Omkring den engelske Premier League - Round 8

Manchester City snuppede det første sted fra Manchester United, som den forsvarende mester kunne komme tilbage næste søndag i Manchester Derby på Old Trafford.

Lørdag lederen af ​​Premier League, Manchester United, besøgte No. 5 Liverpool med et øje på deres UEFA Champions League konfrontation den 18. oktober på Rumænien mod Otelul Galati. Det var grunden til, at i England &'; s ældste rivalisering Sir Alex Ferguson didn &'; t komme ud med tre af hans nøglespillere i start 11: Wayne Rooney, Javier &'; Chicharito &'; Hernandez og Nani.

I første halvdel Reds kunne have taget føringen, hvis Luis Suarez &'; s skud hadn &'; t blevet blokeret af målmand David de Gea. Det skulle være Steven Gerrard, der skulle til at åbne score og give hjemmeholdet føringen gennem et frispark ved minut 68.

Nede ved én, Ferguson blev tvunget til straks sende i Rooney og Nani til Ashley Young og Ji-Sung Park for at se efter equalizeren. Men det skulle være Chicharito, som erstattet Phil Jones på minut 76, der skulle til at udligne med 9 minutter til at gå i spillet, gennem et kryds bold fra Nani, at han tog til bagsiden af ​​&'; Pepe &'; Reina &'; s mål.

The Red Devils, hvor stand til at spare et punkt på deres besøg til Anfield Road, men ikke det første sted, hvor Manchester City skulle revet fra dem, at aftenen med sin 4-1 sejr mod Aston Villa.

På Etihad Stadion Borgere gik til pausen med en ét mål bly tak til Mario Balotelli, og tidligt i anden halvdel tilføjet yderligere to mål gennem Adam Johnson og Vincent Kompany. På minut 65 fik Stephen Warnock rabatten i bestræbelserne på at sætte Villans tilbage i spillet, men deres forhåbninger blev begravet af James Milner blot seks minutter senere, da han underskrev den fjerde mål af aftenen og forseglet den 4-1 sejr.

Næste søndag Borgere vil forsvare deres No. 1 mod Red Devils i Manchester derby på Old Trafford. En sejr fra Manchester United ville give dem det første sted i klassementet igen, da de ville nå 23 point, den ene mere end den 22 at Manchester City har i øjeblikket.

Nej. 3 Chelsea modtog Everton på lørdag så godt, i et spil, hvor en sejr var meget vigtigt at holde på at tilføje pres på holdene fra Manchester besætter de øverste pladser.

På trods af at have domineret det meste af den første halve Toffess lidt to mål fra Daniel Sturridge og John Terry, som tillod Blues til at tage kontrol over spillet i anden halvdel. På minut 62 tilføjede Ramires en mere, hvilket giver værterne en komfortabel tre mål bly, der skulle blive reduceret til to med 9 minutter til at gå, da Apostolos Vellios scorede rabatten for de besøgende.

Robin Van Persie kom til at coache Arsene Wenger &'; s undsætning med to mål, der tillod Arsenal til at vinde sin tredje kamp i sæsonen mod Sunderland med 2-1, og klatre på den tiende position i Premier League med 10 point. De dårlige resultater lidt i dette tidlige sæson har fodre rygterne om den franske træner &'; s mulig exit fra Emirates Stadium efter 15 år, der har ansvaret, men han er sikker på det potentiale og god mentalitet fra hans spillere at vende tilbage denne situation.

Newcastle 2 – Tottenham 2, Wet Bromwich 2 – Wolverhapton 0, Wigan 1 – Bolton 3, Stoke By 2 – Fulham 0, Queens Park 1 – Blackburn 1, og Norwich 3 – Swansea 1 afsluttet fodboldkampen 8 i Premier League