Ændre din negative tanker og ændre dit liv

Har du hørt folk tale om positiv tænkning, fortæller dig at ændre din holdning og spekulerede på, hvad præcist de betød? Sikkert tænke positivt er ikke altid muligt? Der er nogle ting, der er negative uanset hvordan man ser på dem ?!

Det er sandt og positiv tænkning handler ikke om at sætte en urealistisk, rosenrødt skær på tingene. Det er at vælge at se på begivenheder i livet fra den positive synspunkt, snarere end negative. Leder du efter gode ting i stedet for dårligt, tænker alle de behagelige ting, der kunne ske i dit liv, i stedet for alt, hvad der kunne gå galt.

At holde dine tanker mere optimistiske kan medføre et stort skift i din holdning til livet. Det tager praksis!

Forestil dig at du er på vej hjem efter en meget lang, trættende dag på arbejde. Alt du ønsker at gøre, er at komme hjem, sætte fødderne op og slappe af med en dejlig kop te og en god bog. Du støder på en kæmpe trafikprop, vejene er gridlocked, og nu ser det ud til, at kop te er langt væk.

Én person kunne reagere på dette ved at blive vred, bipper hornet, skælde folk foran, kørsel aggressivt, går rød i ansigtet, og lægge deres blodtryk gennem taget. De kommer hjem likvidation, irriteret, snappe efter deres partner forårsager et argument, og generelt har en frygtelig aften.

Den anden person tænker "OK, det er ikke en del af min plan, men jeg er i denne marmelade nu", tager et par dybe vejrtrækninger og sætter en beroligende radiostation på. De bruger tiden til at løbe over dagens begivenheder, chill out og ringe hjem for at lade deres partner ved, at de vil være for sent. De kommer hjem afslappet, føle sig som de har haft nogle "mig tid", og med en kop te venter på dem!

Kan du se, hvordan forskellige reaktioner på den samme situation kan ændre udfald?

Ofte negative tanker stammer fra frygt. Når du fange dig selv underholdende negative tanker, se på dem objektivt. Er det scenarie virkelig sandsynligvis vil ske? Udfordre den negativitet og erstatte det med et positivt alternativ.

Hvis du har en præsentation kommer op, du frygter, kan dine negative tanker være i retning af "Jeg er virkelig frygter dette, jeg hader offentlige taler, jeg ved, jeg vil ødelægge det, jeg ll glemme mine ord, gå rød og chefen vil være vred. Jeg kunne blive fyret, hvis jeg ikke vinder kontoen. " På dette tidspunkt er panik indstilling i & ndash; du har fået dig fyret, før du selv har skrevet præsentationen!

For at udfordre disse negative tanker og erstatte dem med positive alternativer, du kunne tænke "Jeg vil øve denne præsentation igen og igen, indtil det er perfekt, kan jeg gøre det så godt som nogen anden, og når de ser, at jeg er sikker på jeg vil vinde den konto. "

Det er ofte til nyttigt at kontrollere, om dine negative tanker er realistiske. Worst case scenario i dit hoved er ved at blive fyret, men i virkeligheden, vil du blive fyret, selv om du tur over dine ord og rødme? Meget tvivlsomt.

Vores frygt for hvad der kan ske holde os tilbage fra at gøre det bedste, vi kan. Indse de er bare tanker, ikke virkeligheden, og de vil ikke være så skræmmende

Hvis negativ tænkning vaner har udviklet sig over årene, et par uger af udfordrende negative tanker vil ikke ændre dig helt -. Men du vil begynde at se en ændring i dit syn, som vil anspore dig på at holde ud. Med lidt vedholdenhed vil du ændre din indbyggede holdninger og dit interne stemme vil være fodre dig positive budskaber uden at du selv indse
& nbsp!.;

sind magt

 1. Hvordan til at blive rig med sind magt 
 2. Den forbandelse af Conditioned Mind 
 3. Brug Mind Power, spilder Mind Power eller ignorere Mind Power 
 4. Er Kritik føre til en idrætsudøvers højeste potentiale? 
 5. Ældre Atleter Nægte at gå på pension 
 6. Hvordan man får en objektivt synspunkt 
 7. Mind Kontrol hjernevask teknikker:. Hvordan kan beskytte dig 
 8. Hvad stopper dig? 
 9. Få Positivt stærkere 
 10. Hader du dit job? Virkelig? 
 11. *** Matrix Breaker 
 12. Hvordan at kontrollere folk: 3 tankekontrol teknikker til at få hvad du ønsker 
 13. *** ZOX Pro Training Forbedret - EASY 1-2-3 
 14. Hvad du tror du Bliv 
 15. Fastsættelse - nøglen til succes i sport og i livet (fra 'trin til succes, velstand og lykke "og" …
 16. Frygt for succes og mangel 
 17. Hvordan man tænker Din vej til succes - den afgørende betydning af at opretholde en positiv holdni…
 18. Hvorfor det er så hårdt 
 19. Sådan tror din vej til succes - den afgørende betydning af at opretholde en positiv holdning 
 20. Sådan tænke positivt uden at tænke det vil jinx Du