Freewriting: En strategi, der vil bringe din håndskrift til livet

freewriting er en udgivelse fra fængslet af reglerne. Itallows de hurtigste og dybeste forbedringer til en forfatter &'; screative proces. Freewriting viser forfattere, hvordan man overcomepast modstand udfordringer. Enten skriftligt, kontrol, orother frygt. Den returnerer magt frie tanke. Det alsorenews energi flow med den universelle love ofattraction.

Lad mig anbefale, at der for dette skrives øvelse, du bruger penand papir. Denne måde du kan udrette det overalt - på ametro, venter på flyet til start, før en meetingstarts eller når du venter på nogen. Laptops taketime at starte op, en dyrebar tid, hvor hukommelsen kan blive anendangered arter.

Denne proces er nem at huske, let at udfylde, yetneeds presser på for at starte. Udøvelsen kræver kun, at youwrite hurtigt i 10 minutter. Målet er at give slip på controlor nogen anden blok. Giv din overbevidste, underbevidste og bevidste tilladelse til at lade noget rulle ud.

Emne betyder ikke noget. Selv hvis du starter med aber, runthrough købmand eller akkord listen, og slutte op startingthe første kapitel af en roman, som du ikke vidste, du wantedto skrive. Du kan endda starte og slutte på blot én topic.Allow og kender alt er perfekt, uanset hvad der vises.

Denne strøm af bevidst skriftligt har få mål undtagen towrite nonstop i de 10 minutter. Skrivning godt, hvordan fastis hurtigt for at bestemt skrivning, afsnit division, stavning, grammatik, eller noget andet er ligegyldigt. Justkeep pennen bevægelse. Hvis du ikke kan huske en person &'; s nameor sted, efterlade en tom, fx "______." Retur senere andinsert. Hvis dit sind bliver tom, begynder den næste sentenceusing de sidste et eller to ord fra den forrige sætning.

Lad mig gøre to forslag. Først, vil du ønsker toremember at trække vejret normalt gennem øvelsen. Det isn'tuncommon at holde vejret eller trække vejret meget lavvandet Duringthe øvelse. Faktisk ånde reduktion er en commonoccurrence under enhver form for tidsindstillet skriftligt. Breathingcontrols mængden af ​​ilt, der når hjernen. Lessoxygen, mindre klar tænkning, og ja, mindre kreativitet andpoorer udtryk

For det andet, skal du være forsigtig med ikke at lade denne øvelse falde intothe kategori af journalisering -. Personlig skrift - i otherwords, alt om dig. Hvis du forsøger at bevæge sig væk fromjournaling ind i andre typer af skriftligt eller productproduction, vil du ønsker at give op journaler for en længe er for at give den nye proces til at tage fat. Notforever noget imod dig, bare et lille stykke tid, mens du lærer toopen din skriftligt til et højere niveau af formål andpossibility. Den freewriting motion er en af ​​de bestways at overgangen til en anden skrivemåde.

Hvis du foretrækker din freewriting øvelse til at have mere fokus, kan du begynde med en koncentreret erklæring. Jeg kan suggestthat du tillader dig selv at blive fortrolig med unfocusedfreewriting før udforske koncentreret freewriting. Thistransition normalt tager ikke lang tid. Måske en måned eller to, hvis fuldføre denne øvelse så ofte som en gang om dagen.

Når der begynder med fokus, skriv et spørgsmål eller statementat øverst på siden. Giv dig selv et minut eller to toreread fokus, lad det hvirvle rundt i dit sind, og thenbegin skriftligt. Stadig, du ikke ønsker at styre freedom.This betyder, at hvis emnet begynder at gå mod syd, giver yourwriting omkreds, at den har brug for at gøre det. Hvis thoughtsstop, kan du nemt genlæse erklæring eller spørgsmål totrigger strømmen igen. Hvis du opdager, at du repeatyourself efter et stop /trigger /start, så lad dette forekomme som well.You vil finde, at den gentagne normalt tilføjer klarhed.

En personlig præference af mine er at holde min freewritingexercise i et emne notesbog . Jeg skriver "freewrite" på TheCover. Tidligere, når jeg brugte enkelte ark, de becamesomething ellers jeg havde brug for at organisere. Stakken voksede. Iwanted at kaste dem ud, men bare ikke kunne for nogle reason.The kompromis var den bærbare computer.

