Eliminer Flere Stakeholder Omkostninger ved at hjælpe kunder med at udvikle Superior Forretningsmodeller

Denne artikel emne vil være kontroversielt med nogle mennesker. Hvorfor? Mange forretningsfolk tænkere fortaler, at leverandører simpelthen bør arbejde på at gøre livet let og behageligt for kunderne, så de får flere og flere fordele mens kun gøre minimal indsats fra deres egne.

Hvis din kunde har en ideel forretningsmodel, der er godt råd. Men sådan rådgivning ikke, hvis din kunde kunne gøre store forbedringer: Hvis din kunde kommer til at miste markedsandele, har problemer, eller endda mislykkes, skal du tydeligt træde til for at hjælpe din kunde til at overleve og trives. Hvis du er taktfuld under sådanne omstændigheder, vil dit råd være velkommen.

Ud over dette, de mest krævende kunder i dag forventer, at deres leverandører til at tilføje mere værdi ... herunder bidrag til forbedrede forretningsmodeller. Hvad mere er, kan du ikke vide, hvordan en kunde vil reagere på en forbedret forretningsmodel, indtil du deler et ønskeligt alternativ. Du kan endda være at modtage lave karakterer som leverandør til ikke at hjælpe nogle kunder på denne måde.

Mens kunderne at lave fejl, en leverandør stilhed er næsten altid skadeligt for kunderne. Hvis du blot gøre, hvad de beder uden at fortælle dem konsekvenserne, vil du ende op med kunder, som vil gøre mange fejl, som vil skade dem, og din organisation.

Her er et eksempel på skadelig leverandør stilhed. Et selskab ejede en vingård og havde indgået aftale om store mængder af druer, der skal leveres i løbet af mange år. Virksomheden enten havde til at slå alle de druer til vin og rentabelt at sælge vinen, eller tage et enormt tab på usolgte del.

Selskabet mente, at det ville hjælpe, hvis det ejede en glas-flaske-making fabrik baseret på at lære, at overskuddet fra at gøre glasflasker i mange år oversteg overskuddet på vinen til vores største konkurrent, Gallo. Efter at have erfaret, at nogle virksomheder havde undladt at gøre nye glas-flaske planter operere med succes, besluttede virksomheden at afdække sine indsatser ved at danne et joint venture med en flaske-making selskab. Tænker, at en sådan struktur ville reducere omkostningerne, selskabet tilbød partneren en cost-plus ledelse kontrakt at gøre flaskerne.

På overfladen venture syntes at fungere godt. Selskabet jævnligt vundet priser for innovative pakker, det var i stand til at gøre noget designerne angivet, og glaskoncernen joint venture rapporterede enorme profitter.

, joint venture-partner mislykkedes imidlertid at forklare, hvad det koster at udføre disse resultater. På grund af at gøre så mange forskellige slags komplicerede flasker i små mængder, at omkostningerne gøre mange af disse flasker var enorme. Faktisk var selskabet økonomisk dårligere stillet end hvis det ikke havde været gør glasflasker ... men købte standard flasker i stedet. Joint-venture-partner ikke noget imod, fordi fejlagtige fremgangsmåde øgede overskuddet det optjent mens knuse vingården bundlinje. Selskabet blev dobbelt ondt, af høje udgifter til emballering og ved at betale alt for meget for at få anlægget "lykkedes."

Så snart selskabet forstået økonomien i glas-flakoner, var i stand til at standardisere ind en meget få, lave omkostninger ... men attraktivt ... design og skråstreg vores omkostninger. Som et resultat, anlægget gøres flere flasker ... og til sidst partneren gjort flere penge end nogensinde før. Men jeg tror, ​​at partneren ville aldrig have fortalt hvad de skal gøre, selv om vingården havde fortsat med at kæmpe fortjeneste.

I andre tilfælde, kunderne har brug for et wake-up call, fordi de skader sig selv på måder, de skal indser på egen hånd. En rådgivning klient holdt sine konsulenter meget travlt. Men kunden sjældent fulgt rådgivning. Og ikke at følge de råd kostede ham en formue.

Konsulenterne inviterede ham til frokost og fortalte ham, at de holder op. Der var ingen mening i ham betale konsulenterne, hvis han ikke skulle følge mit råd. Han burde ikke have omkostningerne ved at gøre dårlige beslutninger, og omkostningerne ved at erhverve ubrugt rådgivning. Forskrækket, han lovede at gøre det bedre ... og han gjorde. Inden for fem år, vendte han en nettoformue på $ 200,000 til mere end $ 25000000.

Her er et andet eksempel. En MBA-studerende tog et kursus har til formål at hjælpe ham med at gøre bedre brug af sin tid. Efter at han gjorde alle de ændringer, han lærte om, var det klart, at han stadig ville tage tre gange så længe som han skulle til at fuldføre hvert kursus. Men han var ivrig efter at køre videre og til at starte på en særlig vanskelig akademisk kursus. Hans professor fortalte den studerende, at han først havde brug for at lære at læse og skrive bedre og hurtigere. Den studerende enige om at studere disse færdigheder på eget, når du starter kurset, han ønskede at tage.

