Livet Skift gennem Transformational Skrivning

Og så når life coach gik gennem hans preset, omkvæd, spørgsmål rutine, kunne jeg med det samme mærke, at klienten havde en temmelig ubehagelig oplevelse.

Og det var især tilfældet når træner var opsat på at bore ned med det samme spørgsmål, indtil det mistet al sin styrke og vitalitet og elektricitet.

"Så hvordan der gør du føler ... og hvordan der gør du føler ... og hvordan der gør du føler ... og hvordan gør det ... "

Det ville ikke have overrasket mig, hvis kvinden havde krakket ham i hovedet med sin kaffekop og bad ham ... så fortæl mig, hvordan gør, der gør du føler?

Bemærkelsesværdig som det er, betyder coaching ikke, at det kun er den talende, der forårsager skiftet i en person. Overhovedet ikke.

Faktisk kan skriftlige coaching konsultationer og dialog har en endnu stærkere effekt end det talte ord, når det kommer til transformation og forandring og gennembrud, og det sjove er, at mange trænere virkelig ikke klar at brugen af ​​skriftlige meddelelser er kraftfuld ... ABSOLUT kraftfulde, når udformet godt og leveret på en præcis og kortfattet måde.

Men det er ikke kun den præcise og koncise, der skal modtage opmærksomhed. Der er også noget, der taler for udarbejdelse og for at gå langsomt og for den samlede forklaring. Og når det er skrevet i en næsten glad og dancingly kreativ måde ... godt ... det er ligesom poesi og vi kunne alle gøre med et stykke lækkert, smukke, lærerigt poesi til at hjælpe forvandle vores liv.

Og det er, hvad der mangler i vores kommunikation - varm lækker poesi. Jeg mener, det er hvad der mangler, fordi det ser ud som alle er ligesom ... alle andre, når det kommer til at give information og instruktion og coaching og hjælp og rådgivning ... Jeg mener det er ligesom en hær af robotter, og det er alle omkvæd, og det er alle ensrettede og det er alt for trin-for-trin, og der er ingen involveret følelser, og der er intet hjerte, og der er ingen følelse, og det er alle som en never ending fabrik maskine.

Men vi er ikke meningen at fungere sådan. .. IKKE USA, den smukke menneske, at vi er. Vi kan ikke reagere med vores sande udtryk og vores sande hjerte, når vi er fronted ved en maskine kærning specialist.

Og så når vi skriver ... når vi sætter pen til papir eller finger til tastaturet, er der en magi, der tager over, og det er i modsætning til noget vi har oplevet før, og det er så smukt, fordi de mennesker, vi søger at hjælpe, ja, de er nu spekulerer hvad der ramte dem i denne skriftlige kommunikation vi har netop behandlet dem .. . Jeg mener, de er bare undrende hvad i alverden har netop nået ned inde i deres hjerte og har vist dem en anden måde at være, at elske, at skabe

Og det er bare så spændende, når det hele sker; det er bare så spændende.

Så når du beslutter, at skriften, som du gør, kan have en reel og dybt dybtgående indvirkning på et andet menneske, vil du se, hvor værdifuld du virkelig virkelig er.
.

succes coaching

 1. Online Profiler er vigtige for Love and Business
 2. Small Business Succes: Har du den rigtige indstilling
 3. Opdage noget, der vil hjælpe dig i massiv succes i Small Business!
 4. Loven om succes, som alle behøver at vide
 5. Udvikle en Procurement Plan
 6. En oversigt over Electronic Engineering Technology i Indien
 7. Gør noget rigtigt gang
 8. Eenie, Meenie
 9. Hvad er din mening om præsentationsteknik Training?
 10. Følelsen af, at maskerader som God humoristisk
 11. Time Management: 5 tips til Staying Organiseret i din tid
 12. Få din teenager til Love Learning!
 13. Hvordan du øger din succes Bevidsthed
 14. Hvordan du kan få stor gavn af The Secret til min succes
 15. Inventory Kontrol vil hjælpe din bundlinje
 16. Small Business Problemer 101 - Sådan Turn Small Business PROBLEMER i små forretningsmæssige probl…
 17. Udøvelse af succes - kunne jeg være på den forkerte vej
 18. 5 Must-Haves til store salg med ingen taleret
 19. Hvordan til at lære af fejl i 3 enkle trin
 20. Hvordan man undgår den negativitet, når innovationsprojekter sætter ind