Omdannelse Problemer i Sales

Min tavse akvarium var ikke mere. Nok vand var fordampet for at gøre filteret gurgle. Det var meget irriterende og jeg vidste, jeg wouldn af &'; t være tryg indtil det var tavse igen, så jeg fyldte tanken.

Har jeg fylde den for at tilfredsstille et ønske eller et behov? Betyder det virkelig noget? Sikkert ikke.

klukkende tanken var en uacceptabel problem, der krævede en løsning: mere vand. Jeg var i stand til at løse problemet på min egen. Hvis det havde vist sig, at min fisk akvarium gurglede fordi min filter blev brudt jeg ville have brug for et nyt filter.

Filtre Don &'; t Flow fra My Tap
Hvor ville jeg få et filter? Hvordan ville jeg beslutte, hvor at shoppe først?

Der er en dyrehandel kæde i New York, der har været reklame sin forretning i årtier. Da jeg først flyttede til min nuværende kvarter Jeg har bemærket en af ​​deres butikker et par blokke fra mit hjem. Jeg vil gå der til min nye filter uden tøven. Jeg ved, at de har akvarium filtre, præcis, hvad jeg &'; d nødt til at løse mit problem.

Har dine kundeemner ved, du har præcis, hvad de har brug for at løse deres problemer?

For at sælge mere skal du vise flere perspektiver, som du har lige, hvad de vil have. Der er to måder, du kan arbejde hen imod dette mål:

· Marked til et større publikum
· Forbedre din markedsføring materiale til at tiltrække mere opmærksomhed

Det er fornuftigt at gøre begge dele. Du kan sælge mere ved at bruge det samme markedsføringsmaterialet til at markedsføre til en større, målgruppe. Du kan også øge salget ved at øge din marketing materiale til at blive bemærket af flere af de perspektiver, du i øjeblikket er rettet mod.

Marketing til et større publikum er enkel, men kan være ganske dyrt, og forbedre dit marketingmateriale kan virke som en skræmmende opgave. Du kan lave denne anden opgave lettere ved at vide, hvordan man griber det.

Hjælp dine kundeemner Fokus på Du
Når dine kundeemner støder dit marketingmateriale, de skal opleve den velkendte følelse af at kigge i et spejl.

Oprettelse af en følelse af fortrolighed for dine kundeemner, når de absorberer din markedsføring materiale hjælper med at fjerne en hindring for at gøre et salg. Folk er mere tilbøjelige til at købe fra en person, med hvem de føler sig fortrolige. Når vi ser os selv i et spejl ser vi en klar og velkendt billede.

Du kan skabe en følelse af fortrolighed for dine kundeemner ved at fokusere din markedsføring materiale omkring deres problemer.

Problemer tendens til at strejke en følelsesmæssig akkord inden for hver af os. Når vi har følelsesmæssige reaktioner, vi har en tendens til at blive mere opmærksomme på vores omgivelser. Du kan drage fordel af denne reaktion ved at inkludere klient problemer i dit markedsføringsmateriale. Du vil øge din chance for at blive bemærket, husket og gøre et salg ved at præsentere dit markedsføringsmateriale til en person, der for nylig er blevet mere opmærksom.

· Hvilke problemer behøver dine kunder har
· Hvilke problemer kan du løse?

blive bemærket oftere er god. Du vil sælge mere. Men vil du sælge endnu mere, hvis en større procentdel af de mennesker, der bemærker og læse dit markedsføringsmateriale tage det næste skridt og kontakte dig.

For at blive kontaktet af flere perspektiver din markedsføring materiale skal tiltrække opmærksomhed og også klart viser troværdigt værdi.

· Hvilken værdi vil du give
· Er dine tilbud troværdige eller for godt til at være sandt
· Hvordan kan du integrere klient problemer og den værdi, du giver i din markedsføring materiale?

Svaret er at bruge en markedsføring budskab. Et budskab er en meget bestemt sæt ord, du kan bruge til at tiltrække og demonstrere værdi til dine kundeemner.

Med en markedsføring besked fokuseret omkring klient problemer, du vil sælge mere med mindre indsats.

Hvad &'; s dit marketing budskab
 ?;

salgstræning

 1. Sådan Sælg mere Diamanter
 2. 10 måder at blive en ekspert på ethvert område
 3. Salg: En Value Exchange
 4. Forpligtelser
 5. Salg Succes i udfordrende tider
 6. Definition: Salg Training Produkter
 7. 7 Væsentlige Troværdighed Skills
 8. 53 måder at bruge Udtalelser
 9. Skriver du alt for mange forslag?
 10. Holde en papirkopi Record af dit salg
 11. Cool Salg værktøjer til at gøre Forundersøgelse Lettere
 12. Salg Tip -? Hvad skaber en god Sælger
 13. Foregribelse deres indsigelser
 14. Mødebooking telefonsalg Scripts at dyrke din Small Business Sales
 15. Gratis salgstræning på mødebooking
 16. Du har ikke optjent ret til at sælge til mig!
 17. 5 trin til en aftale med din drøm kunde
 18. Præsentation til en gruppe
 19. *** Syv trin til at komme henvisninger
 20. Effektiv peronal Lederskab