The Power of Thoughts

Vores tanker er vibrationer, og vi er det lager af disse vibrationer. Ligesom en optager optegnelser al den information, som vi ønsker det til at gemme, vores sind gemmer alle de oplysninger, vi ønsker at vide. Kvaliteten af ​​CD'en i vores optager bestemmer kvaliteten af ​​vores optaget materiale; på samme måde, hvordan vi reagerer på forskellige begivenheder og oplevelser i vores liv er bestemt af, hvad vi vælger at gemme i vores sind. Kvaliteten af ​​vores liv er bestemt af vores reaktioner.

Har vi vælger at reagere positivt eller negativt er under vores kontrol, når vi begynder at blive opmærksomme på denne magt. At tro, at vores livsbegivenheder ikke bestemmes af os, men disse er under kontrol af omstændigheder og mennesker omkring os skaber et fast mønster i vores energifelt.

Det er meget vigtigt at forstå, at uanset hvad vores bevidste sind mener at have ret er accepteret af vores sub-bevidste som virkelighed. Det er mere vigtigt at forstå, at vores bevidste reaktioner har rod i vores underbevidsthed svar, vi har erhvervet i fortiden.
Vores sub bevidste let accepterer, hvad vi hældes i vores bevidste sind. Sub bevidste sind er den kreative intelligens inden for hver enkelt af os. At lære at udnytte det uendelige intelligens er en færdighed, der kan transformere vores eksistens. Det er ligesom at sige, at når vi bærer grønne briller, verden omkring os ser ud til at være grøn; når vi lægger på røde briller, verden omkring os ser rødt for os. Det er op til os at beslutte, om vi føler det bedste ved at bære grønne briller eller de røde briller.

Verden omkring os, er repræsentationen af ​​vores tanker erhvervet gennem vores miljø og genetisk disposition. Vi kan vælge at føle sig godt om alt i og omkring os, eller vi kan vælge den anden vej rundt. Vi er de uendelige energifelter, og denne erkendelse er nødvendig for at udnytte det lager af vores kreative potentiale.

Creative intelligens og kreativ tænkning er nært beslægtede. Når vi mestrer de færdigheder af at trykke den kreative intelligens i os, kan vi se os selv ved hjælp af vores kreativ tænkning.

Normalt vi giver mening til livet gennem tankemønstre akkumuleret gennem årene. Disse tanker er formet som vi voksede op, nogle af disse figurer ændres som vi finder deres gyldighed svinger med tiden og endelig som vi vokser op, vi bage mange af disse former i sæt forme. Vi foretrækker at bruge dette sæt af forme som en repræsentation af, hvem vi er. Hver enkelt af os er kommet til at tro, at denne særlige form for tænkning, vi tror på er rigtigt, men kun få af os er åbne til at indse dette kan ikke være sandt for en anden person.

Du skal blot uddanne os selv først på de uendelige variationer der kan eksistere i denne verden på grund af den uendelige intelligens opererer gennem alle af os kan hjælpe os slippe af mange af de problemer, der skyldes subjektive ego tankegang. Dette niveau af forståelse kan hjælpe i det mindste i at neutralisere en masse konflikter, der genereres af forskelle i meninger. Det kunne være med til at åbne vores hjerter og respektere individuelle forskelle uden en følelse af trussel.

I erkendelse af synkronicitet stede bag de forskellige forme af tankemønstre er nøglen til at tappe ind i vores uendelige intelligens. Herfra på, kan vi gå ud for at udnytte vores energi felter i forståelsen mere om vores sande selv.

Den sande selv eller underbevidsthed er ikke bundet af konkrete former. Vores egoistisk repræsentation anerkender forskellige former som tilhørende til os og til de andre. Vores kreative intelligens uddanner os på disse falske egoistiske repræsentationer og udvider vores bevidste tænkning. Den udvidede bevidsthed hjælper os med at erkende lov synkronicitet.

En anden måde at forsøge at forstå den sande selv er vejen for en buddhist. I buddhismen er de hengivne instrueret om at meditere på døden. Det hjælper dem til at se midlertidighed af eksistensen, de har lært at repræsentere som sandhed. Så døden hjælper os til at se denne verden med et nyt perspektiv. Tanken om døden gør os så hjælpeløs. Vores stærke egoer bliver svag foran universel sandhed. Vores transformation kan i høj grad bestemt af, hvor meget vi ønsker at forstå denne kendsgerning
. & Nbsp.;

lykke

 1. Circle Of Happiness 
 2. Color betydninger og personligheder 
 3. ? Brug 7minutes til et sundere liv 
 4. Oprettelse Online Photo Books har aldrig været nemmere 
 5. De 6 aspekter af lidelse og hvordan man Stop det! 
 6. Hvad er SAMPOORNA Yoga? Oversigt 
 7. Cubanske Cigarer: En Brand navn Quality Cigarer 
 8. De otte pegepinde til Reinkarnation - et eksempel på den MEMP tilgang til sandheden 
 9. Oplev Hvor nemt det er at skabe dine egne lykønskningskort 
 10. Den hypnose for Social Conditioning 
 11. Tag dig tid til at have det sjovt i livet! 
 12. Opret Bedøvelse Jul Lykønskningskort 
 13. The Gift 
 14. Unbelievable lotteri vindende Stories 
 15. Hvordan Accept giver dig frihed 
 16. Har du elsker dig selv 
 17. Hold Happy In Your Ferie 
 18. Fire måder dit forhold er Spejling Du tilbage til dig 
 19. Tillad ikke Lykke at undslippe Du 
 20. Hvor skal gå til kiropraktorbehandling