Circle Of Happiness

Lykke er uden tvivl en følelse, meget meget ønskede, sand, delikat og krystalklar. Alle ved, hvor han /hun er tilfreds med ham /hende, med andre, med det arbejde, med miljøet, og selv med hans /hendes skaber. Vi alle bliver glade i forskellige degrees- gennemsnit, lav, høj, mindst og mest. Vi alle oplever lykke ofte og tørster efter det i hele vores levetid.

Lykke ikke kun gavne os, vores krop, vores hjerne, vores immunsystem snarere gavne andre, der interagerer med os, tale med os, se os, forbi os, og for miljøet som helhed.

Lykke er stærkere end nogen parfume i verden, når vi taler om sin & rsquo; indflydelse på andre. Når man er glad i hans /hendes hjerte, er lykken mærkes i alle omkring ham /hende. Når han /hun rejser, hans hjerte spreder det og de mennesker, han /hun møder med, bliver glade for. Miljøet får den følelse, og folk i almindelighed føler beroligende effekt på skift.

Forskning har allerede bevist, at glade medarbejdere gør kunden & rsquo; s glade, glade forældre gøre deres børn glade, glade lærere gør deres elever glade, lykkelige shop brugere gøre deres kunder glade etc. Dette er sandt for os alle - ikke begrænset til nogle kategorier, der er specielt undersøgt.

Det samme er tilfældet med aggressiv og depressiv stemning. Når vi er i dårligt humør, vi reflekterer det til andre bevidst eller ubevidst. Folk reagerer i samme humør eller forsøge at ignorere det for at redde dem. Vi forgifter miljøet ved vores humør og smittende effekt forbliver der indtil den tid, vi er der. Med andre ord, depressiv stemning eller folk, fanget af nogen alvorlig psykisk lidelse ofte gøre miljøet ynkværdige og kritisk ved deres tanker, håbløshed og depression. De har endda overtale andre på en måde, som nogle gange folk omkring dem begynde at tænke på de samme linjer og få virus gennem deres tilstedeværelse.

Har du bemærket som forældre, dit humør er ingen steder, men i hjerterne på dine børn! Som mor til en nyfødt, har du måske bemærket, at dit humør sønderlemmende påvirker din lille en. Du må styre dine negative følelser, men dit barn føler den samme irritation i hende. Når du føler forhøjet, dine følelser blive en del af dit barn så godt, og hun føler sig elsket også.

Faktisk har vi stærke instinkter at føle andres følelser på ingen tid. Vi kan bare ikke forklare hvad der går galt med os eller i miljøet, da der ikke er noget bevis for at bevise det. Ellers vores sanser forudsige alle, og vi reagerer på et eller andet niveau som standard. Forsket har også vist sig magt menneskelige hjerne og dens virkning på andre og for miljøet som helhed.

I denne henseende vores lykke, især rejser så meget, hurtigt, at vi bidrager til at gøre andre glade ubevidst. Vi har simpelthen generere glade følelser og de mennesker i vores måde, bliver glade for. Vi sprede budskabet om lykke i den smukkeste måde, at selv vi ikke er opmærksomme på. Vores krop, gestik, smil, tone og øjne alle gøre andre glade indtil den tid, vi er glade. Således den bedste velgørenhed begynder at blomstre og formere sig. Den bedste menneskelige handling tager form og miljø bliver himlen igen.

Tak
. & nbsp;

lykke

 1. Nyd din egen Personlige Canvas Prints 
 2. Har du elsker dig selv 
 3. Dr. Romance Happiness Tip: Giv dig selv en gave 
 4. Sådan begynde at helbrede fra et voldeligt forhold. 
 5. Den Positiv Psykologi af Play: Hvordan Play hjælper børn til at blomstre 
 6. Showcase Din Favorit billeder I Personlige fotobøger 
 7. Millennials og Holiday Spirit 
 8. 7 enkle måder at praktisere "Letting Go" 
 9. Marvelous Mor: Memorable Mors dag gave ideer til din One-of-a-Kind Mom 
 10. Journalisering til Holiday Bliss 
 11. Lav taknemmelighed en familie værdi denne Thanksgiving 
 12. Sådan helbrede fra et voldeligt forhold. 
 13. Fejr Livet! 
 14. Dang Can, 1957 | Landskab /figurativ maler 
 15. SÆT ALDRIG OFF til imorgen ... 
 16. Den hemmelige formel Livets 
 17. 2 livets hemmeligheder for at have en stor liv. 
 18. Hvad betyder, at Rose sige til dig - Del II 
 19. Mere er ikke svaret 
 20. Taknemmelighed