Brasilien viser stolthed at besejre Mexico

2014 FIFA World Cup vært kom bagfra med ti spillere og besejrede &'; El Tri &'; på vej ved 2-1, takket være en straf forsvaret af Jefferson og målene fra Ronaldinho og Marcelo sent i andet halvår.

Efter en dårlig kamp mod Costa Rica i fredags, som trods at vinde ved 1-0 didn &'; t opfylde fans forventninger, Brasilien ønskede at ændre sit image over for Mexico, hold, der havde en stribe af 14 kampe ubesejrede. Blyholdig af deres stjerne og tidligere årets fodboldspiller, Ronaldinho, der havde fire år uden at lave for landsholdet, brasilianerne ankom til Corona Stadium i jagten på en sejr, der tillod dem at sprede kritikerne i det mindste indtil deres næste venlige spil mod Gabon den 10. november i Libreville.

Det var deres 36. head-to-head konfrontation, og Brasilien var på føringen med 20 sejre, mod ni fra mexicanerne -de seks andre spil endte tied- der bragte sig foran i score tidligt i spil, gennem et selvmål fra brasilianske forsvarer David Luiz ved minut 10. Ting fik værre for de fem-tiden FIFA World Cup Champions da Dani Alves blev sendt ud med sit andet gule kort i kampen, efter at bringe ned Javier &'; Chicharito &'; Hernandez inde i boksen i de sidste minutter af første halvleg. Mexico havde chancen for at tage en to-mål bly før pausen, men målmand Jefferson forsvarede straffespark fra Andres Guardado.

I den anden halvdel er virkede som om Mexico var holdet med 10 spillere på banen i stedet for &'; Canarinha &'; der begyndte at styre spillet blyholdig af en stor Ronaldinho. Det skulle være Brasilien &'; s nummer 10 og kaptajn, der gennem et frispark bandt spillet til et stykket med 11 minutter til at gå, og brækkede 4-års stribe af ingen mål med landsholdet.

Det mål var et løft for brasilianerne, der ikke er tilfreds med lodtrækningen gik forhånd for mere. De fik deres belønning fire minutter senere, da Marcelo scorede deres andet mål af natten efter en god individuel leg inde i kassen, for 2-1 sejr.

Det var den første nederlag for mexicanerne under træner Jose Manuel de la Torre &'; s ordre i 15 kampe, mens hans brasilianske kollega &'; Mano &'; Meneses det var hans tiende sejr med &'; Canarinha &'; i 18 kampe.

Brasilien viste stolthed at overvinde modgang, som forlod &'; Mano &'; meget glad for, at ldquo &; indignation &"; Han så afspejles på sine spillere, da de befandt sig ned efter én i partituret, og derefter igen, når Alves blev sendt ud med et rødt kort. Og Brasilien viste også lidt held til at vinde dette spil, for hvis Jefferson wouldn af &'; t har blokeret Guardado &'; s straffespark, picking up en 2-mål underskud mod Mexico på vejen ville have været usandsynlig.

At savnet straf gav dem et løft for at vinde spillet, og post-match Neymar bekræftet det:. “ efter straffen blokeret af Jefferson, sagde jeg i omklædningsrummet, at vi ville vinde alligevel &" ;