Der er et problem, vi alle har. Vi kan ikke se os selv som andre ser os ... som normalt er tættere på, hvordan vi virkelig er, end vores egne opfattelser. Det er som om vi har en stor plet på bagsiden af ​​vores tøj, som vi ikke kan se uden først at fjerne vores tøj eller kigge på ryggen i et spejl. Enhver, der ser på bagsiden af ​​vores tøj ved, at vi er nødt til at ændre til noget rent, men vi ændrer ikke indtil nogen siger noget til os.

Mange leverandører forsøger at indlæse kunder med flest ofre, de kan på mindst marketing omkostninger for dem. En sådan praksis vil komme til en ulykkelig ende, hvis kunden går ud af markedet eller ikke har råd til at betale for det, er egentlig ikke nødvendig.

Andre leverandører er helt åbne om at fortælle kunderne måder at få mere udbytte af arbejder sammen. Men hvis kunden forretningsmodel vil underminere resultaterne, sådan rådgivning er ikke nok for en kunde at blomstre.

Du kan også være bekymret for kunder reagerer negativt på dine lave forslag om deres forretningsmodeller. Efter alt, er de kunder ... dine konger, som det var

Her er en god måde at begynde:. Hvis din kunde har nogen form for leverandør råd, spørg hvis du kan blive medlem af den. Hvis det ikke er muligt, spørg hvis du kan tale til denne gruppe. Hvis det afvises, spørg hvis du kan kontakte folk på råd.

Hvad nu hvis din kunde ikke har en leverandør råd? Tja, de fleste virksomheder har en slags kunde råd. Du kan spørge din kunde, hvis kunden rådet har været nyttigt. Hvis svaret er positivt, så kan du spørge, hvis kunden også kan lide at sammensætte en leverandør råd. Du kunne tilbyde at hjælpe med at organisere aktiviteten. Chancerne er gode, at dit forslag vil blive hilst velkommen.

Når du har adgang til en sådan leverandør råd, kan du naturligvis spørge medlemmerne, om de har tænkt over at vurdere kundens forretningsmodel. Hvis du er vidende i dette emne (som du sikkert er efter alle disse lektioner), vil det være naturligt for dig at være en førende bidragyder til evalueringen. I den proces kan du foreslå, business-model forbedringer, som i sidste ende vil bære vægten af ​​Rådets henstilling. Din kunde vil formentlig være opmærksom, især hvis du også sidde på lignende råd laver parallelle undersøgelser for konkurrenter, der også er dine kunder.

Hvis du ikke lykkes i sådanne bestræbelser på at kommunikere med eller for at danne en kunde råd , invitere din kunde til at slutte din kunde råd. Sørg for, at de andre kunde rådsmedlemmer omfatter dem, der har overlegne forretningsmodeller af den slags denne kundernes behov. Vælg punkter på dagsordenen på disse møder, der vil omfatte din organisation gøre mere for at støtte bedre forretningsmodeller for dine kunder.

Du behøver kun anvende det, du har lært at hjælpe med at skabe betydelige omkostningsreduktioner i hele det økonomiske system, der understøtter og fordele fra din kunde. Hvis du deler oplysninger effektivt, på et tidspunkt bør du også præsentere denne meget artikel og overtale din kunde til at hjælpe med at forbedre de forretningsmæssige modeller af dine kunders kunder. På denne måde vil du være i stand til forbedring organisationer, som du normalt ikke ville være i stand til at få adgang. Ved at gøre dette, skal du sørge for at lade din kunde vide, at du er glad for at være en ressource for dine kunders kunder.

Hvad er det centrale punkt om at hjælpe kunder med at udvikle overlegne forretningsmodeller? Du kan bruge nul-baseret analyse til at skabe 2.000 procent omkostningseffektiv reduktion løsninger til at hjælpe kunderne med at udvikle overlegne forretningsmodeller, der vil næsten øjeblikkeligt udvide interessenter og dit overskud efter gennemførelsen ved kun at levere den mindste kerne udbud og samtidig hjælpe dem, og du reducere omkostningerne med mere end 96 procent eller til at øge de sociale ydelser med mere end tyve gange, hvad du vil bruge
. & nbsp.;

strategisk planlægning

 1. Fire List Building Taktiske 
 2. Informationssikkerhed - Behovet for Hour for hver organisation 
 3. Byg din forretning omkring Løsning Inddragelse problemer 
 4. Sådan Forbered dit budget 
 5. Tips til at Succesfuld købe eller sælge din næste forretningsrejse 
 6. En oversigt over Gulvbelægning Priser 
 7. Strategier Bag Krisestyring 
 8. *** 5 Nye innovative ideer til at tiltrække flere kunder 
 9. Er Law School værd længere? 
 10. Nøglen til at gøre Planer implementerbar - Hvad betyder det for mig? 
 11. Strategiplan Skabelon - En køreplan for din succes 
 12. 5 gode grunde Hvorfor du behøver at opbygge din forretning baseret på systemer og ikke på produkt…
 13. SEO Strategier for din rakeback hjemmeside 
 14. *** Eje en Small Business 
 15. Strategiplanlægning - Resultater Ikke resolutioner 
 16. En truende Elektrisk Krise i Indien 
 17. *** Foran og forbindelse med dine ansatte 
 18. 8 Træk af en vellykket Entrepreneurial Forfatter 
 19. Katastrofeberedskab for din virksomhed - Vigtig, nødvendige og let at gøre 
 20. Entrepreneurial Tip: Skaler din Business Plan i Stages til at passe din Finances