Taknemmelighed og Vurdering

taknemmelighed og påskønnelse

taknemmelighed og påskønnelse er grundlaget for lykke. Uden dem lykke er relativt umuligt. Vi har alle brug for at være mere taknemmelig for det, vi allerede har. Når vi gør det, vi flytte vores fokus. Vi bliver mere positiv og mindre negativ. Vi ser livet som værende forbløffende, ikke skræmmende og ukendt. Jeg har et par tips til at dyrke taknemmelighed og påskønnelse i dit liv.
Vi er alle i stand til at anerkende og være taknemmelig for de gode og smukke ting i vores liv. Vi kan endda være taknemmelige for de dårlige ting i vores liv. Der er mange måder at optage taknemmelighed i dit liv. Min personlige favorit er en taknemmelighed listen. En taknemmelighed liste er en skriftlig liste over alt, stor eller lille, i dit liv.
Nogle eksempler kan nævnes, dit hjem, mad, tøj, venner og familie. Oreo cookies tæller også. Pointen med en taknemmelighed liste er at finde hver eneste lille ting og vise påskønnelse for det. Du kan gøre en mental taknemmelighed liste, også. Jeg gør en hver morgen før jeg komme ud af sengen. Det sætter tonen for min dag, og jeg føler mig mere i fred hele dagen. Hver morgen, tænk på ti ting, du er taknemmelig for.
Vurdering er meget vigtigt. Vi er nødt til at forstå, hvad vi har. Der er mange ting og mennesker i vores liv, der fortjener påskønnelse. Min favorit påskønnelse motion er påskønnelse breve. Jeg sender påskønnelse breve til folk i min familie. Jeg brugte gammeldags pen og papir. Hvorfor vil du sætte pris på dem? Hvorfor ser du op til dem? Hvorfor er de vigtige for dig? Når du er færdig, læg den i en kuvert og send det. Ville du ikke være så glad for at modtage en af ​​disse i din postkasse? Jeg ved, at jeg ville. De er en meget flot måde at vise påskønnelse for nogen.
Du skal dyrke påskønnelse og taknemmelighed for dig selv. Være taknemmelig for, hvem du er. Du er en unik, smuk person, og du fortjener din egen kærlighed. Der vil aldrig være en anden person, præcis som dig, nogensinde. Det er en kraftfuld tanke. Du skal være taknemmelig for den person, du er. Du er virkelig en god person.
Tag dig tid til at sætte pris på de små ting. En blomst, et smil, et venligt ord, eller en kop dejlig, varm te er alle store ting at være taknemmelige for. Når vi holder op med at tænke på vores hele dagen, der er et ton af ting at være taknemmelige for. Vi behøver blot at anerkende dem.
Jeg er en meget taknemmelige og taknemmelig person. De er meget gode egenskaber at have. Den gode nyhed er, at du kan udvikle disse egenskaber, hvis du ikke har dem. De er ikke svært, og de er meget gavnligt for lykke og dit liv. Jeg håber virkelig, du tager mit råd og gøre disse ting for at forbedre dit syn på livet
. & Nbsp.;

lykke

 1. Auricular Terapi vægttab programmer 
 2. Ønsker at have mere sjov i livet? Hvorfor ikke skabe det nu? 
 3. Showcase Din Favorit billeder I Personlige fotobøger 
 4. Glæderne af Aging Positivt 
 5. *** Holistisk Addiction Behandling tilbyder en helbredende vej til bæredygtig genopretning 
 6. På Making of Love 
 7. Hjem Vs karriere? Gøre Hard Choice 
 8. Kendt læge Befrier Ny Formula For Natural overgangsalderen Relief 
 9. Vælger at være gratis 
 10. Departed endnu uforglemmelige - Fysisk Memorial Keepsakes for Remembrance 
 11. ? Brug 7minutes til et sundere liv 
 12. SÆT ALDRIG OFF til imorgen ... 
 13. De otte pegepinde til Reinkarnation - et eksempel på den MEMP tilgang til sandheden 
 14. Thanksgiving:? Hvad er det hele for 
 15. Ønske Din mor Long Life med chokolade til Mors Dag 
 16. 9 SKAL indeholde emner i en sund daglig rutine 
 17. Den SKAL og MÅ til Iført dine briller 
 18. Succes er et valg, ikke en skæbne, Gør det dit! 
 19. Istandsættelse dit sind til at tænke positivt, med disse enkle trin 
 20. Marvelous Mor: Memorable Mors dag gave ideer til din One-of-a-Kind Mom