The Trail Of Living Debris

Når du kører gennem det røde lys i krydset eller undlader at stoppe ved et stopskilt du gør to ting. Først bryde en retsregel, og for det andet at tage en stor chance.

Du kan slippe af sted med det og sikkert forbi, men nogen et sted så dig, og det fik dem til at gøre det samme, når de befinder sig i en lignende situation. Vi se dette på de mellemstatlige motorveje, når en bil passerer ved en høj hastighed og derefter andre køretøjer, ved at se denne handling falder i sporet bag og snart er der en kæde af hurtig bevægelse køretøjer alle Jockeyuddannelse for, hvad de opfatter som den bedste position .

Der er dem, der placerer brugt kaffekopper eller drikke flasker på butikshylderne, da de handler, fordi de er for dovne til at opsøge en affald kan og føler (andre mennesker betalt) til at rydde op deres rod. De rode gennem produkterne på hylderne helt ødelægge orden, simpelthen fordi de ikke ønsker at tage sig tid til at sætte tingene tilbage hvor de kom fra.

Men disse små ting gør ikke ondt noget, eller skal de ? Hver gang nogen gør en af ​​de smålige handlinger er der en chance for, at en anden person er påvirket af beslutningen og resultatet. Bølgen begynder og det bygger når den passerer gennem samfundet som helhed.

Hvad du kan gøre, fordi du er så travlt og for doven sætter et eksempel for alle at se og følge. Én person påvirker to og de to påvirkning fire eller fem mere. Snart har du en pyramide af fattige menneskers etik, der gennemsyrer selve kernen i den sociale levende.

Det er primært fordi disse overtrædelser betragtes mindreårig. De er ikke noget at være bekymret med. Dette er blot en kop eller flaske, et øjeblik af fart og en forekomst af verbale overgreb. Det er let at acceptere, fordi det er så lille og ubetydelig. Det vil ikke skade nogen, og det er virkelig betyder ikke noget. Du har dusinvis, hundredvis af genveje i din hukommelse af levende oplevelse, der ikke var den rigtige måde, men de arbejdede i øjeblikket, og er blevet gemmes væk for acceptabel, såfremt den givne situation kan være komfortabelt omgås ved at minde og bruge dem.

Over tid de små ting begynder at tilføje op. Én dårlig beslutning på det åbne motorvejen bliver til dusinvis af dårlige beslutninger og handlinger hele lagdeling ene oven på den anden, indtil katastrofen rammer. Selv hvis tragedie er afværget, og alle gør det sikkert hjem indflydelsen har gjort skaden. Det er i orden nu, at gøre det igen, hvis situationen kræver det. Efter alt det var bare en hurtig én gang beslutning, der arbejdede og gjorde ikke ondt nogen eller noget, endnu.

Vær opmærksom på, hvordan du vælger at leve dit liv. Vær opmærksom på den levende vragrester felt, du forlader i dit kølvand som du går gennem daglig funktion. Dette gælder især, når du er omkring små børn, der er i de år, hvor de danner mentale og ræsonnement foreninger. Voksne kan se du gør noget og spejle dig en gang, men et barn kan låse associerede handling ind i fiberen af ​​deres funktionelle tanke for livet.

Dine beslutninger og krusninger, de skaber i samfundet med til at definere, hvem du er som person og samfundet som helhed
. & nbsp.;

familie

 1. *** Top Tips Hvorfor du bør få Sammen med din kammerat søskende *** 
 2. Hovedlus Indeslutning 
 3. Slå dine billeder Into Bedøvelse påske gaveideer 
 4. Besøg NYC, en gang i en levetid tur 
 5. Amish møbler til din baby 
 6. Afkode Skriger af en nyfødt baby 
 7. Lav dine egne høj kvalitet fotobøger med Bonusprint 
 8. Navngivning din baby: 5 nyttige tips til Tilpasning Baby Navngivning Ceremony 
 9. *** Happy Family Research: Sørgende tabet af en mand *** 
 10. Samfund og kultur: Mind The Gap 
 11. Væsentlige ansvar forældre til deres børn 
 12. Cypern Villa Holiday Experience 
 13. Tips til Boomers Omsorg for Aging Forældre 
 14. Leger med dit barn - hvordan man starter det, hvorfor det er så vigtigt 
 15. Dine juridiske rettigheder Når en elsket mister deres sind 
 16. Valg og afsendelse Get Well Soon Gavekurve 
 17. History of Family Crest Ringe 
 18. Familiehoteller Hoteller i Las Vegas 
 19. En nytårsaften Party At Home 
 20. Trick or Treat: Sådan Hold dine øjne beskyttet på Halloween