Pingviner Pisk Rangers med en 2-0 Series Bly

Jordan Staal scorede et power-play mål i anden periode give pingviner en 2-0 sejr over Rangers og en sweep af de første 2 spil i deres 2. runde serie.

Jordan Staal mål i 2. periode brød en scoreless slips og Pittsburgh Penguins målmand Marc-Andre Fleury gjorde føringen stå op, hvilket giver pingviner en 2-0 sejr over New York Rangers og et hjem-is feje af de første 2 spil i deres 2. runde serie . Fleury hjalp Penguins dræbe 2 centrale Rangers magtspil i de sidste par minutter og Adam Hall scorede i et tomt net med 16,7 sekunder tilbage. Staal har spillet godt i playoffs hidtil efter at have en skuffende grundspillet, at få kun 12 mål, ingen short-handed. Han havde 29 mål og en NHL rookie-rekord på 7 short-handed scoringer.

Staal magt-play mål kom med Rangers 'bedste straf morder, Chris Drury, ud for krog. Evgeni Malkin samledes pucken i venstre cirkel og fodret det ned lav til Staal, der løftede pucken over målmand, der spillede et fantastisk spil, hvilket gør flere sparer. "Han er en stor passer," Jordan Staal sagde målmand Henrik Lundqvist. "Jeg er bare glad for at være efterbehandleren."

"Vi skal bare nødt til at gå hjem og stadig føle sig trygge, vi ved, vi kan slå dette hold," Lundqvist sagde. "Vi er nødt til at gå hjem og få to sejre der og komme tilbage her, og det vil være pres på dem."

Med Penguins rydde pucken i de sidste par sekunder, Fleury hit Rangers frem Sean avery i bagsiden med sin stok. Avery spundet rundt og ramte målmand med sin stok, før at blive skubbet væk. Embedsmænd fik kontrol før tingene kom helt ud af hånden. Et par sekunder før Staal scorede sit 2. af slutspillet, kunne Pittsburgh Marian Hossa og Ryan Malone ikke konvertere fra i tæt som Rangers 'Martin Straka skyndte tilbage til bænken til at erstatte hans brudte stok, hvilket skaber en 5 den 3. til Pittsburgh.

Sidney Crosby også savnet en rigtig god scorings chance. I stedet Crosby besatte Rangers opmærksomhed i begge ender af isen, undertiden i en distraherende måde. Han trak straffen, der førte til Malkin s afrettet spil-vindende mål i Spil 1 på fredag, der forårsager nogle af de Rangers at beskylde ham for dykning at oprette magtspil mål i de sidste to minutter.

Rangers nødt til at feje de 2 spil i New York for at genvinde et slips i serien mellem Atlantic Division rivaler. Spil 3 og 4 vil være på Madison Square Garden, hvor Pittsburgh er 0-3-1 år