USC tabte til Kansas State i første runde

Mach Madness har ikke været god til Kansas State, der sluttede 3. i Big 12 og faldt til en 11. Afkom efter at miste 6 af deres sidste 9 kampe.

Kansas State avancerede i NCAA turneringen, slå USC 80-67 i åbningen runde. Wildcats scorede 23 point og havde 11 rebounds for den 27. double-double. Walker scorede 17 i første halvår, og havde en 3 pointer i de sidste par minutter. Pullen scorede 11 point og havde 5 assists. Anderson scorede 10 point og havde 8 rebounds hjælpe Wildcats til toppen af ​​brædderne.

Mayo scorede et par skud sent i spillet nåede 20 point. Wildcats vil gå videre for at spille Wisconsin eller Cal State Fullerton i anden runde. Walker missede det meste af sæsonen sidste år på grund af en knæskade. Men i år var han der for Wildcats efter Beasley fik 2 tidlige frispark og tilbragte næsten halvdelen af ​​første periode på bænken. Walker tegnede sig for næsten halvdelen af ​​Kansas stats point, scorede 6 af 8 fra marken. Han havde en 3 for 3 på overtrædelseslinjen skubbe holdet til en 37-27 føring ved pausen.

Beasley spillede kun 11 minutter i den første halvdel scoring kun 5 point. Han holdt mobning vej i, picking up 3 point. Han gjorde 4 skud og samtidig være sølede og ramte frikast hver tid til at færdiggøre den eneste Trey, der eksisterede før 3 point linjen.

Mayo kunne ikke få Sutton slukket eller resten af ​​Wildcats forsvarere fra hans tilbage. Den indvendige spil faldt fra hinanden, da Davon Jefferson og Taj Gibson fik op en fejl efter den anden forsøger at stoppe Beasley. Jefferson havde 15 point og Gibson 10. Kansas State havde en 44-27 igen stiger bly, herunder 21 i offensive ende til at oprette 22 ny chance point. Trojanerne havde 3 ny chance point.

USC kom ind på anden halvdel, trækker fremad for første gang siden Mayo stjal en aflevering fra Clent Stewart, kørsel i for lay-up, men blev forurenet. Den frikast gav trojanerne en 48-47 føring med 13:06 tilbage på uret. Men trojanerne føring ikke vare så Beasley henledte fejl og gjort både gratis omgange for Wildcats sætte Kansas State tilbage i front. Pullen scorede på et drev og Beasley fulgte med sin 4th tre point spil af spillet, som skubbede margin til 54-50.

Walker ramte en 3 fra hjørnet scorer hans 1st punkter i 2. halvår, hvilket gør det 67-58 med mindre end fem minutter tilbage på uret. Beasley færdig fra trojanerne med en 3 pointer, der gjorde det 72-60.

Kansas State sluttede på tredjepladsen i Big 12 og faldt til en elvte frø efter at have tabt 6 af deres sidste 9 kampe gå i NCAA turneringer. De tabte til Texas A & M i konferencen turnering