SEO Strategier for din rakeback hjemmeside

Du & rsquo; ve spillet poker i årevis, og endda formået at sikre dig selv en sød rakeback deal. Måske du & rsquo; ve endda taget det næste skridt og tilmeldt dig med et par online pokerrum & rsquo; affiliate programmer i et forsøg på at blive en rakeback udbyder. Stadig, en eller anden måde dine forhåbninger om at blive & ldquo; en af ​​de store drenge & rdquo ;, synes at falde ved vejen. Du skal tilmelde dig spillere til at tjene penge i dette spil. Men hvordan?

Der er flere måder at huden en kat, og det gælder også for at drive en succesfuld rakeback forretning. Den måde, at jeg vil diskutere i dag, kort, er at drive trafik til dit website gennem søgemaskine optimering. Det betyder, at du vil oprette en hjemmeside, opbygge links til dit websted, og tilmeld dig nye pokerspillere under din affiliate konti.

Når du designer din hjemmeside, være meget opmærksomme på, hvordan søgemaskiner vil bedømme det. Indlysende, siger du? Ikke når du indse, at der er et væld af sites på nettet med kopieret indhold, irrelevant indhold, eller Gud forbyde, intet indhold al alle. Don & rsquo; t Lad dit websted være en af ​​disse .. Dit websted vil have unikt indhold og unikke nøgleord for at opnå en reel forbedring i dit websted & rsquo; s. Placering på søgemaskinerne

Næste og mindre selvfølgelig, skal du tage sig tid til at bygge links, der peger på dit websted fra relevante sider. Det vil tage nogle alvorlige tid på din side, men vil være indsatsen værd. Skitseret nedenfor er et par af de metoder, man kan anvende til at bygge links.

1. Indsendelse til mapper - Indsend dit websted til mapper og få flere en måde links fra sider med lignende links i deres indhold. Disse links er ikke svært at sikre. Hvad & rsquo; s mere, de er gratis

2.. Bookmarking din hjemmeside - Når du bogmærke din hjemmeside på social bookmarking sites, du hurtigt få endnu flere af disse en-vejs links til din rakeback site. Det & rsquo; s også muligt at køre nogle målrettet trafik til webstedet, hvis du tagge sitet hensigtsmæssigt at tiltrække andre, der søger disse tags. Igen, disse links er uden omkostninger for dig.

3. Forlader Blog Kommentarer - Lad dine kommentarer til andre & rsquo; s blogs og generere nogle pæne høj kvalitet links. Af afgørende betydning er at efterlade kommentarer i relation til den aktuelle indlæg, du kommenterer på stedet generisk spam. Sådanne bemærkninger vil blive offentliggjort oftere og vil få flere links til din rakeback site.

4. Artikel indlæg - Skriv og indsende artikler til artiklen mapper, forlæggere, postlister og blogs til at generere rigelige en måde links til dit websted. Det er gode, legitime links, som de er genereret direkte af din oprindelige artikel. Det er derfor vigtigt, at siden er virkelig relevant for dit emne, og selve teksten er som du vælger.

Building links til dit rakeback hjemmeside vil drive tiltrængt trafik til dit websted og give webstedet uvurderlige forbedringer i søgemaskinens resultater sider. Dette er præcis, hvad du har brug for at tilskynde flere tilmeldinger på dit websted og flere penge i din tegnebog. Godt for dig! Nu don & rsquo;

Besøg t gå blæse din nyfundne midler på sports bog vores hjemmeside for oplysninger om, hvordan at tilbyde Rakeback.. Du kan også komme i gang med hjælp fra Poker Skabeloner til Joomla findes på pokerblogthemes.com
. & Nbsp;

strategisk planlægning

 1. Key Business Strategy at dyrke din virksomhed i enhver økonomi 
 2. *** Tilføjelse Ny Omsætningen for din virksomhed 
 3. Årlige forretningsplaner Evalueringer 
 4. Entrepreneurial Tip: Skaler din Business Plan i Stages til at passe din Finances 
 5. Vigtigheden af ​​at opstille mål i din mlm forretning 
 6. Home Security er et monterings bekymring 
 7. Strategisk vs Taktiske tilgange og hvordan for meget af man kunne såre dit hjem-baserede virksomhed…
 8. *** Forretning Operations Plan: en nødvendighed i Business Development 
 9. Hvad gør de bedste beslutninger:? Din logik eller Intuition 
 10. Har en gør ikke liste 
 11. Facebook For Varemærker 
 12. Forberedelse til den strategiske planlægning Retreat - En tjekliste 
 13. *** Er du evaluere din bly generation strategier? 
 14. Korrekt planlægning, Fra milepæle til menuerne 
 15. 5 Spring ting den Positivt Vellykket gøre for at vokse 
 16. Store Iværksættere Byg stærkt internationalt brand navne 
 17. *** Syv tips til at fange dine Marked 
 18. Fjernbetjening Tilslut til en desktop 
 19. Netværk af Influencers som et strategisk aktiv i Change Management 
 20. Lederens Corner Artikel: Nu er det tid for succes