Buckeyes Pisk Mississippi 81-69

Ohio State Buckeyes kan muligvis have en anden chance for at vinde titlen i denne sæson efter en visning af gode resultater i de seneste spil.

Både Evan Turner og Jamar Butler scorede 17 point. Ved hjælp af en tidlig 14-0 run og en foldning halv-domstol fælde de Buckeyes slog Mississippi 81-69 tirsdag aften i NIT semifinalen. Ohio State spiller Massachusetts i mesterskabet på torsdag. Heldigvis for Buckeyes, at Minutemen slog Florida Gators 78-66. De Gators har været deres ærkefjender denne sæson, passerer over Ohio State for at vinde 2007 BCS Championship spillet og derefter Buckeyes ved Final Four i Atlanta for en 2. træk basketball titel.

Ohio State vil i stedet spille en Massachusetts hold, der har været utrolig robust i går fra 2. halvlegs underskud på 12 mod Akron, 22 imod Syracuse og 9 imod Gators til NIT mesterskabet. Chris Warren ramte en 3 pointer og Trevor Gaskins fik 2 gratis kast, som var de første point ved et nonstarter til Ole Miss. Bagefter Kenny Williams konverteret en omsætning af Butler for at gøre det 56-45 med 12 minutter tilbage.

Warren ramt 3 tre pejlemærker for oprørerne på hinanden følgende besiddelser få inden 75-68 med kun 1:32 tilbage på uret. Men Butler scorede på en drivende lay-up vinde spillet. Warren scorede 18 point for Ole Miss. Williams scorede 11 point, Dwayne Curtis fik 12 point og 15 rebounds og David Huertas scorede 16 point.

The Rebels køles ned efter en grim første halvleg. De Buckeyes plukket dem op på midten af ​​domstolen linje og presset dem i omsætning efter omsætningen. Spillet var bundet, da Buckeyes gik på deres store løb, hvor han scorede 8 af 14 på hinanden følgende point fra omsætninger, tager en 27-10 føring på en jumper af Turner med 10:20 venstre.

Både Kosta Koufas og David Lighty fik 16 point hver for Buckeyes. Ohio State tidligere havde mistet Daequan Cook, Mike Conley Jr.and Oden til NBA sidste sæson. Selv om de stadig havde en RPI på 42 med vinder over NCAA turnering hold Purdue og Michigan State sidste måned. Det så ud som de havde en god chance for at gøre turneringen, indtil den endelige navn blev besluttet på Selection søndag.

buckeyes omgrupperede og slog Dayton, Californien, og UNC-Asheville, nåede Madison Square Garden. I modsætning til sidste sæson, de nu har en chance for at afslutte det med en sejr