I indersiden af ​​forsiden, skrev jeg mine kontaktoplysninger, just in case jeg forlod det et sted. Jeg nummer hver side beforeI begynder at skrive i den bærbare computer. Jeg også starte en omvendt (fra bagsiden indad) indholdsfortegnelse, labeledTOC1, TOC2 mv i det øverste hjørne. Når jeg begynder at startmy freewriting motion, jeg optage datoen i largemargin foroven, sammen med en cirkel 1. Betydning, der ispage 1 for denne dato &'; s freewrite. Derefter fortsætter processwith cirkel 2 osv

Senere, hvis jeg føler, at materialet er klar til at blomstre, jeg skriver, normalt omskrivning på samme tid. Bagefter jeg markthose sider med en let skråstreg hjørne til hjørne og skrive "indtastet" i øverste margen. Efter udskrivning Jeg husker nogle gange, butdon't altid, hæfte en kopi til siden. Jeg kan soin en måde mens jeg stadig kan læse mine oprindelige writing.Sometimes efter jeg er færdig med min freewriting, og det er ikke readyto kun skrives, det kunne være klar til at skitsere. Da jeg er atrainer i Mindmaping (klyngedannelse), kunne jeg også skitsere inthe notesbog.

Normalt har jeg ingen idé om, hvad der vil blive vist. Det usuallytakes mere end et 10 minutters freewrite at komme til whateverwants til at skinne. Da jeg bevidst vågner tre timer earlyevery morgen at afsætte til min skrivning, er der mere thanone segment til rådighed for solen til at blive vist.

Spredt i hele min dag, jeg gerne tilføje en 10-minutefreewriting session. Efter en coaching opkald, læse, orwatching tv. Tv-programmer som "The Associate" trigger ideer og tanker, men intet konkret, og withthe freewriting øvelse jeg kan trække ud, hvad der gnaver atmy tarmen. Salg

Den bedste del af at have mine øvelser i en notesbog er beingable til genlæse og se mine fremskridt. At se ændringerne inmy stil, sprog og kreativitet er nok skub for mig tokeep færdiggøre øvelsen dag efter dag. Selv yearsafter fuldføre denne øvelse, jeg er stadig tilfreds med theprogress jeg ser. Lejlighedsvis, jeg er chokeret over med, "Iwrote det." Det er varme fuzzies alle skribent &'; s behov, herunder mig

At tillade en større princip henhold til lovgivningen i Attraction.Here er de 10 gaver, som freewriting giver inden theprinciple i loven at tillade:.

1. Tillader brug af gode tid ledelseskvalifikationer.
2. Lader udgifter mindre negativ energi til bekymring ordoubt og øger positiv energi til kreativ godtgørelse.
3. Lader adskillelse mellem produktionsprocessen og therevising proces.
4. Lader dans omkring den indre kritiker.
5. Tillader forfatteren til at være i nuet.
6. Tillader fokus til overgangen fra resultatet til theprocess, og dermed reducere presset til at producere.
7. Tillader sind og hjerte til at smelte sammen intounprecedented sprog.
8. Gør det muligt for en jomfru strøm af kreativitet til at materialisere.
9. Lader nuværende følelser at manifestere i skrivning.
10. Lader en forbindelse mellem din viden og theuniversal viden felt
.

skriveredskaber

 1. 16 Regler for Soulful Skrivning
 2. Opbygning af et blog og Hvad kan man forvente
 3. Hvordan Website Artikler Composing Giver du Glow In The Internet World
 4. Udvikling Blog Trafik og Reader Loyalitet
 5. Det hjælper til at leje et CV Skrivning Services Firm Her er hvordan
 6. Freelance Writing Arbejde: Mulighederne til rådighed for dig
 7. Hvad er en vellykket artikel? betydningen af ​​en »artikel«
 8. ! Ooh La La
 9. Hvorfor redigering er nødvendig Web Artikler Skrivning
 10. Komme ud af dit hoved
 11. At lære kunsten at vellykket Nyhedsbrev Skrivning
 12. Formatering For Email Distribution I Pressemeddelelse Skrivning
 13. Skrivning med fire hænder
 14. Boost din Skrivning og nu
 15. Billige artiklen forfattere - forfattere er tilrådeligt at bruge billige artikel
 16. Artikel Skrivning Services-3 De fleste succesrige måder til at skrive effektive artikler
 17. Behov webindhold skriftligt tjenester for trafik
 18. Fundament for Kræv Content Skrivning Kvalitet SEO
 19. Forholdet mellem indhold skriftligt og web-design
 20. Billige brochure trykning tjenester til at øge dine kunder og Formindsk dine Udlæg