Compuware NHL-serien, op-og nedture Calgary og Tampa

Foran runde 19.000 fans Calgary Flames spillede godt til Tampa på Scotiabank Saddledome. Denne enestående spil var det 440 ud spil i Compuware 2010.

Ifølge seneste ishockey nyheder, dette var det 404. Spil af 2010-Compuware NHL-serie med Tampa Bay. Virkelig, Tampa var awesome med sin fremragende begyndelse på kampen, som med par tidlige Målet bestræbelser. Interessant, Tampa Lightning næsten optalt efter den syvende minut af spillet, men skuddet gik bred af mål.

I modsætning til dette, Flames desuden profiteret selvbevidsthed og med ruten tid løst ned. Den boliggruppe organiseret til at tally før det niende minut til at tage over. Det var en rystende sigte mod dødvandet, og blev optalt ved Sarich fra en dramatisk sort hit, der virkelig gik skyhøje bag nettet.

Flames fortsatte med at strejke og optalt én gang på ny, inden den femtende minut til to gange deres føring . Målet blev optalt ved Kostopoulos fra et meget godt sat svirp skud, som var helt fantastisk til ishockey væddemål så godt.

De kunne ikke &'; t tally og de første 20 minutter afsluttes med Flames premier 2-0, som den tid span skimtes de Flames producerer nogle mere sigte bestræbelser. Tampa lavet 10 Formålet forsøg, som på den anden side i løbet af det tidsrum, flammer foretages 7 Formålet bestræbelser.

boliggruppe udvider med det overordnede præstation i den anden glimt. Mere eller mindre Tampa begyndt at stable angreb efter en meget lang tid, som de til sidst organiseret til at tally i 9. minut. Målet blev optalt af Johan Harju fra en anstændig svirp skudt.

Senere Tampa Bay skråstreg føringen til blot 1 mål optælling én gang på ny, lige efter det attende minut. Målet blev optalt af Ryan Malone fra en fantastisk lang række skud. Den tidsrum didn &'; t glimt nogen længere mål. Calgary Flames direkte tager at gå ind i splintres premier 3-1.

På samme måde i den anden tidsperiode, Tampa producerede 7 Formålet bestræbelser, mens Calgary lavet 6 Formålet forsøg, som var ganske interessant og spændende.

Sidste gang span didn &'; t glimt meget sker, da Calgary Flames lukket kampen score efter den ottende minut. På dette matchbold blev målet optalt ved Iginla som følge af en mægtig strejke. Kampen og den tid span afsluttet med Flames triumferende på 4-2.

I ishockey nyheder det blev understreget med vilje, som på de sidste tyve minutter af kampen Calgary lavet 6 Formålet bestræbelser, på den anden side Tampa lavet 7 Målet forsøg. Men samlet kampen underholder en masse fyre, der var i ishockey betting