Seks Ikrafttræden Udfordringer for ledere unge og gamle

Inspirationen til dette kommer i fejringen af ​​min søn Parker &'; s dimission fra Ball State University i denne weekend. Dette er en af ​​tusindvis af graduering øvelser for høje skoler, gymnasier og universiteter, der vil finde sted i hele landet i de kommende uger. Mit fokus er på seks lektioner nye ledere bliver nødt til at lære – men don &'; t stoppe læsningen, selvom du er langt ud over dine hue og kjole dage
Som de fleste Ikrafttrædelses- adresser, her vil du finde visdom for alle, ikke kun de kandidater.. Det er mit håb – at du vil læse disse ord som en chance for at reflektere og udfordre dig selv til at bruge disse lektioner til at forbedre dine lederevner. I &'; ll undvære åbningen kommentarer I &'; d gøre, hvis jeg rent faktisk var at give talen, og komme til min seks lektioner
har høje forventninger til dig selv og være ydmyg
Working at opbygge din selvtillid og selv-.. sikkerhed er indsats godt investeret. Personlige erfaringer og masser af forskning viser, at når vi har høje forventninger og tro på os selv, vi næsten altid klare sig bedre i øjeblikket (og altid vil over tid). Så ja, sæt din seværdigheder høj og forventer det bedste for dig selv.
. . .
Vær ydmyg, åben og selvbevidste over dine svagheder og fallibilities samt dine styrker. Husk, at selvtillid, når overdrevet, er cockiness - et træk, der vandt &';. T ofte støtte dig i dine bestræbelser på at arbejde med andre
Hold en følelse af uopsættelighed og være villig til at vente
Tid er et endeligt. ressource. Uret holder tikker og aldrig stopper. Derfor udvikler en følelse af uopsættelighed for at få tingene gjort, uanset om store mål eller små opgaver, er en konsekvent træk af topscorere. Husk, at den tid, der kræves til en opgave ofte er dikteret af den tid, du tild for det.
. . .
Sommetider farende isn &'; t det rigtige svar enten. Nogle gange er vi nødt til at stoppe op og tænke. Stop og lad støvet bilægge. Stop og lugte roserne. Der er tidspunkter, at lade tingene udfolde sig i deres tidsplan, ikke vores. Måske den legendariske træner John Wooden erklærede dette bedst, når han sagde, “ Være hurtig, men don &'; t skynde &";.
Vær stolt af dine bedrifter og give andre kredit
Du vil udrette mange ting værd at være stolt. af, og du bør være stolte af. Faktisk erkendelse dine præstationer og tillade dig selv at være stolte af dem styrker din selvtillid, som vi allerede har fastslået, er en god ting.
. . .
Ingen er en ø. Alle dine bedrifter har bidrag store eller små fra andre. Når vi anerkender dette vil vi have en sundere selvbillede og en nådig ånd. Og når vi anerkender dem for deres indsats, alle vinder
Vær vellidte og don &';. T bekymre sig om at blive ønsket
Fordi du aren &';. T en ø, og fordi du arbejder i en verden fyldt med andre mennesker, du vil være langt mere effektiv, hvis du er en vellidte person. Stræb efter at være vellidte og finde måder at støtte og være interesseret i andre. Gøre dette vil gøre dit liv rigere og mere vellykket.
. . .
Don &'; t gøre det dit mål at være ønsket. Making, at din hensigt vil føre til dårlig dømmekraft og dårlige beslutninger. Udover, at opnå noget tæt på det, du er i stand til vil sandsynligvis føre nogle til at lide dig mindre (i bedste fald), end du måske håbe på. Du kan &'; t behage alle hele tiden og stadig gøre en forskel for dig selv, din virksomhed eller din verden
Stå på, hvad du mener, og være åben for at lære mere
Vide, hvad du tror på, og hvad.. dine principper er. Under denne klare kompas vil hjælpe dig med at træffe beslutninger, og også hjælpe dig lede andre. Træffe beslutninger bringer klarhed og gør så meget af dit liv lettere.
. . .
Se verden i Technicolor, ikke sort og hvid (fordi det er). Ja, der er nogle ting i livet, der er sort og hvid, men det er en forholdsvis lille liste. Vid, at listen og derefter fokusere på principper snarere end absolutter. Når du holder dit sind åbent for læring og forandring, vil du være mere fleksibel og tilpasningsdygtig.
Når du gør disse fem ting vil du blive en gladere, sundere og mere produktive medarbejder og person. Og når du gør disse ting, du vil sætte et eksempel og lede andre på en positiv måde, uanset om du har et job titel, “ beviser &"; det eller ej. Tager disse fem udfordringer i alt fører dig til en sjette udfordring – en dyb sandhed i livet:
Life (og førende) er en balancegang – ikke et statisk punkt eller destination.
Forhåbentlig du mærke den kreative spænding eksisterende i de første fem udfordringer. De mest succesfulde mennesker og ledere er altid balancere disse ideer, og kan, ligesom den høje wire rollator, magert ene eller den anden måde på et givet tidspunkt. Balancen er situationsbestemt, balancen er i timingen, balancen er en balance. Vores opgave er at huske dem som mellemværender, ikke som noget, vi løbende læner for langt mod – den ene retning, eller det andet.
jeg håber du tager disse ideer til sig og sætte dem til at arbejde, uanset om du er 18 eller 81. Når du gør det, vil du hjælpe med at skabe en bedre verden for dig, dem, du lede og alle .. ellers

lederskab

 1. Hvad Voksne kan lære af vise og fortælle, hvad voksne kan lære af vise og fortælle
 2. Fem beføjelser Coaching
 3. Change: Flytning Din team fra Fighting Det at Værdsættelse Det
 4. 5 ting I Believe om Leadership
 5. Coaching Succes ved Alfabet
 6. Overflod i action - formgivning ALLIANCER!
 7. 3 Karakteristik af en effektiv leder, der er afgørende for succes
 8. Hvor de bedste Coaches fokusere deres indsats
 9. Turning Creative Sparks i et innovativt Fir
 10. Marsha Kent-The Grundig Professional.
 11. Hvordan at opbygge tillid og Command Courage
 12. Hvis Udvikling Ledere er Spørgsmål, May Træning Ikke være svaret
 13. SEVEN MANAGEMENT "synder", der ikke vil gå væk
 14. Sæt på din Mask Første
 15. Bridging vi og dem Gaps
 16. Hoppe til Konklusion:? Hvem Uddannelse Er det
 17. The Art of Effektiv Listening
 18. Seks måder at tænke som Steve Jobs
 19. Er Kundeservice Kørsel din virksomhed?
 20. Min Personale i Succes , Karriere og Livsstil