Fertilitet og stofmisbrug

Menneskelig fertilitet er alvorligt påvirket af stofmisbrug eller alkoholisme, hvilket ofte resulterer i livslang reproduktionsskader selv efter stofbrug eller drikke er stoppet. Denne skade kan opstå, uanset om du er en mand eller kvinde, selv om de risici, der er forbundet med beskadiget fertilitet eller reproduktive funktioner er langt mere alvorlig for kvinder. Men de, der er mest udsatte er børn, fordi stofmisbrug ikke bare påvirke fertiliteten & ndash; det påvirker også en kvindes evne til at bære en sund graviditet med succes til sigt. Desuden er der stor risiko for barnet i form af fysiske, psykiske eller følelsesmæssige lidelser udvikling som følge af en forælders stofmisbrug. Og fordi sex og reproduktiv sundhed er så kritiske komponenter i en større samlet folkesundhedsproblem, skal et nyt perspektiv opnås for dem, der lider af afhængighed eller alkoholisme.

Mænds Seksuel Sundhed og afhængighed

mænd, der bruger narkotika eller alkohol regelmæssigt skader risiko ikke blot for deres evne til at reproducere, men også for deres evne til at have sex i almindelighed. Mange stoffer som kokain, heroin, meth og ecstasy reducerer en mands evne til at opnå eller opretholde en erektion. Dette skyldes en erektion kræver en massiv strøm af blod til kønsorganerne med henblik på at fungere korrekt. Opiater og andre stoffer påvirker centralnervesystemet, lunge- og kredsløbssygdomme systemer; som alle er afgørende for korrekt blodgennemstrømning. Selv om en mand kan ønske at have sex eller reproducere, han kan gøres fysisk ude af stand til som følge af stofmisbrug.

De fleste lægemidler også påvirke en mands evne til at producere og regulere testosteron. Dette kan føre til en nedsat libido og svært nedsat sædkvalitet. Levende sædceller kan ikke være levedygtig som følge af skader fra fremmede stoffer, og genetiske ændringer i DNA af sæd kan resultere i en forringelse af funktioner, herunder evnen til at svømme, muligheden for at finde ægget, og manglen på tilstrækkelig energi nok at trænge ind i ægget, hvis fundet

Kvinders Seksuel Sundhed og afhængighed

stoffer som hash, kokain, amfetamin, heroin, LSD og receptpligtig smertestillende & ndash.; blandt mange andre & ndash; alle har en forstyrrende effektive på en kvindes menstruationscyklus. Disse menstruation abnormiteter kan føre til vedvarende perioder der varer længere end to uger, alvorlig og invaliderende kramper, eller en mangel på en menstruationscyklus i måneder eller endda år ad gangen. Med vedvarende stofbrug nogle af disse abnormaliteter kan blive permanent, og dermed alvorligt påvirker en kvindes evne til at blive gravide. Disse stoffer også forårsage fysisk skade på kvindelige reproduktive systemer, herunder æggestokke og æggeledere & ndash; som begge kan blive misdannet med langvarig stofbrug og gøre en kvinde ufrugtbar.

Kvinder, der bruger narkotika er også langt mere tilbøjelige til at engagere sig i høj risiko seksuel adfærd, såsom promiskuitet eller prostitution, eller de kan være genstand for voldelige voldtægter og seksuelle overgreb. Traumer fra overfald eller skader fra seksuelt overførte sygdomme som syfilis, kan HIV, klamydia eller hepatitis permanent ændrer en kvindes reproduktive evner, herunder evnen til at bære en sund baby.

Fordi frugtbarhed og reproduktiv sundhed er det fundamentale grundlag, som alle moderne samfund bygger, at få hjælp til et problem med stofmisbrug eller alkoholisme er afgørende for at undgå uoprettelige konsekvenser.

Hvis du eller nogen du elsker har brug for hjælp, kan du få det lige nu med en gratis høring fra en ekspert på vores

døgnbehandling center -. bredt betragtes som en af ​​de bedste i landet

For mere information om afhængighed eller alcholism og hvordan det relaterer til sex, frugtbarhed og reproduktion, kan du besøge os her:

http://www.recoveryfirst.org
. & nbsp;

selvstændige hjælpe bøger

 1. Hvordan laver Hand Sculpted Polymer Clay Miniature Food 
 2. Shoulda, Coulda, Woulda: Hvordan man laver en afgørelse Du vil ikke fortryde 
 3. Alkoholisme og tilbagefald Forebyggelse under ferie 
 4. Samfundsøkonomiske spørgsmål og stofmisbrug 
 5. Dannelsen af ​​Belief 
 6. I løbet af de Counter Narkotika for misbrug 
 7. 25 enkle trin til at gøre dit liv lettere ... og få mere fra hånden på en dag ((fra '' trin til …
 8. Forekomst af Addiction og alkoholisme i Vietnam krigsveteraner 
 9. Afhængighed af Diet Pills 
 10. Har du lyst, du er Faking It Or Må ikke fortjener succes? Så gøre nogle af Hollywoods største st…
 11. Self Hjælp til studium Skills - Ace Alle dine motiver med subliminale beskeder 
 12. Online Shopping For Hindu Relaterede varer 
 13. Motiverende Bøger og inspirerende bøger 
 14. Hvad 5 bøger har ændret dit liv 
 15. Afhængighed og spiritualitet 
 16. Vejen til at leve et afbalanceret liv 
 17. Sikke en Selvhjælp bog kan tilbyde dig? 
 18. Conquer Emotional spise med Smart Tænker at tabe sig. 
 19. Her er 5 Drøm Killing anstødssten At undgå for enhver pris 
 20. Hvad mener du virkelig ønsker? - Kom Klar