Hvad er kærlighed ? Del 2

Kærlighed eller behovet for sikkerhed?

Del 2 af en 6 del serier på "The Stages of Love"

Vores kærlighed er blandet med Need

Vores kærlighed stadig blandes med en betydelig mængde behov. Kærlighed ønsker at give. Behov ønsker at tage. Nogle gange, hvad vi søger at tage, er meget subtil og kræver dyb indre undersøgelse.

Når vi føler smerte, frygt eller vrede i vores relationer, er det fordi vi mener, at vores behov er i "fare" for ikke at være opfyldt. Når dette sker, vores "kærlighed" vender sig til ondt, skuffelse, angst, ensomhed, mindreværd, eller bitterhed, og nogle gange, vrede, had, vrede og ønsket om hævn.

Hvordan kan elske blive alle disse negative følelser ? Det kan ikke. Den enkle sandhed er, at vores følelser aldrig var ren kærlighed til at begynde med. Det var en "attraktion" baseret i nogen grad også på behov.

Det betyder ikke, at vi bør afvise os, fordi vi har sjældent virkelig elskede rent. Da vi endnu ikke er oplyst åndelige væsener, hvordan kunne vi? Det ville være som at afvise os selv, fordi vi endnu ikke har en universitetseksamen, når vi er stadig i den første klasse, eller fordi vi er en blomsterknop, som endnu ikke har blomstret. Det er kun naturligt, at vi endnu ikke kan elske betingelsesløst. Dette er vores trin i evolutionen.

Frigørelse vores kærlighed fra Need

Det første skridt i retning af at åbne vores hjerte for ægte kærlighed er at acceptere og elske os selv præcis som vi er med alle vores svagheder og fejl . Først da kan vi gå videre effektivt.

Det andet skridt er at begynde at observere de følelser, der er stimuleret i vores transpersonlige. Gennem objektive selviagttagelse, kan vi afgøre, i hvilke situationer vi elsker ubetinget og hvor vi føler "kærlig" med specifikke betingelser. Følgende er nogle eksempler, der vil hjælpe.

Har brug for dem, der gør os til at føle Secure

Vi ser på andre for sikkerheden. Vi kan søge sikkerhed fra vores forældre, ægtefæller, søskende, børn, arbejdsgivere, venner, ministre, åndelige lærere eller andre.

Vi føler kærlighed til disse væsener, men ofte, at kærlighed er baseret på det faktum, at de tilbyde os en følelse af sikkerhed. Hvis de begynder at opføre sig på måder, der hindrer vores følelser sikkerhed, eller hvis de beslutter at forlade eller ignorere os, vil vi stadig elsker dem?

Hvis vores arbejdsgiver brande os, vil vi stadig elsker ham eller hende? Hvis vores forældre kaste os ud på gaden, vil vi stadig elsker dem? Eller er vores kærlighed tæt vævet med behovet for sikkerhed?

Hvis vi som forældre drømmer, at vores børn vil blive økonomisk velstillede og socialt accepterede fagfolk, vil vi elsker dem det samme, hvis de bliver gadekunstnere, tiggere eller anarkister? Nogle forældre vil være i stand til at; andre vil ikke.

Det grundlæggende spørgsmål er, om ikke vore følelser af kærlighed er stabil og konsekvent, uanset de forskellige skiftende adfærd af dem, vi "kærlighed". I hvert tilfælde, hvor vi opfatter vores hjerte lukning, er vi nødt til at opdage, hvad vi frygter i den situation. Hvad kan vi mener er i fare? Hyppigst vi mister vores kærlighed, når vi frygter, at vores sikkerhed, selvværd, frihed eller fornøjelse er i fare.

Først når vi har indset samlede indre sikkerhed, måske baseret på en indre åndelig opvågnen eller på vores tro i det Guddommelige, vil vi være i stand til at elske uden vedhæftede filer sikkerhedsmæssige.

Først når vi ved, at vi kan leve uden andre kan vi virkelig elsker dem støt.

Samfund har fået os til helt at forvirre denne sag. Vi tror, ​​at hvis vi elske andre, så må vi være helt afhængige af dem, og bør frygte, at vores verden ville falde fra hinanden, hvis der sker noget med dem. Det er usikkerhed.

Dette er en mangel på bevidsthed om vores indre åndelige natur og vores evne til at håndtere livet. Det har intet at gøre med kærlighed.

Måske er det derfor apostlen Johannes skrev: "Hvor der er perfekt kærlighed, kan der ikke være nogen frygt".

Sørg for at se for de resterende de dele af denne serie:

1. Hvad er kærlighed?
2. Kærlighed eller behovet for sikkerhed?
3. Kærlighed, glæde eller Affirmation?
4. Uselvisk kærlighed
5. Åndelig universel kærlighed
6. Loving Wave eller Ocean
.

elsker

 1. 4 måder at bruge tid med dine børn, når du ikke har tid
 2. Fordele ved at bruge SMS-chat Mens dating
 3. Bryllupsfotograf hjælper med at få mindeværdige øjeblikke af din store dag
 4. Gå hvor du fejres, ikke hvor du tolereres.
 5. Hold dine Memories Safe In A Personlig fotobog
 6. Sure Tegn din Ex Ønsker du Tilbage
 7. Hjælp til at regenerere Kærlighed i dit forhold
 8. Hold din dating Approach Frisk
 9. Kære Dr. Romance: Jeg ønsker ikke at holde gør de samme fejl
 10. Kærlighed Men ikke i Kærlighed
 11. Top måder at komme over din Break-Up Hurtigere
 12. Styrk dig selv at komme over Frustration In Love
 13. Sørgende som Letting Go
 14. Faren for en intens forbindelse Ifølge Christian Carter
 15. Diamond smykker: En Eternal Gift
 16. In Love: The Elizabeth Taylor Syndrome
 17. Lav dine kære føle sig speciel ved at sende kærlighed SMS!
 18. Kære Dr. Romance: Jeg havde aldrig spurgt ham om andre damer
 19. Hvordan at være venner med din Ex Hvem du stadig Love- Ønsker din ex tilbage
 20. Sådan Nyd din biracial Romantik