3 Værktøj enhver kvinde skal vide at få betalt hvad hun Worth

Hvis du er en af ​​de mange kvinder lidt betalte for dit arbejde, er det dit individuelle ansvar for at sikre, at du gør hvad du kan for at rette op på denne situation. Sikker på, der er mange eksterne variabler, der forhindrer kvinder fra at få betalt, hvad de er værd, men den enkelte kvinde skal håndtere sin egen situation og insistere hun tjene den løn, hun fortjener. (Lad det til Sheryl Sandberg &'; s af verden til at gå i spidsen politikken og lovgivningsmæssige ændringer for at lukke lønforskel, men indtil disse ændringer sker, skal du tage handling i dine hænder.)

Mange af de færdigheder du har brug for at forhandle et raise og /eller forfremmelse forudsætter at forholdet “ bløde færdigheder &"; Med andre ord vil din evne til at udvikle sunde og ægte relationer med dine kammerater og dine overordnede hjælpe dig fremme en lønforhandling samtale. Forskning viser, at medarbejdere, der er vellidt, både mandlige og kvindelige, tjene flere penge end medarbejdere, der mindre populære. Med det i tankerne, er følgende 3 tips du skal vide, når de forhandler din løn og /eller hæve på arbejde.

1. Vær opmærksom på det følelsesmæssige klima i din virksomhed - dette inkluderer den generelle stemning af selskabet dvs deres profit er op, så alle synes at være i godt humør eller deres overskud er nede – så alle ser lidt dystert. Almindelig sund fornuft dikterer det er bedst at bede om et raise, når folk er i godt humør; Men sund fornuft er ofte den mindst almindelige af sanserne.

2. Vær forberedt med de hard-core fakta tal og “ værdi tilføje &"; dit arbejde bringer til virksomheden. Articulately kommunikere en direkte sammenhæng mellem dit arbejde og en stigning i selskabets indtægter (eller forholdet mellem dit arbejde og fremtid tilføjet indtægter, hvis din position ikke giver mulighed for at demonstrere en klar direkte linje mellem dit arbejde og øget omsætning).

3. Tjek dig følelser ved døren! Dette er en business samtale og der er absolut ikke plads til en udstilling af følelser, uanset om de er sorg, vrede, frustration osv Desuden vil ingen bekymrer sig om dine personlige finansielle problemer, og de vil ikke blive betragtet som legitime grunde til et raise . Din chef vil kun bekymre sig om, hvorfor dit arbejde berettiger et raise – baseret på resultater, ikke følelser eller personlige hårdt held fortælling.

Nærmer forhandlingsbordet på det rigtige tidspunkt, med de rigtige data, og med den rigtige ramme i sindet, vil hjælpe dig med at sikre raise (løn) du fortjener
.

styrkelse af kvinders

 1. Opmærksomhed Working Moms: A kig bag kulisserne på at få til toppen af ​​din karriere
 2. Den "nye" Kvinder Empowerment
 3. Du er bemærkelsesværdige! Illustrere det igennem dit brand
 4. 8 grunde workshops er bedre for dig end 1-mod-1
 5. Ønsker du at vide, hvorfor Succesfulde mennesker Set Mål?
 6. Ingen er en komplet Sætning-learning til at sætte dig selv først
 7. Uh-Oh Marketing
 8. Finde din glæde gennem dit hjerte vejledning
 9. Sådan håndteres Life Udfordringer
 10. *** Healing Gennem Feeling
 11. En gave til dine kære
 12. Self-Care - Enjoy Life: Er jeg Hvem jeg ønsker at være
 13. *** The Art of Letting Go
 14. Vælge en Business Navn
 15. Tuning os selv
 16. Smøleri - Typografier og strategier for Change
 17. Opret Intern Skift og leve et lykkeligere Working Mom Life I 4 nemme trin
 18. Ti Coaching Tips til Career Kvinder
 19. En chokerende ny åbenbaring Om dine gener
 20. Healing din sultne hjerte: inddrive fra din spiseforstyrrelse; uddrag fra kapitel 3: tidlig advarsel…