Sige nej til Flow

"Alt populær er forkert" - Oscar Wilde

"jeg bare med strømmen

Hvor mange af os har hørt nogen sige, at Hvor mange af os har brugt!? det før?

Har du nogensinde været i nærheden af ​​en flod og faktisk set, hvad 'går med strømmen "? Næste gang du er i nærheden af ​​en flod, jeg vil have dig til at tage et kig på alle de ting går med . flow TIP:. IT'S ALL TRASH !!! Det er alle uønskede, tabte eller beskadigede genstande

Jeg vil have dig til at forestille sig to kajakroere om at lancere deres kajakker i en flod Kayaker én, sidder i hans båd, højkant. hans pagaj og får klar til at lancere, som han ser ud over og ser kayaker 2 lancering i floden. Kayaker 1 spørger, "Hey kayaker 2, hvor er din pagaj?", og derefter kayaker 2 reagerer med, "Faktisk er jeg ikke kommer til at bruge en pagaj. I dag er jeg bare kommer til at gå med strømmen. "

HUH?

Hvad vil der ske med kayaker 2? Er han kommer til at erobre rapids, glat arbejder sig vej gennem de stærke strømme og komme sejrrigt

Er du kidding me Han kommer til at ende med kæntring, muligvis drukning, fra det latterlige beslutning om at "gå med strømmen"

Lav din egen frokost & handel??. er alt . om at sige NEJ til FLOW Det hedder Lav din egen frokost & handel; for en grund (hoved til www.ryanspeaks.com hvis du er forvirret)

Jeg arbejder med alt for mange studerende, der bare går med strømmen. . Går fra dag til dag uden at de vitale beslutninger, de har brug for at gøre og få forstyrret af de erfaringer, de har hver dag. Jeg taler med for mange pædagoger, der tager den "gå med strømmen" tilgang med deres klasseværelser og få frustrerede, når klassen resultaterne er ikke, hvad de havde forventet.

Går med strømmen er lemming, der går ud af en klippe, fordi lederen gør. At gå med strømmen kommer til et universitet, bare fordi din ven går der. Gå med flowet er at acceptere, hvad jeg siger uden at sætte spørgsmålstegn det. Gå med strømmen er ender med resten af ​​skraldespanden, der akkumuleres ved den første forhindring på sin vej eller ved afslutningen af ​​floden. Går med strømmen er svag. Det forsikrer mindre end middelmådige resultater for alle, afregning for strømmen.

"Men Ryan, jeg nogle gange nødt til at gå med strømmen, fordi jeg har brug for at være fleksible og tilpasse sig mine situationer!"

At sige nej til strømmen "betyder ikke, at du ikke kan være fleksibel eller forberedt til forhindringer, hvis noget, at sige" nej til strømmen "giver dig mulighed for at være mere fleksible og manøvredygtig. Ligesom Kayaker 1 s padle tillader ham at være en succes forvalte strømfald og forhindringer, han står over for, da han padler på floden.

Stop gå med strømmen. Strømmen bringer dig nedstrøms med resten af ​​papirkurven. Strømmen kun bevæger sig i én retning og begrænser dine muligheder. Grib din pagaj allerede, og begynde at navigere din egen vej gennem din fremtid. Sig nej til strømmen. Strømmen er en no go
. & Nbsp.;

empowerment

 1. Hemmelighederne til at blive mere effektiv. Del 2 i Achievement serien 
 2. Skal du forlade dit job? 
 3. Bliver mere bevidste 
 4. *** Hvordan til at leve et magisk liv 
 5. Velstående ... Ja, du er! 
 6. Hvordan at vælge det bedste Pet for din personlighed Type 
 7. Et andet syn på Attachment 
 8. Hvordan Sun Opret Energy? 
 9. 5 tips til Afhægte fra Fear 
 10. Kan du spare lidt Change? 
 11. Hvordan Living For at give er Utilgivende 
 12. Mind Matters 
 13. Hjertet af ubetinget kærlighed 
 14. Fokus Fuels Innovation 
 15. En hund Lektion 
 16. Grådighed er Great 
 17. Bekræftelser for at give slip og blive den nye Sandt du 
 18. Din tid er nu 
 19. Hvem Beskytter din Greatest Sårbarhed? 
 20. *** The Art of Flow og hvordan at udnytte det