Valg Bryllupsinvitationer at tonen for din ceremoni

Den store ting om bryllupper er, at ikke to er nøjagtig det samme. & nbsp; Connubial skikke og traditioner varierer meget baseret på kultur, religion, etnicitet, klasse og nationalitet. Der er dog et par fælles temaer. De fleste bryllupper omfatter en ceremoni, hvor det lykkelige par udvekslinger løfter og ringe, og en reception, hvor gæsterne danse og drikke natten væk. & Nbsp; Bortset fra det, er bryllupper baseret på personlige præferencer og respekt for traditioner. Et af de ældste brude skikke involverer afsendelse af opfordringer. & Nbsp; Desværre kunne ikke alle har råd til dem.

Før trykpressen blev opfundet i 1447, havde bryllup invitationer til at være skrevet i hånden. Velhavende par havde til at ansætte munke, der var uddannet i kalligrafi til at fuldføre deres invitationer, da analfabetisme var udbredt. & Nbsp; Alle andre havde at stole på byen crier, hvem ville annoncere deres kommende nuptials i et højt, rungende stemme. & Nbsp; Enhver inden for hørevidde var fri til at deltage i brylluppet.

Fremkomsten af ​​trykpressen gjort invitationer mere overkommelig. & nbsp; Men det var ikke & rsquo;. T indtil efter Anden Verdenskrig, at den praksis, fanget på med medlemmer af middelklassen & nbsp; Det økonomiske boom, der er opstaaet i de stater forlod gennemsnitlige amerikanere med mere disponibel indkomst end på noget tidligere tidspunkt i deres historie. De købte større huse, tog ferier, og planlagt mere overdådige bryllup ceremonier.

Traditionen med den hvide bryllup var inspireret af dronning Victoria & rsquo; s 1840 ægteskab med prins Edward. & nbsp; Ikke kun gjorde verden & rsquo; s mest magtfulde kvinde klædt i hvidt, hvilket blev betragtet som en mode faux pas for kongelige, men hun også indstille en stærk præcedens. Hidtil kongelige bryllupper blev ofte arrangeret, og som et resultat, ceremonierne var ofte opstyltet, glædesløse anliggender. & Nbsp; Men fordi hun var gifte for kærlighed, planlagde dronning Victoria et bryllup fyldt med symboler for romantik. & Nbsp;

Hvor er vi nu?

Den moderne bryllup er en tiltalende blanding af tradition og moderne temaer. Den gennemsnitlige kjole har fået lidt kortere og mindre udsmykkede, og mange par tager deres nuptials udendørs. & Nbsp; Men selv i en alder af instant og billig kommunikation, har de ikke opgivet decideret gammeldags og dyre bryllup invitation. & Nbsp; Hvorfor er det?

Den gennemsnitlige parret tilbringer omkring seks hundrede dollars trykning og mailing invitationer. De kunne naturligvis eliminere denne pris helt blot ved at sende e-mails stedet. Men få gør. Elektroniske invitationer er stadig betragtes som tarvelige og uformelt af yngre par, der sjældent går en dag uden at sende en e-mail eller en SMS. Grunden til dette er enkel: invitationen er den mest populære bryllup souvenir. & Nbsp; Venner og familiemedlemmer ofte placere dem i fotoalbum kort efter de modtager dem.

Hvad man skal kigge efter?

Invitationen bør afspejle den stil af ceremonien. & nbsp; & nbsp; Formelle invitationer er ofte trykkes på hvidt, elfenben eller beige papir og er indgraveret med sort eller mørk grå blæk. Materialerne og gravering proces gør disse missives ekstremt dyre. & Nbsp; Det kan være grunden til at de falder i unåde, især med par, der planlægger mindre formelle bryllupper.

Omkostninger

De billigste invitationer kræver mest mængden af ​​arbejde. Gør-det-selv-kits kan købes på de fleste håndværk butikker for omkring $ 1,50 per invitation. & Nbsp; Vi anbefaler kun denne mulighed for par, der har en masse fritid eller kun invitere en håndfuld gæster. Når gæstelisten er over halvtreds, gør-det-selv-kits kan tage flere weekender at fuldføre, adresse og mail ud.

Uanset hvilken type bryllup, de planlægger, de fleste moderne par har deres invitationer trykt på en mid-vægt papir ved hjælp af en nutidig trykprocessen. Omkostningerne for disse demotisk inviterer generelt starter ved omkring tre dollars et stykke, og går hele vejen op til seks. & Nbsp;

Formelle invitationer er ekstremt dyre, og dermed bliver mere og mere sjældne. De er generelt trykt på håndlavet i højkvalitet eller silke papir ved hjælp af enten traditionelle gravering teknikker eller en mere moderne trykkeri proces. Begge er dyre og par skal ikke forvente at betale noget mindre end ni dollars for hver invitation.

Bestilling

Uanset hvilken type invitation, du vælger, udskrive dem vil tage tid. De fleste eksperter anbefaler at vælge en leverandør kort efter gæstelisten er afsluttet. & Nbsp; Udskrivning tager normalt to til fem dage at fuldføre, hvis du bestiller fra en lokal printer. Kuverterne skal derefter behandles og sendt ud. Hele processen tager normalt omkring en eller to uger. Selvfølgelig er det vigtigt at give folk rigelig tid til at reagere. & Nbsp; Vi foreslår at sende invitationer ud mindst otte uger før den store dag.

et par mere tip

Planlægning et bryllup kan være utroligt stressende for de fleste par. Som et resultat, de ofte gør simple fejl. Når det kommer til de invitationer, de undertiden bruge utilstrækkelig porto, mislabel, eller sætte den forkerte adresse på konvolutten. Derfor er det vigtigt at tjekke hver eneste invitation for fejl, før du sender dem ud.

Bryllup invitationer kan købes fra personlig papirvarer butikker online og i person. Tag et øjeblik nu at gennemse nogle populære stilarter, så du ved, hvad & rsquo;.. S findes
& nbsp;

ægteskab

 1. Måder for hvordan man kan begynde at forbedre kommunikationen i Ægteskab 
 2. Omfavne Køn Divide: Otte væsentlige hensyn til familier 
 3. Tips til et sundt Kærlighed Life In Your Love Ægteskab 
 4. Ud af ilden og ind i stegepande. 5 point til at tænke over, før du gifte og skilsmisse 
 5. Dr. Romance: Find din næste Ægtefælle 
 6. Seks måder at ende skænderier om penge 
 7. Bryllup blomster: Fastlæggelse Hvad du behøver 
 8. 3 måder Han fortæller dig Han kommer ikke til at gifte sig med dig 
 9. DIY Wedding Cards - Fordelene 
 10. 5 trin til Healing dit ægteskab 
 11. Brudesuiter bruser spil giver gys og underholdning 
 12. Hvordan til udlejning dit bryllup 
 13. The Good Boss og Bad Boss: Motivation og Sådan oprettes det 
 14. Prædiktorer for Long Term Ægteskabelig Succes 
 15. 3 overraskende måder være egoistisk Gør dit forhold gladere 
 16. Mand og kone Relations 
 17. *** Affairs: 8, hvorfor de sker 
 18. Fight Nogenlunde 
 19. I ros af ægteskab - Sådan Stay in Love og Vellyst Gift 
 20. Dressing din blomst pige til den store dag