Det handler om energi!

Hvis du er ligesom mig, skal du være forvirret omkring “ Loven om tiltrækning &"; begreber præsenteret i den roste film “ The Secret &" ;. Jeg ved, at jeg var, så jeg besluttede at se lidt dybere ind i hele “ tiltrækning &"; mani, at de fleste alle taler om disse dage … og hvad jeg fandt var oplysende …

Det hele startede med Google og en simpel søgning, der fører mig til Isaac Newton og hans teorier om, hvordan verden fungerer. Så jeg gik på at læse hvordan Kvantefysik har stort set erstattet Newton &'; s tro og ændret den faktiske udsigt af virkeligheden, som vi &'; ve vidst det. Jeg var i ærefrygt, da jeg opdagede det store paradigmeskift, menneskeheden står over for, mest på grund af de storslåede muligheder denne bevidsthed allerede skaber for os …

Det mest fascinerende punkt er baseret på det faktum, at universet er ikke-solid energi. Da vi er en del af universet, vi er ren energi så godt. Du må ikke tro det eller endda føle det, men stoppe op og tænke over, hvad det betyder: du og jeg og alle andre er lavet af ikke-faste energiprodukter vibrationer! Og det går endnu videre … hver enkelt ting i universet, animerede eller unanimated, er også energi. Ja. Din bil, den musik, du hører, den mad, du smager, og endda din nabo &'; s hund og den stol, du &'; re sidder på ... alt!

Videnskaben har opdaget molekyler, derefter opdele dem i atomer og elektroner, og subatomare partikler, og så videre og så videre. Alt dette omfatter, at hver enkelt bit af stof er energi. Denne energi er sammensat af stærkt tomme rum, hvor meget små partikler vibrere ved bestemte frekvenser, som på sin side åbenbart i forskellige fysiske og ikke-fysiske former. Det forklarer, hvorfor ikke alt er så hårdt som stål eller så blød som bomuld. Hvert objekt eller fysiske struktur giver genklang på eget frekvens.

Vores fysiske kroppe, for eksempel, har en langsommere vibrationer, mens vores følelser har en højere vibration. Derfor, jo langsommere vibration, jo mere tæt og fast sagen vises. Og jo højere vibration mindre faste det er, ligesom i tilfældet med vore tanker og følelser.

Naturligvis da, vil vores kroppe, som er ren energi, en tendens til at samle op på de energier, der er omkring os efter det, vi har i vores sind på en regelmæssig basis. Det er derfor, i henhold til “ The Secret &"; Vi tiltrækker mere af det, vi don &'; t ønsker som vi fokuserer på vores “ problemer &"; (vores tanker og følelser er energi, husker?). Og det er præmissen bag “ Ligesom tiltrækker Ligesom &"; koncept.

Så hvordan skal vi bestemme, hvad vores krop tiltrækker? Ved at hæve vores vibrationer gennem den korrekte brug af vores tanker og følelser. Lyder simpelt, gør ikke &'; t det? Vælg hvad du mener, og derefter oplade det med stærke følelser og tage de nødvendige skridt, der vil bringe det ønskede resultat. Dette er præcis “ The Secret &"; formel kondenseret til én sætning! .

Alligevel kan det være svært at forstå dette koncept, så lad &'; s tage Kvantefysik lidt længere
Vi opfatter verden omkring os gennem vores fem sanser: hørelse, lugt, smag, syn og røre. Det betyder bare, at vi er begrænset af vores fem sanser såvel som af de erfaringer, vi akkumulerer hele vores levetid ved brug af disse sanser. Tænk på det på denne måde … hvis vi manglede lugtesansen, wouldn vi af &'; t være i stand til at opfatte duften af ​​en rose. Vil det sige da, at rosen &'; s duft var ikkeeksisterende?

Og nu, lad &'; s åbne vores sind lidt længere for en anden. Baseret på den forudgående afsnit lader &'; s undersøge muligheden af ​​en egentlig verden derude, at vi ikke er i stand til at opfatte med vores fem sanser … en verden, der bliver opdaget af Kvantefysik mens vi taler.

Den uundgåelige spørgsmål opstår &hellip nu; Er vi virkelig begrænset af vores fem sanser? Eller er vi ubegrænsede væsener i stand til at modificere vores miljø og skabe vores liv, som vi ønsker ved at udforske, forstå og udnytte de begreber, Kvantefysik foreslår?

Hvis det er tilfældet, kan vi lære at styre vores tanker, blandet med de rette følelser vil skabe højere vibrationer. Disse vibrationer vil give os mulighed for at udnytte de højere vibrationer af universet til at skabe alle, hvad vi ønsker af “ vel vidende &"; hvilke handlinger til at tage for at manifestere vores ønsker. Lad den tanke vask til et minut. Forståelsen af ​​dette begreb er virkelig kraftfuld.

De fleste er enige om, at det eneste bevidsthed om disse kendsgerninger absolut vil have en positiv indvirkning på vores liv både som individer og som en del af hele menneskeheden. Hvad tror du
 ?;

overflod

 1. Følg dine drømme og pengene vil følge
 2. *** Beslutter at få Positiv
 3. Den Manifestation Maven
 4. Opbevaring forbedring Metoder - Hvorfor Brain Undervisning er så vigtigt
 5. Velstand og Overflod Myte # 1
 6. *** Vi Beslut Vores verden er positiv.
 7. Menneskelig Brain Coaching:? Er det Hype eller er det Håber
 8. Identificer de penge Overbevisninger der blokerer din succes
 9. Er du bedre i dag end i går?
 10. Har vi virkelig skabe noget?
 11. Nærende Reminiscence - Top 7 Faktiske strategier til at hjælpe dig med du får det
 12. Oprettelse Overflod ved at rydde dine blokke
 13. En effekt på hjernen Coaching
 14. Milliardær Mentalitet
 15. Top 5 Jul Party Kjoler
 16. Er du Førende dit liv eller en skuespiller i Din egen Drama?
 17. Grundlæggende om Mindset Math
 18. Den Haunting How's- Tiltrækning Overflod, når du ikke ved hvordan.
 19. Nok kan være mere
 20. Hvad skal gøre, når livet ændringer