potentiale nogen energi realiseres når kraften og omfanget af denne energi forener
Elektrisk energi har en kraft kaldet & lsquo;.. Volt & rsquo ;, en størrelsesorden kaldet & lsquo; ampere & rsquo; og et potentielt kaldet & lsquo; watt & rsquo ;. De er alle opkaldt efter den person, der først definerede dem.
Følelsesmæssig energi er mere kompliceret, fordi ikke kun er dets potentiale divideret med kraft og størrelse, men dens kraft er delt af polaritet og dens størrelse er opdelt efter køn.
polaritet mine følelser er enten positiv eller negativ, og kønnet på min energi er enten mand eller kvinde. (Anger & amp; stolthed er mænd mens sagtmodighed & amp; ydmyghed er kvindelige dog Utålmodighed og intolerance normalt betragtes som negativ og tålmodighed og tolerance som positiv.)
Graden, som min følelsesmæssige energi er ubalanceret, ved at blive delt. ved enten polaritet eller køn eller begge dele, bestemmer intensiteten af ​​de følelser, som jeg føler. Jo større er ubalancen jo større er intensiteten af ​​følelsesmæssige følelse. Intensiteten af ​​min følelsesmæssige tilstand af væren er produktet af både køn og polariteten af ​​den følelsesmæssige energi.
Følelsesmæssig intelligens kræver ikke blot definitionen af ​​min følelsesmæssige tilstand af at være, men forståelsen af ​​dets potentiale for mit liv.
Forståelse potentialet i min følelsesmæssige energi kræver mig at være bevidst-opmærksom på: Restaurant & bull; Dens kraft og størrelse
& bull; Dens køn, polaritet og intensitet
& bull; Dens definition eller Adjectivity
& bull; Den arrangerende tanke eller tanker, der skaber følelser.
The Ultimate potentiale af min følelsesmæssige energi er Pure følelse af kærlighed, der udstråler fra min sjæl.

Livet er en følelsesmæssig oplevelse

Min Følelsesmæssig intelligens kræver mere end min evne til at styre min irrationel adfærd. Det kræver evnen til at forstå mine følelsesmæssige oplevelser intelligent.
Årsagen til min irrationel adfærd er min manglende følelsesmæssig intelligens. Jeg reagerer irrationelt med, hvad der somme tider forvirrende kaldes en følelsesmæssig reaktion.
Jeg reagere med positive følelser, når jeg nå intelligens og forståelse at gøre det.
Mine symptomer på irrationel adfærd er skabt af min manglende rationel intelligens.
Extreme irrationel adfærd forårsaget af en mangel på rationel evne kan diagnosticeres som en psykisk sygdom af en rationel person, der ikke har nogen følelsesmæssig intelligens.
Diagnosticering følelsesmæssig lidelse eller sygdom kræver følelsesmæssig intelligens ikke rationelle intelligens, som sandsynligvis er hvorfor sygdom normalt diagnosticeres som enten fysisk eller psykisk, og ikke følelsesmæssigt.
I mangel af følelsesmæssig intelligens, mit liv blev en skid erfaring som rationelt intelligent mand.
I en dualistisk verden, jo mere rationelt intelligente Jeg bliver mere indeholdt , afbrudt og følelsesmæssigt uintelligente jeg.
Det er min erfaring, at jo mere jeg rationalisere min verden med tolerance og tålmodighed mindre jeg reagerer med frustration for min vrede og intolerance. Men med følelsesmæssig intelligens jeg bevidst vælger at være & lsquo; Accept & rsquo; i stedet for tolerante og & lsquo; Tillade & rsquo; i stedet for patienten. Jeg ikke længere vælge at være en tolerant patient, der tålmodigt tolererer Life.
Jeg nu accepterer Livet som en følelsesmæssig oplevelse, fordi jeg lære at være følelsesmæssigt intelligent nok til at lade det være det.

sand test af følelsesmæssig intelligens

Den sande test af min Følelsesmæssig intelligens er, om jeg kan være glad & amp; Samt et resultat af mit bevidste valg at være det.
Det er kun min følelsesmæssige uvidenhed, der berøver mig om lykke og velvære, som er min sande natur.
Lykke er en følelsesmæssig fornemmelse. Hvordan kan en rationel mand være lykkelig i en tilstand af at blive afbrudt og skid?
Trivsel er en følelsesmæssig fornemmelse. Hvordan kan jeg føler godt i et samfund, der medicinerer fysisk og psykisk sygdom uden en tøddel af følelsesmæssig intelligens
have medfølelse for andre mennesker gør ikke & rsquo; t betyde noget, medmindre jeg har defineret medfølelse, at jeg føler. Definition medfølelse som:. & Ldquo; Ønsker at lindre andres lidelser & rdquo ;, er et rationelt intelligent definition af en fysisk ønske om ikke definitionen på en følelsesmæssig fornemmelse
Det er min manglende følelsesmæssig intelligens, der afbryder mig fra min sande emotionelle natur .
Et logisk verden er blevet en skid verden, der er blottet for sand lykke & amp; Trivsel og er fuld af sorg og sygdom. . Vi har mistet vores forbindelse til vores sande rigdom og vores sande sundhed, når, som samfund, er vi afbrudt fra vores Følelsesmæssig intelligens
I et følelsesmæssigt intelligent samfund, den eneste irrationel adfærd er at være følelsesløs og intellektuelt udfordret af en & rsquo; s ejer følelsesmæssige oplevelser.
udfordring af et nyt samfund er for mænd at blive følelsesmæssigt-rationel og for kvinder at blive rationelt-følelsesmæssige og for både at forstå, at der ikke skelnes mellem de to. Kampen mellem kønnene vil derefter blive erklæret som over
. & Nbsp.;

følelsesmæssig intelligens

 1. Forekomsten af ​​følelsesmæssig intelligens på arbejdspladsen 
 2. Relationship Selling, Så hvad er en sammenhæng 
 3. Make Love, Not War 
 4. 3 Spørgsmål til Ask dig selv hver dag at ændre dit liv for god 
 5. Udvikle dine kernekompetencer til at skille sig ud 
 6. Negative People: Hvorfor er nogle mennesker altid Negativ 
 7. Barndom Opgivelse: Hvad er konsekvenserne af Childhood Opgivelse 
 8. At være Obsessiv kan være en meget god ting Indeed 
 9. Relationer: nogle mennesker Afvis andre til at undgå at blive afvist 
 10. Regression: Kan fanget Emotions Årsag nogen til at relatere 
 11. Repetitive Life: Healing Dine Mønstre af Mark Earlix 
 12. Misbrugte børn: Har mishandlede børn brug for at tilgive deres forældre 
 13. Shy Menneskets 3-Step Metode til at reducere Afvisning 
 14. Børnemishandling: Kan fanget Emotions Stop Nogen Fra Healing Fra Børnemishandling 
 15. Vi har magten i vores sind til at overvinde vores følelser 
 16. Rejser Let My Friends 
 17. Forventninger: Har nogle folks barndom sætte dem op til at have urealistiske forventninger 
 18. Hvordan om nogle finjustering af din holdning? 
 19. Indre Barn: Er Vores indre barn Kontrol hvordan vi føler 
 20. Menneskelige gerninger: Er Giftig Shame slå folk i human gerninger