SIP trunking - Making Sense of din Hosted PBX

Implementering en hosted PBX-system til din virksomhed er i sig selv en fordel allerede, med tonsvis af funktioner til at håndtere opkald kombineret med ledelsen har en hosted PBX er uden tvivl en velsignelse for virksomheder, men vidste du, at du kan gøre bedre brug af det ved at koble det ikke med en traditionel telefon bylinie, men snarere med en SIP trunk?

SIP trunking er en anden proprietær af VoIP-teknologi og langt den hurtigst voksende del af industrien, hvis hosted PBX er telefonsystemet derefter en SIP trunk er den mekanisme, der udbreder forbindelsen mellem din telefon til telefonstikket præfiks, som du ringer, uanset om det er en mobil nummer på en jord linje. Ved at integrere en SIP trunking platform til din hosted PBX du automatisk omdanne det fra et medium for intern kommunikation til en kombination af intern og ekstern gør det mere nyttigt for din virksomhed &'; s kommunikationsbehov

Sådan virker det

Stort set en lignende en hosted PBX, en SIP trunk er direkte afhængig af din internetforbindelse; internet-netværket vil tjene som erstatning for fysiske bundter af kobbertråd dermed opkald dirigeres hurtigere og modtagelighed for magnetisk og elektrisk interferens er udryddet.

Dybest set teknologien fungerer ved at konvertere analoge stemme data til digitale data, så det kan formidles via internettet, som så vil rejse til din tjenesteudbydere IP-netværk og vil passere gennem PST Network (Public Switched Telephone Network), i den nærmeste udveksling af telefon præfiks du ringer.

Hvad &';? si det for dig

Udover maksimere din hosted PBX der er utallige fordele, du kan øve fra en tår kuffert især i hvis du søger at reducere dig overliggende driftsomkostningerne. Først er de opkald satser, sammenlignet med traditionelle telefoni opkald til mobil og fastnet er næsten 50% billigere, på toppen af, at opkald dirigeres i business klasse forbindelse, hvilket betyder der er ingen forsinkelser, og halter perioder, selv hvis du placerer et internationalt opkald.

Næste er den linje huslejer, alt for længe nu virksomheder har intet andet valg end at betale dyre linje huslejer til traditionelle telefon-luftfartsselskaber, men med en SIP trunk ikke alene er linje leje billigere, men du behøver kun at betale for dit faktiske brug. Lad &'; s sige du har 5 telefoner i dit kontor, men du virkelig vundet &'; t være foretage og modtage opkald til alle 5 på samme tid, formentlig omkring 3 kun, men stadig du betaler for 5 med denne nye teknologi kan du have 3 linier og stadig har 5 udvidelse, som vil spare dig tonsvis af kontanter senere
.

forretningsudvikling

 1. VOIP Services - Fighting på markedet
 2. Leder du efter CMS Migration? WordPress regler!
 3. Hvordan laver man en E-handel Web Design Skil dig ud fra resten?
 4. Differentiering Faktorer i Salg og Marketing Jobs store virksomheder
 5. Büro Hamburg kan vise sig at være en gavnlig Bargain til erhvervsformål
 6. Ethernet over kobber (EOC) - En kraftfuld, omkostningseffektiv og pålideligt alternativ til T1 og D…
 7. Den trinvise stigning på Tory Burch Oultets og hvordan det kom til at være en almindelig betegnels…
 8. 6 Bruger Verizon FiOS Telefonservice
 9. Information om ænder lokkefugle
 10. Fordele ved PSD til Wordpress Conversion
 11. Online gymnasium for talentfulde elever: Hjælp dit barn lære hurtigt
 12. Andre ekstra funktioner, forudbetalte telefonkort
 13. Eksperter tip om hvordan brand din vej til succes Del 1
 14. Rådgivning om den bedste måde at komme til at være en Voice over IP Leverandør
 15. Residential VoIP Telefonservice kunde
 16. Hvorfor investere i SharePoint, når der er Franchise Software?
 17. Virksomheder, der skal være på din egen Topkarakter Liste over biotekvirksomheder
 18. Traditionelle Versus Virtual PBX service
 19. Integreret rolle PHP i Web Development Services
 20. Hvordan man får overkommelige mobiltelefon service i Italien