Passion for Læring Lig Passion for succes!

En af de kendetegnende træk af mest succesfulde mennesker er, at de er aldrig tilfreds med status quo. De altid stræbe efter mere og føler, at de skylder sig selv at nå til stjernerne. En del af denne proces indebærer at lære. Succesfulde mennesker er altid ivrige efter at lære, nogle gange selv de mest trivielle ting. Hvad kan vi lære af dette?

Mange børn har en passion for læring, der bygger på simpel nysgerrighed. De ønsker at vide, hvordan verden fungerer. Efterhånden som vi vokser op, forskellige typer af påvirkninger vises. Det &'; s upopulær at være smart eller brænder for læring er et fælles synspunkt, at unge er udsat for. En anden er, at man kun behøver at vide, hvad de har brug for til at udføre et bestemt job. Viden bliver kun nyttig til fremstilling af en lønseddel.

Disse typer af scenarier kan eller kan ikke være reel kender til dig, men de opstår hele landet hver eneste dag. Ønsket om at lære og den passion for viden har i mange tilfælde blevet erstattet ved at gøre lige hvad der skal gøres for at få betalt. Sikke en skam det er!

Når vi handler i vores sind og vores passion for læring for en ulønsomt eller unchallenging karriere, er vi desværre også handelen med en del af vores menneskelige ånd. Mange succesrige mennesker i dag var i samme knibe og indså, at en del af deres egen ånd manglede.

Den store ting er, at der er utallige måder at opdage succes! I kraft af dette, kan du forfølge enhver lidenskab eller nogen interesse område, du kan lide og stadig nå niveauer af succes, at du måske ikke have troet muligt før. Du skal blot først omfavne lære, hvad det kræver at være en succes. Først da vil dine succesfulde sysler begynder bærer frugt.

Succes er en lærd livsstil, ikke en begrænset adgang type enhed. Når du stræber efter at lære nuancerne i succes og hvordan dine lidenskaber kan udforskes og udtrykkes i produktive og rentable måder, den generte er grænsen for, hvor du vil hen. Bare være klar til at genvinde, hvad der gør dit sind stor og være klar til at lære dig vej ind i en bedre fremtid
 !;

succes principper

 1. Fordele ved Gennemførelse af en søgning via SSN
 2. Gør din helt egen Ironman Triathlon
 3. Fejltagelser og fiaskoer er livets største lektioner
 4. Smarte Kvinder og 4 Entrepreneurial Faser
 5. Succes - Bekymrer du dig nok til at holde Forsøger
 6. Når Iværksættere Spil Commitment spil, ingen vinder
 7. Skift dine resultater ved at ændre Forventninger
 8. Nægte at Lose: sprænges din branche og Vind
 9. SBI Bank Rekruttering 2011
 10. Tager dig selv (og din virksomhed) alt for alvorligt
 11. Skift fra Spredt Til Fokuseret Resultater
 12. Bestyrelsesmedlem jobbeskrivelser - hvilke roller og ansvar Skal du inkluderer
 13. Den Momentum Princippet om succes
 14. Fem ideer, der vil hjælpe dig opbygge en kvalitet liste
 15. Er din virksomhed Værdier Fanciful Ord eller et målbart Compass?
 16. Ægte Succes begynder med Værdier
 17. Bedre professionelle relationer - at give og modtage
 18. De syv love for succes
 19. Wake Up Call! Præsentationsteknik vil hjælpe din bundlinje
 20. Fem nøgler til at nå dine drømme