13 måder En gratis Community Call vil bygge dit brand

Oprettelse indhold hver uge for en teleseminar, endsige gratis er en stor virksomhed - og noget mange solopreneurs vige. Efter alt, hvorfor skal alt dette arbejde, hvis du ikke er at tjene penge fra det?

Au contraire min fine solopreneur ven, der har en fri samfund opkald vil gå en lang vej til at opbygge dit brand og vil betale for selv i klienter, der foring op til at arbejde med dig

Så hvis du nogensinde har overvejet at gøre en regelmæssig gratis samfund teleseminar men har været tøvende -. her er 13 grunde, du har brug for at
1. De tillader dig at dele dit budskab. Solopreneurs er passionerede mennesker, de har et budskab at dele eller en unik filosofi for, hvordan man opnår resultater for deres kunder. Dette er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed om dette budskab.

2. De tiltrækker din "stamme". Når du deler dit budskab du automatisk vil tiltrække kundeemner, der giver genlyd med den måde, du gør tingene på. Ved at få dem alle på ét sted og tale med hinanden, du opretter "stamme" brand evangelister.

3. De positionere dig som en tanke leder. Som den person, der fører disse opkald og dele din unikke budskab du automatisk placere dig selv som en leder i dit rum.

4. De tillader dig at teste interessen for dit indhold. Som dit samfund vokser og bliver mere engageret disse opkald bliver en stor platform til test indhold. Hvis du tænker om at skabe et nyt produkt eller et program denne gruppe vil lade dig vide, om det er noget, de er interesseret i - og de er en stor indikator for dit marked som helhed

5.. De hjælper dig med rent faktisk at skabe indholdet for produkter. Ikke alene kan du teste interesse, men du kan bruge det indhold, du opretter som foder til din tele seminarer og skærpe budskabet. Du kan skrive ned de spørgsmål, du får, og gøre dine programmer endnu bedre, fordi du ikke er at skabe dem i et tomrum.

6. De kan repurposed i et medlemskab senere. Ikke til at skabe produkter? Dine teleseminar arkiver kunne være et produkt i sig selv! Du kunne tilbyde gratis live adgang og drej arkiverne til en betalt medlemskab. (Dette er normalt bedst sker, efter at du har kørt opfordringerne til et stykke tid og har et bibliotek med indhold opbygget for at demonstrere værdi).

7. De viser, at du er konsekvent i din markedsføring. Så mange mennesker kæmper med konsekvens, at se nogen, der kan producere indhold uge til uge er imponerende. Dit publikum vil respektere dig til at holde forbindelse, og stoler på, at hvis du kan producere denne store indhold uge til uge du sandsynligvis producere endnu bedre resultater for dine kunder.

8. De kan repurposed i din markedsføring materiale. Blot 20 minutter af indhold på en tele seminar kan normalt forvandlet til 2 -3 artikler, der kan blive sendt til din blog, sociale medier, og artiklen databaser, som alle vil hjælpe med din søgemaskine placering. Du kan også udgive dem som en podcast, og hvis du bruger dias, du kunne sende dem som videoer. Kan du sige bang for din sorteper?

9. Du kan skabe opmærksomhed til dine andre produkter og programmer. Som regel et fællesskab opkaldet ikke er en salgsplatform, det er en måde at forbinde med dit publikum. Det er sagt, da du deler så meget indhold, der er relateret til, hvad du gør, vil du naturligvis være fremme dine programmer uanset om du nævne dem på opkaldet, eller bare ved inferens ved at dele, hvad du brænder for.

10. De tillader udsigter til at komme til at kende dig. For selv de shyest udsigter tele seminarer er en fantastisk ingen risiko måde for dem at interagere med dig og får spørgsmål besvaret, før de tager springet for rent faktisk at kontakte dig om dine programmer.

11. De er en fantastisk måde at holde kontakten med nuværende og tidligere kunder. Når dit arbejde er gjort, du ikke ønsker dine kunder til at forsvinde i æteren. Et samfund opkald er en god måde for dem at holde kontakten med dig og du vil være top of mind, hvis de har brug for dig igen, eller hvis de har nogen til at henvise til dig.

12. De er en fantastisk måde at vise din personlighed. Din personlighed er en stor del af dit brand, som er noget, jeg taler om en masse. Når du er på disse opkald taler med mennesker hver uge, du bliver mere fortrolig med dit indhold og din personlighed vil skinne igennem.

13. De er sjove og holde dig inspireret! Som solopreneur er det almindeligt at føle, at du arbejder i et vakuum ikke at få den positive feedback, du har brug for at holde i gang. Når du holder møde med dit fællesskab hver uge, du vil bo inspireret, fordi du vil være at få konsekvent feedback på, hvad du lægger derude og dit publikum vil fortsætte med at fortælle dig, hvad de har brug for, som vil holde dig inspireret.

har du det 13 solid grund, du har brug for du oprette en gratis community opfordring til at opbygge dit brand. Nu er det tid til at gå ud og sprede dit brand besked
 !;

internet markedsføring

 1. Har du prøvet Video Marketing? Lær at her
 2. Retningslinjer på email kampagne teknikker til tøjbutikker
 3. Indhold Skrivning er rygraden i Marketing
 4. Hvad du kan gøre for at blive en succesfuld Internet Marketer
 5. At have en Responsive hjemmeside - hvad betyder det for din virksomhed i dag
 6. *** Niche Profit Classroom og Niche Marketing
 7. Mestre i XHTML Konvertering
 8. Hvad du bør ikke ignorere i webdesign
 9. Sådan Start din egen forretning med Web Design Online
 10. Er din SEO markedsføring dollars arbejder eller er det Black Magic?
 11. Brug af ydelser fra SEO for rednings industrier
 12. Sådan Kig efter den rigtige Web Style Company?
 13. Get I selve Impair: Hvad er egentlig Impair Computing
 14. Ved hjælp af Social networking sites som en effektiv Marketing strategi
 15. Hvordan man opbygger en hjemmeside - 5 Anbefalinger til effektiv Web Design og Promotion
 16. 5 ting New Udviklere kan gøre for at forbedre dine færdigheder.
 17. Den Oversigt over Social Media Optimization
 18. Work From Home Online Business tips og strategier
 19. Online Digital Marketing - Er din organisation holde op
 20. De vigtigste skridt til at følge For Bliv en vellykket SEO ekspert